Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok A horgászásról irnék.Nemsokkal 10 óra után az event kiirásba bementem,ott szó volt gumigilisztáról, gépalkatrészről.Sőt Csoovb szépen leis irta a növényeket melyek adják és hány százalék biztos.Az ott talált kosaralk Euro-ért voltak és tartalmaztak gumigilisztát is.Mire legközelebb bementem a kiirásba, teljesen más lett.A HUF ért kosarakban nincs gumigiliszta, nem is irnak róla semmit, még a gépalkatrészt sem emlitik meg.Szeretnék választ kapni, miért lett másképpen a kiirás?Köszi előre is.

2. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Köszönöm! Akkor nem bontom le:)

3. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy hova tünt a felhősoromról a kutya macska sor.Mindent végig csináltam azt írta,hogy az event végén autómatikusan megkapjuk.Sehol semmi.Ezért kár volt bele fogni az egészbe .Mélységesen csalódtam.Rengeteg csengőpengőt rengeteg pénzt ídőt és energiát fektettem bele ebbe a játékba és mit kapok egy nagy semmit.Fenntebb olvastam,hogy később vissza kapjuk a felhősorokat.Mikor később ? És azt hogyan fogjuk érzékelni?

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event végeztével eltűnt a kutyás és a macskás felhősor/ eventes felhősorok.

Egy szkript fogja visszahozni a nyeremények további kellékeivel egyetemben.

Mindenkinek azt a nyereményt, ami megilleti a teljesítménye alapján.

Türelmet kérünk.

5. mamarygen

Szia!

A ma kihirdetésre került leírás ezen a linken olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/trópusi-fogócska.15217/#post-717775

6. kata1939

kata1939 Aktív író

Kedves mamarygen nem arra válaszoltál amit kérdeztem , ez nesze semmi fogd meg jól.-kata1939-voltam

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Feltehetően egy régebbi halfogócskás event linkjére kattintottál.
    Azt olvasd, amit mamarygen hozott Neked. Az a jó. A többi ne zavarjon.
    (Régebben voltak gumigiliszták, meg ilyesmik.)

-ágianyu33- és .barbi1. kedveli ezt.
  8. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Sziasztok!
    Bevégeztem a kutya és a macska tenyésztést, még a közösbe is bedobáltam ezt-azt....
    Vége az eventnek és nincs meg a felhősorom! ????
    Csak a felhősorért csináltam és használtam el rengeteg szupertápot!

Nálatok meg a felhősor?

Köszi!

Ivibaba54 és Farmer*54 kedveli ezt.
  9. joco540

joco540 Járnitanuló

eltünt a kutya macska felhösor nem lehet kitenni a megszerzett cuccokat mindent megcsináltam a közösbe is tettem most meg semmi......

10. mamarygen

Szia!

Az event végeztével eltűnt a kutyás és a macskás felhősor/ ideiglenesen nem láthatók az eventes felhősorok.

Türelmet kérünk.

mamika57 kedveli ezt.
  11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Tulajonképpen mit jelent az, hogy a teljesítménye alapján ? A 2 oldalsót ugye megcsináltuk, azután dobáltunk a közösbe mindent ami volt, állatot , csontot, játékot, meglett a felhősor, a 2 kitehetőt nem kapja meg mindenki ?

Farmer*54 kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

Vannak olyan játékosok is, akik a lehetőségeik függvényében nem mindkét állatos részt tudták teljesíteni.
    Nekik pl. az egyik állatos felhősor sikerülhetett mindössze.

Így, értelemszerűen csak az egyik felhősorral fognak találkozni a szkript futása után a farmon, illetve az ahhoz a felhősorhoz illeszkedő egyéb nyereményekkel.

mamika57 kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Értem, köszönöm a fáradozásod, további szép napot.

14. tundee73

tundee73 Törekvő

Én mindkettőt végig vittem,és dobáltam rendesen a közösbe még ma is,de sajnos elment a net ...valami központi hiba volt amit 5 órán keresztül javítottak,így nem tudtam nyomon követni az event végéig a játékot! Sajnos így alakult,remélem a legjobbakat hiszen sokat tetem a közösért is!.

15. szabados54

szabados54 Utánpótlás-írogató

Szia teljesítettem a macskás és a kutyás játékot és eltűnt minden nem kaptam meg az érte járó felhősorokat és a jutalmakat sem. Üdv Szabados54 ID:2980179.

16. mamarygen

Sziasztok!

A kutyás illetve a macskás felhősorok az eventet követően érkeznek majd vissza.

Azokra a farmokra, amelyek teljesítették a kiírásbeli feltételeket.

Vagyis a teljesítményünk alapján kapunk felhőt és egyéb nyereményt is.

Türelem is kellene, míg megkapjuk azokat.

Egy szkript fogja a farmokra hozni ezeket az elemeket.

mebajah kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Az event végeztével eltűnt a kutyás és a macskás felhősor/ ideiglenesen nem láthatók az eventes felhősorok.

Türelmet kérünk.

drixon, dalmata10 és inanna11 kedveli ezt.
  18. nyiriviola55

nyiriviola55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom miért nem tudom kirakni a kutyás,és macskás eventben nyert dolgokat, pedig úgy gondolom végig játszottam?

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nem kaptuk meg a közös beadásuk utáni jutalmat. Türelem.

drixon, dalmata10, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. dkata75

dkata75 Aktív író

Sziasztok!
    Nem kaptam meg a felhő sort a kutyás ,Macskás eventből. Vagyis semmit Miért?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.