Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event végeztével eltűnt a kutyás és a macskás felhősor/ ideiglenesen nem láthatók az eventes felhősorok.

Egy szkript fogja visszahozni a nyeremények további kellékeivel egyetemben.

Mindenkinek azt a nyereményt, ami megilleti a teljesítménye alapján.

Türelmet kérünk.

drixon és dalmata10 kedveli ezt.
  2. vica0813

vica0813 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Véletlenül kitöröltem a kincses szigetről a régóta kint lévő és jó sokszor bónuszt adó cicakuckómat és nem tudom visszatenni, a szigeten nem is látszik a listában sem. Megváltozott volna a kitehetőség? A kerge kertben látszik.
    Köszönöm előre a segítséget.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem változott meg, kirakható a bahama szigetre is. Kézzel vagy géppel próbálod meg kitenni? Tojás lévén a munkás nem látja, kézzel kell kiraknod, és mikor a menüt nyitod, ellenőrizd, hogy a "mind" kategória legyen megnyitva. Jobb felső sarokban még kereső mezőt is találsz ahova ha elkezded begépelni a nevét, kidobja.

dalmata10 kedveli ezt.
  4. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

A mai TP bónusz a kergekertre is vonatkozik ??? köszönöm a választ---------- Miért nem kapok választ ??????

Utoljára szerkesztett: 28.6.17
  5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Lehet nem jó oldalra írok,1 kérdésem lenne:a főoldalon munkás előfizetés van kiírva,a leírásban szezonmunkásokról van szó. Melyik a jó?Köszönöm a választ!

6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A banki átutalással vásárolható havi munkás csomagról!

drixon és dalmata10 kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Köszönöm,ezt vártam! A társított kép félrevezető!

Angyalszárny kedveli ezt.
  8. .dolgos.

5 óra 40 p írtam még nem kaptam választ --- a mai TP bónusz a kerge kertre is vonatkozik ?????az én kérdésem is olyan fontos mint a kutya vagy a macska felhősor --- ha mindenki visszaolvasna csak arról szól ez a topik

Utoljára szerkesztett: 28.6.17
  9. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! A kutya macska napok event-kor megcsináltam végig a kutya beadogatós oldalt, azzal a céllal hogy megkapom a kutya felhősort. Sajnos nem kaptam meg, eltűnt a paszulysorról is! Miért??? Én megcsináltam végig, nekem az jár! A macska beadogatósba bele sem fogtam, mert tudtam hogy nem tudom befejezni. Mivel hogy, külön volt a kutya, meg a macska a felhősoron, egyértelmű volt, hogy megkapom. Mégsem kaptam meg, miért?
    Gazda: Filonka56ID: 4862059

10. Angyalszárny

Szia!
    Igen mindenre vonatkozik!
    Mellékesen megjegyzem, a szabadidőmben válaszolgatok a feltett kérdésekre, s nem fizetett munkaidőben, ezért bizony van, hogy egy egy kérdés órák múlva kerül csak sorra!

drixon kedveli ezt.
  11. Angyalszárny

Szia!
    Még senki nem kapta meg, türelmed kérem!

drixon és Skarpea kedveli ezt.
  12. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Köszönöm! Ígérem türelmes leszek!
    Gazda: Filonka56ID: 4862059

13. .dolgos.

Bocsánat de nem akartam alkalmatlankodni --- de ez már mindennek a teteje hogy mindenki a felhősorról kérdez --- visszaolvashatnának és ti csak arra válaszoltok , pedig csak olvasni kellene mindenkinek , köszönöm a válaszodat

14. Angyalszárny

Szia!
    Igyekszem mindenkinek válaszolni, és igazad van... visszaolvashatnának! De könnyebb kérdezni.

drixon kedveli ezt.
  15. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép jó napot!Rackó mai ajándéka ha jól értem minden területre,kitehetőkre érvényes!Lehet buta kérdés,de a Tp.adó felhőkre is?
    Nem lenne rossz ;)

16. Angyalszárny

Szia!
    A felhőkre nem hat a tp bónusz!

drixon kedveli ezt.
  17. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ! :)

18. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Sziasztok! Valami nincs rendben a halas eventtel. A horgászcsalihoz amivel egy halat fogunk, 4 horog kell, a luxus csalihoz amellyel három halat fogunk, 17 horog kell. (leegyszerűsítettem)
    Tehát, ha a sima horgászcsalival fogunk három halat, akkor csak 12 horogra lesz szükségünk. Az esély pedig hogy nagy halat fogjunk mindhárommal, ugyanúgy adott. Ellenben a luxus csalival, amelyhez több horog kell, ugyanúgy foghatunk három kishalat a nagyok helyett.
    A luxus csali horogjait 12 db alá kellett volna levinni, hogy megérje azt keverni, és az emberek vásároljanak is farmaranyért.
    Az event egyébként jó, kedves játék. Már csak arra leszek kíváncsi, hogy ha valóban a középpontnál sikerül megállítanunk, akkor valóban nagy halat ad-e. Sajnos többször előfordult hogy nem, sőt, kishalat adott. Abban pedig biztos vagyok, hogy ha a Valdemár erőjátékánál szinte mindig eltalálom a közepét, akkor itt is. :)

19. Angyalszárny

Szia!
    Mindenki maga dönti el melyik csalival horgászik! Az eventel nincs probléma;)

20. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Végül is ... igaz. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.