Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

2x2 területen 7 db növényt termelsz Abban benne van a a Katázásért a +2.

2. maya020455

maya020455 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a felvilágosítást!

3. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudtam kinyitni a plusz kagylót, mert a negyedik kagylónál úgy szerepel, hogy be van zárva, ott van a plusz jel, hogy farmaranyért nyithatom ki. De én kinyitottam, látni is a pengő ajándékot, amit kaptam. Vagyis tévesen jelenik meg, hogy "zárva".
    Ilyenkor mi a teendő?

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Amennyiben valóban kinyitottad volna nem lenne ott a plusz jel. A tartalma azért látszik, hogy el tudd dönteni áldozol e rá farmaranyat vagy sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. tiburjan11

tiburjan11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az a gondom, hogy eddig minden kagylót kinyitottam, de a heti bónusz továbbra is lakat alatt van. Nem a számítógéppel van probléma, ugyanezen a gépen, 3 másik farmnál simán kinyílt. Kiléptem, beléptem, frissítettem, nem müxik.
    tiburjan11 ID: 18620300

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ki állította, hogy a gépeddel van a gond?

Kérlek arra, azon a farmon tekintsd meg a kagylós ablakban a heti ajándékokat ismét.

Az első napon, július elsején nem nyitottad ki az ajándékot! Az ellenőrző panel adata jelzi ezt.

A nyári kagylós játékban a rendszer nem zárja vissza a kinyitott kagylót!
    Figyelmetlenség adódhat, még a legnagyobb jóindulat ellenére is a játékosnál!

Ha a napi kagylót nem nyitotta ki a gazda, a következő napon már halványan látszik, mi volt abban a nem kinyitott kagylóban az ajándék. Megjelenik másnap a kék + jel is az ajándéknál.

Halvány a jelölése az ajándéknak, azért, hogy látható legyen és eldönthető a tulajdonosnak, hogy áldoz-e rá farmaranyat!

7. tiburjan11

tiburjan11 Fórum-zöldfülű

Bocsánat, tényleg figyelmetlen voltam, megtévesztett, hogy látszott az ajándék, úgy tűnik, itt véletlenül nem nyitottam ki. KÖSZÖNÖM az intézkedést!

8. Csodafarm500

Csodafarm500 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A z előbbi eventtel eltüntek a brazil dió fáim szeretném ha megnéznétek az okát ./egy másik oldalon próbáltam írni de ott ezt irta ki /(Nincs meg a jogod ahhoz, hogy témát hozhass létre.)
    ID: 54210200

9. mamarygen

Szia!

Az ellenőrző panel adatai szerint ilyen fával Te ezen a farmon nem rendelkezel.

10. Csodafarm500

Csodafarm500 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a vállaszod ! és szép estét

miniowl kedveli ezt.
  11. erika1208

erika1208 Junior szaki

Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy a hol nézhetem meg a tenyészállatokat milyen értékben számolja a program.
    Köszönöm.
    Erika

12. mamarygen

genka53 kedveli ezt.
  13. verika30

verika30 Utánpótlás-írogató

Sziasztok én azt nem értem hogy a lakattal lezárt kagylók hogyan nyilnak ki

14. mamarygen

Szia!

Mely kagylókra gondolsz?

Ezekre, a sorvégi különleges kagylókra?

Vagy a naponkénti lakattal zárt kagylókra?

A sorvégi kagyló (hetedik a sorban, majd a következő sorban a 14. kagyló stb.) csak akkor nyitható, csak akkor tűnik el róla a lakat, ha az előző hat napi ajándékokat átvette a játékos.
    Ha az első sorban a hetedik kagylón lakat van, akkor van olyan napi kagylód, amit nem nyitottál ki időben.

Kék+jel látható egy halvány ajándékon, amely jelzi, kiválthatod farmaranyért. Neked kell eldöntened, áldozol-e rá aranyat a készletedből. Megéri-e számodra?

Figyelemfelhívó közlemény is született, a ki nem váltott ajándékok jelzéséről:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-722614

15. rasi521

rasi521 Fórum-zöldfülű

Kérlek segítsetek, mert a 2017.06.06. ajándékkagyló nem nyitható ki. Az előzőeket sorra kinyitottam. Előre is köszönöm!

miniowl kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

miniowl kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem kötözködni akarok, de hatodik hó hatodikán nem volt ajándékkagyló. Hetedik hó hatodikán 2 db 3 órás farmmunkás kupon az ajándék, amit utólag csak FA-ért nyithatsz ki.

miniowl kedveli ezt.
  18. rasi521

rasi521 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

19. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Sziasztok! Nemtudom ,hogy jó helyen járok-e,de probálkozok,hátha tudtok segíteni.Tegnap este végére értem az aktuális eventnek/Takaros ház/.Boldogságom határtalan volt,hogy sikerűlt egy felhőt a rávalókkal együtt megszereznem. Hamar el is szállt az örömöm,mert az a felhőre tehető dísz ,amit az event legelején szereztem meg sehol nincs(((Már mindent végig néztem,egyszerűen eltűnt a "Tükörfényes ragyogás " nevezetű felhőre helyezhető dekorom.Kérlek szépen benneteket legyetek segítségemre,és találjátok meg nekem! Játékos nevem cserjoné ID számom:54316614. Segítségeteket előre is köszönöm:)

20. mamarygen

Szia!

Azt írod, minden szobát kitakarítottál. :)

Akkor a Tükörfényes ragyogás tárgy is ott van a farmodon.
    Kérlek arra, mozgasd meg a dekorációs tárgyakat, nézz be a nem tematikus felhőkre is, hátha rápakoltad véletlenül.

Ezt a tárgyat kell keresned!

1*1 a területe, nagyon apró :)
    Tükörfényes ragyogás
    Érési idő: 13:00
    Amit ad: 950 TP/BTP
    Területigény: 1x1
    Kihelyezhető: bárhol

miniowl kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.