Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem olvastad el a Játékostársnak adott választ?

A trópusi halfogócska evetablakbeli fel nem használt halainak beváltása történt most meg.

mebajah és genka53 kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia mamarygen!:)
    Köszönöm a még fel nem tett
    kérdésemre a választ, (de most meg már nem is kérdezem), hogy miért kaptuk a TP-t, CSP-t stb., és én is csak pislogtam, na most ezt miért is kaptam?
    :D:inlove:

3. Hapi68

Hapi68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Már több mint egy hete nem tudok mozizni, pedig korábban szinte minden nap tudtam. Mi lehet a probléma?
    Köszi előre is!
    Gazda: Hapi68 ID: 54876897

4. mamarygen

Szia!

Ha van szponzor, akkor legtöbb esetben sikerül a filmszínházban megtekinteni a vetítést.
    Ha nincs, akkor várakozunk.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

Te szerencsés lehetsz, ha csak egy hete nem láttál vetítést. :)
    Sokan, hetek óta csak belépünk a moziba, majd visszahátrálunk, mert nincs mit néznünk, csak a "sajnos .." felirat látszik a vásznon..

mebajah, -ágianyu33- és Hapi68 kedveli ezt.
  5. elixia1979

elixia1979 Járnitanuló

Sziasztok, segitséget szeretnék kérni. Medve tenyészetet hol szerezhetek? Köszönöm a választ.

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mivel még nem került be a játékba, sehol. Türelem, majd elérhető lesz.

elixia1979 és mebajah kedveli ezt.
  7. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! A mai második kagyló nem nyílik ki és a 10.-ei kagylónál azt írja, hogy 10 fa-ért lehet kinyitni. 10.-én hajnalban már megkaptam a 20 kacsakata szupertrágyát. ami a kinyitásért jár!

8. mamarygen

Szia!

Ha a július 10-i ajándéknál ott a kék+jel, akkor nem vetted át azt az ajándékot.

Kérlek arra, olvasd el ez a tájékoztatót:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-722614

Ellenőrizni tudjuk azt, hogy mikor kaptál ajándékba/ mikor vásároltál Kacsa Kata szupertrágyát, ez külön is szerepel az ellenőrző panelen.
    Ehhez szükségünk lenne a farmnevedre és a hozzá tartozó ID-számra.

Ha kéred a megtekintést, add meg az adatokat!

9. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

gaboca1955 ID:8121341

Utoljára szerkesztett: 12.7.17
  10. mamarygen

Az ellenőrzés eredménye:

A második sorban a július 10-i kagylót nem kattintottad le azon a napon, emiatt látható halványan az ajándék a kék + jel felett.

Ha pótlólag meg szeretnéd kapni ezt az ajándékot, akkor "bizonyos számú" FA-ért megkaphatod.

A sorvégi különleges ajándékkagylót csak akkor kattinthatod le, ha minden tárgy jele abban a sorban élesen látszik! (kék+jel nélkül)

A KK szupertrágya felhasználásodról tételes listát kaphatsz az elmúlt két nap időszakát tekintve a játék supportjától.
    Kérd a segítségüket, a szokásos leírás alapján:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

11. elixia1979

elixia1979 Járnitanuló

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a választ.

12. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Sziasztok,
    Szeretnék segítséget kérni, illetve megkérdezni, hogy mi az oka annak, hogy a 14. ajándékkagylót nem tudom kinyitni? Nem hagytam ki közben egy napot sem, és mégsem nyílott ki. Előre is köszönöm a válaszotokat.
    .zsuzsa. ID 1197017

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek ellenőrizd, hogy nincs e valamelyik kagylón kék+ jel, ha van akkor bizony azon a napon nem nyitottad ki a kagylódat. Ma a 3. sor első kagylója van soron!

14. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Szia, igazad van, tényleg nem lett egy kinyitva, észre sem vettem a jelet....fenébe, 10 aranyam bánta...Köszönöm a segítséged.

Angyalszárny kedveli ezt.
  15. gazduska70

gazduska70 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Kérdésem az, hogy a Démoni bokréta nincs hatással az eventnövényre?

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Nincs, mert event növényként szerepel és a Démoni teliholdasra van hatással

17. gazduska70

gazduska70 Utánpótlás-írogató

Köszi!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. kertmesterrozsa

kertmesterrozsa Járnitanuló

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni ugyan is nem tudom hova írhatom le a panaszom vagy észrevételem egy példa szeretném megkérdezni.hogy ha valaki pont nem ér rá játszani egy két nap az miért nem fordíthatja ki a kagylót az ajándékért?

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Utólag farmarany ellenében nyithatóak a kagylók!

20. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!

Trutyiszörnytápot nem lehet kapni a piacon?

Köszönöm a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.