Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Piacképes volt eddig? Szerintem nem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Sziasztok! Tegnap vettem 75 fa-ért szezonmunkásokat ,de nem kaptam meg! Megtudnátok nézni, hogy mi történt?
    gaboca1955 ID:8121341

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem turbómalom szolgáltatást vásároltál?

Annak az ára 75FA az akció ideje alatt.

Idézek az ismertetőből:
    Az turbómalom előfizetés 30 napra szól és az előfizetés ideje alatt a malomban felére (50%) csökken a tápok előállítási ideje*.
    Érvényes a farmos és a Bahamarama szigeteki malomban egyaránt.
    Két fontos információt érdemes megjegyezni az akcióval kapcsolatban:
    • Az esemény a 10 óra előtt indított tápkeverésekre nem vonatkozik!
      Tehát a 10 óra előtt indított keverések, nem fognak "begyorsulni"!
    • Az esemény ideje alatt indított, de az esemény idejét meghaladó tápkeverés, az esemény végeztével 11:00 -kor "visszaáll" normál idejű keverésre!

Az előfizetést kétféleképpen is megvásárolhatjátok:
    • A bankolási oldalra belépve az akciós ajánlatok között: 1,99€/30 nap
    • A gazdaraktárban is elérhető: 75 Farmarany/30 nap

4. gaboca1955

gaboca1955 Törekvő

Biztosan igazad van, elnézhettem! Nagyon meleg van, megárthatott!

5. bubu591

bubu591 Utánpótlás-írogató

Hello mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. az egyik gazdaköri feladatban cukoralmát kell beadni. A piacon nem tudtam vásárolni. Hogyan lehet megszerezni? Előre is köszi a segítséget.

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A Maja majmok szentélyében 10. szinten kiváltható Annóna fa termése a cukoralma.

7. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Végigcsináltam, megnyertem a "Tiszta boszorkányság" felhősort, de enem találom a paszulyon. Hogyan keressem meg?

8. seryeva

seryeva Fórum-zöldfülű

sziasztok. azt szeretném megtudni, hogy hol fizethetem be a további prémiumtagságomat. julius végégn lejár. a villában még ugy kezeli, hogy érvényes, a fizetési modnál meg a kosár üres, nem ad összeget. szóval félek, hogy kifutok az időböl. a régi rendszernél bármikor meg lehetett vásárolni.

9. |Tamás|

Szia!

Amennyiben olyan fizetési módot választottál, ahol tudja vonni a rendszer, ott hosszabbodni fog automatikusan, amennyiben pedig olyat, ami egyszeri fizetési mód, ott sajnos lejár a prémiumod, és utána tudsz venni újat.

(automatikus hosszabbítás esetén is leszel pár órát prémium nélkül, de aztán visszakerülnek a szomszédok is a helyükre)

10. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Hogyan lehet a fizetési eszközt - svájci frankot, magyar forintra változtatni.
    Köszönöm előre is.

11. |Tamás|

12. B-Ella

B-Ella Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valamelyik moderátor meg tudja nézni.
    Tegnap éjjel kipörgettem a keréken egy 12 órás termékbónuszt ami kb ma 12:08 perc körül járt le. Ez ugye hat az ólakra is, így alap ól 1 helyett 3 állatot ad. Nos nekem 10 maciólam pont elötte járt le. Nézegettem kb 20-25 másodperccel elöbb mint hogy lejárt volna a termék bónusz. Pontban amint megjelentek a beérést jelző táblák le is arattam, utána még rá mentem hogy még mindig 3 macit ír ki egy ólra, és még utána jó pár másodpercig az oldalsó ikonban lévő terménybónusz is élt. Viszont megnéztem elötte 244 macim volt, és most később mikor megnéztem 254, viszont mivel még a terménybónusz ideje alatt arattam a 10 ólat így nem 10 hanem 30 macit kellett volna kapnom.
    Rá lehet erre nézni, hogy ez, hogy is van pontosan. Mivel printscreenem nincs róla így csak az emlékezetemre tudok hagyatkozni, de szinte 100%ig biztos vagyok benne hogy aratás elött 244 macim volt.
    Köszönöm előre is a segítséget.
    Gazda: B-Ella ID: 54817339

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos az állatok gyarapodásáról nem készül feljegyzés. Így nem tudjuk ellenőrizni. Azt látjuk hogy másodperceken múlott a dolog. Éppen hogy kicsúszhattál a bónuszidőből.

14. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    A kerekkeréken találtam egy hibát.:sleepy:
    A termésbónuszoknál 2 % jel van

.lacko1002 kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a jelzést. Továbbítjuk a központnak.

*bálint* kedveli ezt.
  16. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

Kérdésem , hogy vége van a éjszakai denevérdömpingnek mert nálam nincs már . Nem látom őket . Ebbe kérek segítséget : méhkirálynő : ID : 4000867 Előre is köszönöm .

17. Kékmadár1

Szia!
    Ellenőrizd hogy be van-e kapcsolva a denevérek megjelenése. A piros keretben a denevér alatti kis kockában legyen pipa.

18. méhkirálynő

Az óránál se látszódik a denevér , csak a telihold éj 30 óra 17 pec . Azt tudom, hogy lehet bekapcsolni és ki , de egyáltalán nem jelenik meg . méhkirálynő : ID: 4000867

19. Kékmadár1

Az óránál mindkét ikon (Teliholdas éj, Éjszakai denevérdömping) a teliholdas területre visz.
    Lehet lapoznod kell az óránál mert több akció is megjelenik nálad.

20. méhkirálynő

Köszönöm szépen ! Meg találtam a Jack bolt mellet ! A beugró ablaknál se volt

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.