Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. RGICA

RGICA Utánpótlás-írogató

Segítséget kérek! A denevéres feladatban már beadtam 40 etetést, de a 30-ik után nem kaptam meg a 4 db lidércfényű fát. Mi a teendőm?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Elnézhettél valamit, mert a 30. etetés jutalma nem 4 db lidércfényű fa!

Íme, a leírás is jelzi:
    Nagyobb ajándékok, melyet az event információs sávjában követhetünk nyomon
    2 XXL fa esetén csak fejlesztést kapunk, alapját NEM!

Az XXL fejlesztésű lidércfényű fa terméseinek száma 4 db lidércfénygömb

3. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Ma vettem Jack boltjában egy rémséges struccászati tsz-t. Az lenne a kérdésem miért nem tehetem ki a teliholdas farmon, csak a normál farmokon (rendes farm, szédült szántó, erdei tisztás). Ezt én nem tudtam, mert ha tudom mást veszek, amivel a teliholdas farmom tudom bővíteni.
    Gazda: Filonka56ID: 4862059

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jack boltjában nincs sok minden, ami a teliholdas területre helyezhető ki.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek ! :D:D Remélem jó helyre írok a problémámmal kapcsolatban. A következő: 5. mentor szinten vagyok, ma volt 20 db " maradék " csibepontom. Kaptam 2 csibémtől a mai napon pontokat és lett belőle 23 csibepont összesen, ez hogy lehet? Valami gond van a mentor rendszerrel? A választ előre is megköszönöm. Id: 21909199 farm: Fenyvesi1010

/ Most az egyik csibém szintet lépett, így lett 29 csibepont. Nem is értem hogy lehet páratlan. /

Utoljára szerkesztett: 16.7.17
  6. mamarygen

Szia!

Kérlek, hozz egy képernyőmentést az általad jelzett pontértékről.

Ugyanis a csibepontos számláló nem jelezhet 23 pontot, csak 5-re vagy 0-ra végződhet a játékelem szabályzata értelmében.

Ha lesz kép az általad tapasztalt helyzetről, akkor megvizsgáljuk a szituációt!

Segítség a kép készítéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Hát ez nekem nem megy, próbáltam. Sajnos nem értek ennyire a számítógéphez. Nem lehet belenézni a farmomba? Azóta az egyik csibe szintet lépett , lett a 23-ból 29 pont, nem értem.

8. mamarygen

A te általad látott pontmérőre vagyunk kíváncsiak, azt mi honnan láthatnánk? (Még nincs olyan "fejlesztés", hogy a szemünkbe olyan optikát ültessenek, amivel ugyanazt láthatnánk, mint amit a kérdező játékos észlel.)

Sajnos kevered a csibepontokat a mentorpontokkal.
    A csibék szintlépéséért mentorpontot kapunk!

Leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

Fenyvesi1010 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet Páncél Pannihoz hozzájutni ? Azt tudom , hogy cserenapon igen. De ha épp felajánlják,akkor olyasmit kérnek érte,amit csak a magasabb szinten lévők tudnak adni. Tehát ez számomra nem járható út.
    Viszont szinte minden event elmaradhatatlan része, akár csak a répás-almás csatni. A fórumozók is mindig erről beszélnek, van akinek már 26 PP-ja van.
    Elméletben mát a használatát is tudom, mert annyit olvastam róla,csak gyakorlatban nem. Nagyon-nagy előnyt jelent annak, akinek van ilyen.
    Kérnék ötletet erre.
    Köszönöm.

10. mamarygen

Szia!

Leírtál mindent, amit lehet tudni.

Nincs más út, csak a kereskedési és ajándékozási mini-event. Régebben volt egyéni alkalom, pl. Valdemár bazárjában is ...

A léghajós csere lehetőségét is érdemes figyelni.

mebajah kedveli ezt.
  11. harmonia53

harmonia53 Junior szaki

Sziasztok,szeretnem megkerdezni,hogy cukoralmat hol vehetek?Elore is koszonom a valaszt.

12. mamarygen

Szia!

Szigeti fa termése.

Annónafa a fa neve.

A maja majmok szentélyében kell kiváltanod a fa szobrát (10. kamra), majd azután a szigeti piros kosárból megveheted a fácskákat.

harmonia53 és mebajah kedveli ezt.
  13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm a választ !

14. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok!
    Lehet, hogy rossz a kérdés, de megpróbálom, hátha van megoldás. Hiányzik a paszulyról 1tavaszi virágbontás, 2 db kellett belőle, de csak 1 van. Be lehet ezt szerezni? Választ köszönöm.

15. mamarygen

Szia!

Ez az eventismertető, itt lehetett megszerezni a hozzá tartozó felhősorra a dekorációs tárgyakat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-kertészkedés-2017.14915/

A felhősorra egy ilyen tárgy helyezendő ki, ennek a képe szürke színű, míg a tárgyat rá nem pakoljuk.
    Tavaszi virágbontás
    Érési idő: 24:00
    Amit ad: 3400 TP/BTP
    Területigény: 2x1
    Kihelyezhető: bárhol
    Szükséges szint: 6

Tavaszi kertészkedés felhősor
    • Lezárási idő : 24 óra
    • Jutalom :
      • 20000 TP
      • 15000 Baha TP
      • 1 db Felszereléses láda
    • Tematikus felhősor : eventen nyerhető dekorok és egy darab szabadon választott 2X1-es dekor helyezhető fel rá.: Magcsíráztató, Tavaszi virágbontás, Virágözön

Van a felhősoron egy szabadon választható 2*1 területű hely, ide bármit kipakolhatunk, csak ne legyen fejlesztett, összeépített elem a kiválasztott dekoráció.

Amennyiben nem nyerted meg ezt a tárgyat, mert nem jutottál az event teljesítésének a végére, a következő csere-event idején pótolhatod ....

Dr.Szotyoládé és mebajah kedveli ezt.
  16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A mostani eventben az üdülőhely minősítést csak egyesével lehet beadni?
    Köszi a választ

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem, belehet adni többet is egyszerre a zöld plusz jel alá.

mebajah kedveli ezt.
  18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm.

19. lilike1125

lilike1125 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezi, hogy fácánt hol tudok szerezni.

Sylja kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Fácánt a piacon lehet venni, ha valaki tesz ki eladásra belőle. :)
    Fácánólat viszont (Fácánkifutó a hivatalos elnevezése) eddig csak a legutóbbi (hétvégi) titokzatos tenyészet vásárlása során, nagyon nagy szerencsével lehetett szerezni. :-(
    Valamelyik cserenapon (nem biztos, hogy már a következőn) hozzá lehet majd jutni valószínűleg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.