Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lilike1125

lilike1125 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ!

Sylja kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia mamarygen, köszönöm a válaszod, a mentor és a csibepontokat nem keverem. De mára helyre állt a rend, vártam vele és minden rendben van. :D:D

3. etelka63

etelka63 Utánpótlás-írogató

halló halló sziasztok eltünt a farmomról a nyert palládium tenyésztésem letettem üres helyre és láss csodát betakaritáskor nem találtam se hírét sem hamvát ez hogylehet?
    IDszámom: 4847379

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos ólak és fák leérést követően mikor learatjuk, egyből átalakul, és a titokzatosnak nyoma vész, helyette kapunk egy ólat/fát

Hozom Neked az utolsó pár napot kifejlődéseit, ebben van több palládium tenyészet kinyitása is.

2017-07-10 06:26:10 „Palládium” talányos tenyészet -- Kaméleonlak 2. szint: narancs
    2017-07-10 11:53:08 „Cairngorm” talányos fa -- Szakura cseresznyefa XL
    2017-07-15 13:11:08 „Palládium” talányos tenyészet -- Szarvaskifutó
    2017-07-15 13:11:12 „Palládium” talányos tenyészet -- Lúdól 2. szint: narancs
    2017-07-16 07:00:58 „Palládium” talányos tenyészet -- Bölénykifutó
    2017-07-16 07:01:02 „Palládium” talányos tenyészet -- Lúdól 2. szint: narancs
    2017-07-16 07:03:59 „Bogoria” talányos fa -- Cseresznyefa XXL
    2017-07-16 12:39:17 „Gránát” talányos tiki-tenyészet -- Pálcikahegyező műhely 2. szint: narancs
    2017-07-16 12:39:17 „Netrani” talányos tiki-fa -- Ötlevelű akébiafa XL
    2017-07-16 12:40:16 „Palládium” talányos tenyészet -- Bagolyvár 2. szint: narancs

5. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Teljes káosz van a fejemben. Készen vagyok az első 4 feladattal és innen nem értek semmit. Kell gyártani üdülési prospektust attól függően, hogy ki hány órával szeretné az időt rövidíteni. Milyen időt ???
    Értékelés a vendégektől hogyan működik???
    Tudom, illetve olvastam (nem is egyszer) a leírást de most valamiért nem áll össze a kép és a végén nem szeretném feladni.
    Előre is köszönöm ha valaki szájbarágósan leírná, hogy mit kell csinálni.:sleepy:o_O:sleepy:o_O

6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    6 óránként gyűjthető be ingyenesen az értékelés, ennek az ideje csökkenthető prospektussal 1-1 órával. Tehát 6 prospektus beadásával azonnal begyűjthető a vendég értékelés!

drixon kedveli ezt.
  7. drixon

drixon Aktív író

Szia Angyalszárny:)
    Nagyon, de nagyon szépen köszönöm a segítségedet. El sem hiszed, hogy már a téboly határán álltam :mad::mad:és nem tudtam mi tévő legyek.
    Pedig pofon egyszerű. Hálásan köszönöm, hogy megmentettél:):inlove:;)

mebajah kedveli ezt.
  8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Örülök, hogy segítettem;)

drixon és mebajah kedveli ezt.
  9. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Egy moderátor segítségét kérném.Nyaralni vagyunk,de külföldön.És most olvastam,hogy felhősor vásár lesz.Mielőtt kijöttünk azt a tanácsot kaptam,hogy ne menjek fizetős oldalra.Most ha FA-t szeretnék vásárolni nem tudom megvenni hazai áron ?

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos nem. A banki oldalad átvált a tartózkodási hely szerinti fizetőeszközre. És úgy is marad hiába térsz haza.

11. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Most értem el az 5. szintet a pékségben. Azt hittem, meg lehet venni a Pinkie Pie süti receptjét, de sajnálattal olvasom, hogy az csak egy 2013-as event során volt megszerezhető :-( Érdeklődnék, hogy tervezi-e a Farmerama csapata, hogy a későbbiekben bekerül a megvásárolható receptek közé vagy legalább egy elkövetkező akció során, mint "retro" recept, megvásárolható lesz-e?

*bálint* kedveli ezt.
  12. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Köszönöm.Hát akkor ezt most kihagyom.Pedig ezen is változtathatnának igazán.Ha nem kell a BP-nek a bevétel,biztos más is járt már így.Legalább ezeket is betehetnék a naptárba.Azt meg tudnád írni,hogy a horvátoknál mennybe kerülne a 3 felhősor és a suport vissza tuja-e állítani vagy végleg úgy is maradna?

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt előre nem lehet kijelenteni. Volt már több olyan eventes recept nyeremény ami idővel bekerült a gazdaboltba, vagy akció keretében megvásárolható volt. Az esély mindenesetre megvan rá, hogy egyszer megtörténjen.

Farmer*54 és *bálint* kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Szia!

Ez nem a BP döntése, adózási jogszabályok miatt működik így a dolog.
    A nemzetközi árak pontos mértéke nem ismert számunkra. Nagyságrendileg azt lehet mondani, a mi kedvezményünk mértéke 50-60% az eredeti árhoz képest. Természetesen más országokban is lehetnek bizonyos kedvezmények egyes szolgáltatásokra.
    Visszaállításra évente egy alkalommal van lehetőség, de ez bizony utánajárással jár.

Mielőtt kiutazik valaki, érdemes feltölteni a farmarany egyenlegét a lehetséges kiadásokra gondolva.

Utoljára szerkesztett: 18.7.17
  15. Edike68

Edike68 Utánpótlás-írogató

:-( Nagyon köszi, akkor reménykedek és várok türelemmel :)

16. Ácika51-2

Ácika51-2 Utánpótlás-írogató

Szia....Szeretném kérdezni a Mai napra mért nem engedi kinyitni csak az egyik kagylót???

17. DarkhorseFARM

DarkhorseFARM Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Minden kagylot kinyitottam eddig, de a mai kiemelt kagylot nem nyilt meg. Kerem a valaszod miert nem.
    Udv. Darkhorsefarm id. 6213719

18. Kispálnétanyája

Kispálnétanyája Fórum-zöldfülű

Sziasztok én is pont igy jártam kérem segitsetek.

Sziasztok igy jártam milaan0610-es kertemmel is id8250341 a 14.kagylóval irtam is a Supportra de válasz nuku.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.7.17
  19. Csocsoovb

20. Csocsoovb

Szia!

Ezen a napon nem nyitottad ki a kagylót: 2017.07.14.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.