Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Minden gazdaköri feladatba csak szigeti illetőségű dolgok adhatók be a Zuhatagok szigete I. 1/6 területének felszabadítására.
    (szigeti növények, szigeti állatok, szigeti termények)

A táblázat nemzetközileg egységesen érkezett. Belejavítani nem lehet ...

mebajah kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a választ!

3. ildand

ildand Fórum-zöldfülű

sziasztok!hatalmas problémával fordulok felétek!nem találom a nyári fogócska és a trópusi fogócska kitehetőit!pedig kihorgásztam mindent és a kertekben sincs kirakva egy dekor sem!szeretném kérni a segítségeteket hogy valamilyen módon utána tudtok e nézni hogy hova lettek!segítségeteket előre is köszönöm: ID: 54106411 Gazda: ildand

4. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a mézgagolyó fa mikor került a játékba?
    Olvasom a fórumot, mindig nézem a naptárt,
    minden eventet fullra megcsinálok
    Valamiről nagyon lemaradhattam.
    Köszönöm a választ.

5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Egyelőre nincs még játékban, megjelenése az elkövetkező hetekben várható.

6. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Köszönöm válaszod, megnyugtattál.
    Már kétségbe estem hogy figyelmetlem vagyok ami nagyon nem jellemző rám

7. hajni62

hajni62 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. A cukrászda ma már másodjára sem adott torta utalványt. Ilyenkor mi a teendő?
    ID:2147862

Utoljára szerkesztett: 23.7.17
  8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Két régi event dekorjait keresed amiket nem szereztél meg.

ildand kedveli ezt.
  9. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az új cukrászdád van kitéve? Ahhoz, hogy segíteni tudjuk szükségünk lenne farmnévre és ID-re.

10. hajni62

hajni62 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszönöm a választ. Most néztem meg és találtam még egy cukrászdát. Most már van kettő kirakva.Mindegyik 6 óra elteltével "aratható"
    ID:2147862 Farmnév: hajni62

11. Firecats

Firecats Fórum bárója

Másik topicban megválaszoltam a kérdésed, legközelebb kérlek csak egy helyen írj.

12. diabjuci749

diabjuci749 Fórum-zöldfülű

13. akibor

akibor Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy járt valaki még úgy, hogy elkészítette a tortát és a fele eltünt a képről és ezért hibás lett a feladat, vagy már a tetejét kellett volna feltenni a tortára és akkor pl az alapot rakja be a játék és azért lesz hibás a készítése. Most már 6 alkalommal jártam így ezért most nem próbálkozok többet sütni, mert csak elpazarolom a tortautalványaimat, pedig már meg volt a kellő mennyiség. Akibor

14. babi358

babi358 Fórummogul

Igen én ugyanígy jártam nem első és nem második de sokadik alkalommal. Nem lehet játszani a tortával mert vagy nem adja meg a pontot,vagy elrontja a tortát.

Ja a tenyészet sincs a toppon, leáll lefagy sokáig kell várni,hogy beváltsa a lejárt idejű
    tenyésztett állatokat. Jó lenne ezt javítani a tortával együtt ,mert biza ez bosszantó,az elpazarolt utalványokról ne is beszéljünk mert nem tudom mennyi ment veszendőbe eddig de jó sok az biztos. babi358 id:13085312

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.17
  15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

A Mai napi kagylót kinyitottam megkaptam a 2 mangós, de a frissítés után sem nyitja a másik kettőt amiről tudom, hogy az utolsó + 1 terményt ad, a férjemnél nem volt probléma ott kinyitotta mindkettőt.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Két dolgot tudok javasolni:
    - próbáld meg a tortás játékot egy másik böngészőn keresztül játszani
    - nagyon figyelj arra, hogy ne legyen az egérrel dupla kattintásod - az ugyanis okozhat ilyen jelenséget

17. Csocsoovb

Szia!

A felsorolt dolgok arra utalnak, hogy a géped és az internet kapcsolatod nincs éppen top formában, ideje lenne ráncba szedned őket.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

vasaló57 kedveli ezt.
  18. Csocsoovb

19. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

Várom a választ miért nem sikerül kinyitnom a kagylót.? Írtam már a Supportnak is. Se süti vagy egyéb probléma nem lehet a géppel, mert most csináltam meg a másik kertemen és a férjemén is akadálytalanul kinyitotta egyedül itt nem esik le a lakat tehát az utolsó kettőt a cápatanyát é a + termést adót nem nyitja ki.

20. Csocsoovb

Szia!

Ha magadat idézted, feletted a válasz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.