Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. potyautas

potyautas Utánpótlás-írogató

Szép napot! Ma megnyertem a keréken a " főnyereményt" egy virágot, de nem tudom hol van és mire jó!? Megnéznétek???? Köszönöm! id:6353485

2. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

3. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget, már jóvá is írták.

4. szabo1984

szabo1984 Aktív író

sziasztok szeretném megkérdezni hogy a fém hulladék miért olyan nehezen jön fel már hetek óta csak 3db van

5. Divagarde

Szia!

Ez egy ritkábban felröppenő darab. Gazdaköri feladatok közül keresd ami barkácscuccot ad, kérj a szomszédoktól ajándékba, így növeled az esélyed, hogy rábukkanj.

6. sunyo76

sunyo76 Fórum-zöldfülű

sziasztok van egy kérdésem olvastam hogy lesz baráti bonuszkod de edig csak egyet találtam meg elkezdödöt 24-én és a naptárba minden napra van irva hogy van de nekem nem adja be a malac fejet ahol megtalálnám akor most hol keresem?

7. Divagarde

Szia!

Az aktuális és érvényes ajándékkódokat mindig itt találod. A naptárban azt látod meddig érvényes.

8. gratis28

gratis28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy arany banánt hogy tudok szerezni?Köszi válaszod

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az arany banánokat szigeti szintlépésért kapjuk (5 darab/szintlépés).
    A gazdakörben találunk olyan lehetőségeket, ahol a feladatok teljesítéséért szigeti Tp a jutalom.

10. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a 6. képregény eventben megnyert szárnybontogató aratásakor kapható 1 party malomlapát hol található? Én nem látom sehol,pedig mindennap learatom. :) A másik kérdésem,hogy más is tapasztalt-e hibát a TP számláló csíknál. Nekem nem akar rendesen oldalra úszni,amikor azon a részen aratnék,ahol alapból "tartózkodni" szokott. Akadályoz az aratásban,locsolásban,főleg 1X1-en. Köszönöm a választ! :)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ellenőrizd, hogy valóban a "Szárnybontogató" ólad van kihelyezve a farmodon, ez termeli a party malomlapátot.
    A gyakornoki szárnybontogató terménye (malomlapát) beváltásra kerül a begyűjtést követően.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

A mozgó Tp vonal egy másik állásban is használható: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

12. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ! Ellenőrizni fogom . :)
    A szárnybontogató van kihelyezve. Már egy ideje gyanús,hogy nem ad semmi "terményt" aratáskor. Hogy tudnék meggyőződni ,hogy ténylegesen nem kapok aratáskor semmit?

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID szám birtokában tudjuk ellenőrizni, hogy milyen ólad van kint és az mit termel.

14. nagyanyófarmja

nagyanyófarmja Fórum-zöldfülű

a kisunokámmal létrehoztunk egy kis farmot, a másik már 90. szinten van. Még mentorok nem lettünk a 90 szinten. A kis farm 4. szintjén jelentkezett egy német mentor. Akkor most müködik a mentor rendszer????

15. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

ID:28967508 A bölcs tölgynél van kirakva az ól. Egyébként mivel végig csináltam a képregény eventet,így gyakornoki szárnybontogató nem is maradhatott egy se.

16. -East17-

Így van, az az ól. A party malomlapát nevű termése pedig: pajta - termények. Jelenleg 13 darabod van belőle, a második a sorban a mosómedve maszk után közvetlenül.

17. méhike79

méhike79 Junior szaki

Sziasztok. Én azt szeretném megkérdezni, hogy ha a piacon beadtam egy árút eladásra, és azt nem vette még meg senki, mikor törlődik onnan? Mennyi ideig lehet fent egy termék? Hova kerül? Vissza a pajtába? Előre is köszi a választ.

18. -East17-

Szia!

Amit nem sikerült eladni, az egy hét után kerül vissza a Pajtába. A levont 10% adót nem kapjuk vissza.

19. méhike79

méhike79 Junior szaki

Köszönöm: :)

20. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Köszönöm,hogy megnézted! :) Most már én is képben vagyok! ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.