Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Valami változás esetleg ebben az ügyben?

3. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Bocsánat a karácsonyi süti alatt volt a kék kereszt amit nem vette észre csak miután az általad küldött tájékoztatóban felhívta a figyelmem hol kell keresni a hibát azután fedeztem fel a hiányosságot még szerencsém, hogy volt FA-m így megoldódott a probléma a lakat kipattant. Ezután minden aratásnál megnézem kinyitottam-e a napi bónuszt. Még egyszer köszönöm a segítséget.

4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Technikai kérdésre lennék kiváncsi.
    Müködhet e ugyanaz a farm két különnböző böngészőbe egyszerre?
    Illetve szabályt szegek e ilyenkor ha ezt tesztelni szeretném??

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez két nem.

Doggyra kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Köszönöm ennyire voltam kiváncsi sokkal inkább a második nem a fontos.

7. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Még mindig nem működik a mentett jelszó nálam. Lesz ebben változás, vagy pötyögtessem be újra és mentsem őket?

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ha van lehetőséged, van időd is... töröld ki a mostani használatú böngésződet.
    Majd telepítsd a legfrissebbet!
    Ne a frissítést favorizáld, kérlek!

Amint megvan az új telepítésű böngésződ, akkor gépeld be az adatokat és mentsd is el.

Előtte érdemes az adatvédelem résznél a régi belépési adatokat is eltüntetni.

9. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm, végigviszem, amit leírtál. Üdv. Vilmos

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kérlek szépen benneteket nézzétek meg a képet amit hoztam. Nem tudom eldönteni, hogy kereskedőnek, vagy a felugróablaknak higgyek. Mást mutat a kettő. Nem tudom hogy mennyi fát is nyertem. Tudtok benne segíteni?
    https://s4.postimg.org/66emv5nr1/bark_cs.png
    PS: lemaradt:
    ID: 40951777
    farm: -gyöngy-581

Utoljára szerkesztett: 24.7.17
    HéricsBáró kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Indítottam a barkácsválogatást, egyszerre 24 db-ot, le is vonta a 120 FA-t, de ehhez képest gyanúsan kevés barkácscuccot kaptam érte, akárhogy osztok-szorzok, ennek jóóóóóval a többszörösének kellene lennie, tekintettel arra, hogy miket választottam ki (például különlegességnek a fát és azt jelezte a végén, ahogy csillogott, hogy az is belekerült a kalapba, ehhez képet összesen nyertem 1.000 db fát, pedig a különlegességeknél 1.200 a minimum nyerhető, ha az kerül a kalapba (és az került, mert csillogott is a végén).

Erről képet is csináltam amúgy:
    https://kephost.com/images/2017/07/24/barkacsvalogatas.jpg

Azt meg már mondani se merem, hogy előtte 50 FA-ért indítottam 10 kört, amiben meg tégla volt a szívem választottja, és már ott is gyanúsan keveset kaptam, de gondoltam, biztos én látom rosszul, azért azt nem is örökítettem meg, csak most azt, amit a fánál művelt :cry:

Most keresztet vethetek 170 farmaranyra? Esküszöm, higgyétek el, hogy nem jó, legutóbb ennyiért 20 ezren felüli fát kaptam és egyéb szerszámot, most ez valami röhejes, mintha nem az összes kört számolta volna a rendszer (csak farmarany-darabszámban, eszközben nem)

Kérlek szépen, nézzetek utána, hogy mi történt, mert szerintem itt nagyon nagy a gáz!

Előre is köszi!

Név: SzabadEurópa
    ID: 14922400

12. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.ID:44223616 Nemtudom a Zuhatagok szigetén FarmPengőért hogyan vegyem meg a 3-ik területet.Már egy csomo szupertápot megvettem, de nemszeretném, ha a Pengőm mind elfogyna és semmi nem lenne.Nem irja ki, hogy mennyilrt vettem eddig.Kérekszépen választ, addig a másik farmon semmit nem teszek.Köszi előre is.

13. mamarygen

Szia!

Sajnos nem megfelelő a kijelzés és az információs ablak összhangja!

Türelmet kérünk!

Értesítettük a központot a problémáról!

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. mamarygen

Szia!

Sajnos nem megfelelő a kijelzés és az információs ablak összhangja!

Türelmet kérünk!

Értesítettük a központot a problémáról!

SzabadEurópa kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

A Piros kosár alatt a Farmárudában lehet megvásárolni, a legutolsó fül opciónál találod a zuhatagos sziget adott területének ikonját!

16. -gyöngy-581

Szia mamarygen!
    Köszönöm szépen. Csak egy apró kérdésem van még: ettől még vásárolhatok a kereskedőnél, jóváíródik amit kapok, vagy inkább ne tegyem?

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Megcsináltam a Zuhatag I teljes gazdakörit, működik az 1-es terület. Ugyanakkpr a Maja Szentélyben az 1-es rúna második sor negyedik akármi nem sárgult be. Ha rákattintok 40 AB-t kér. Ez már a második területet adja? Vagy elvész a 40 AB.

18. mamarygen

Ne vásárolj inkább, kérlek!

Várj ezzel az elemmel ... megelőzhető így a további kellemetlenség, úgy gondolom. :)

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Köszönöm, várni fogok:)

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönöm!

Egyébként nem is jön ki számszakilag sehogy sem, mert ha mindössze ezer fát kapok 120 farmaranyért, akkor már jobban jártam volna, ha veszek 4 db XXXL barkácscuccot, még abban is több fa lett volna...Röhejes :(

De köszönöm, hogy jeleztétek, várok türelemmel. (próbálok)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.