Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Olvasd el kérlek az új sziget ismertetőjét!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/zuhatagok-szigete-az-új-bahamarama-terület.15288/

Egyik részt a gazdakörből kapjuk, ha az új feladatot teljesen megoldjuk!

Egy másik részt a maja templomban válthatjuk ki AB-ért... ennek az értéke: 40 AB (ezt az első kamrában kell kiváltani)

egy harmadik részterület a Farmárudában vásárolható meg a jobbszélső kategóriából. Ára: 400Frampengő

2. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Köszönöm válaszod így már értem. Akkor 3 területem lesz egyenlőre.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.17
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A legutóbbi alkalommal indítottál negyvenes csomagot, amiben pontosan 2950 darab fát nyertél.
    Itt a log róla:
    2017-04-26 11:42:50
    wood2950
    Ez azért igen messze van a 20.000-től, arról nem is beszélve, hogy nem 24 csomagról, hanem 40-ről volt szó konkrétan.
    Ennyit a legutóbbi akcióról.

A mostani akcióban valóban kevés eszközt nyertél, úgy néz ki, hogy a legtöbb esetben a gyakori eszközökből választott neked a rendszer.
    nail4200
    paint15
    brick600
    wood1000
    hammer15

Sajnos csak az összesítést látom a logban, az egyenkénti dolgokat nem. De összeszámolva a minimum értékeket, a következőket tudom mondani: amennyiben minden esetben a gyakori helyről kaptál volna ajándékot, 28 csomag tartalmazta volna ezeket az eszközöket, az alábbi felbontásban: 4-3-3-14-4. Mivel ettől kevesebb csomagból érted el ezt az eredményt, azt jelenti, hogy kaptál ajándékot a ritkából is.
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek ilyen jár, és nem lehet ettől jobb - de a szabályokat betartva egy kedvezőtlen esetben elképzelhető, hogy ennyi ajándék jut mindössze a válogatásból.
    Igen, ilyen arányok mellett én sem válogatnék többet - de ez nem jelenti azt, hogy hiba lenne a játékban.

SzabadEurópa kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Akkor ezek szerint rosszul emlékeztem.....Köszi, hogy megnézted.

Hát ennyit a 170 farmaranyról, de egyébként mamarygen is azt mondta, hogy nem stimmel valami. Mindegy, nem válogatok többet. Köszi, hogy utána néztél.

Szerk: Igazából, nem vagyok biztos abban sem, amit látok. Hoztad a számokat az előző válogatásról, és nem kételkedek abban, hogy te ezt látod, de én emlékszem, hogy az egyik raktárházamat is akkor fejlesztettem maxra (szerintem a másik is akkor kapta meg az első fejlesztést), két füvészkertet is akkor maxoltam ki, ami biztosan nem lett volna meg alig 3 ezer fából, szóval nem tudom. Látom a számokat, tudom értelmezni, de akkor sem passzolnak. Ezzel nyilván egyikünk sem tud mit kezdeni :) Nem számít. Soha többet barkácsválogatást. Tényleg köszi, hogy utána néztél.

Utoljára szerkesztett: 24.7.17
  5. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Nekem ma nem nyílott ki a kagylónál az utolsó kettő minden eddigi ki van nyitva

6. mamarygen

Megérkezett a válasz a jelzésre:

A felugró ablak jelzése a helyes!

A csillogó keretes ikon nincs szinkronban a felugró ablak információjával!

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm. Ez legalább tisztázódott.

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Alaposan vizsgáld át kérlek az adott sor ajándékait, kinyitott kagylót.
    Kell legyen ott egy halvány ajándék, előtérben kék+ jellel.
    Ez a + jeles ikon mutatja, hogy az adott napon nem váltottad ki az ajándékot.

A halvány ajándék azért látszik, hogy eldönthesd, érdemes-e kiváltanod utólag ezt az ajándékot!

Figyelemfelhívó közleményünk:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...kalendárium-ajándékkagylók.15224/#post-722614

9. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni! Farmpengőt hogyan lehet szerezni?
    Előre is köszi a választ! :)

10. mamarygen

Szia!

Esetenként event nyereményként, illetve visszatérő eseményeknél pl. nublonok látogatásai, kerekkeréken, egyes ládák jutalmaként, napi belépési bónuszként is kaphatunk farmpengőt Rackótól. stb.

11. ildand

ildand Fórum-zöldfülű

nagyon köszönöm akkor ezért nem találom!igazábol annyi az event hogy már sajna sokszor nem is emlékszem a pontos nevekre!de mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget

12. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Régen volt egy táblázat ahol meg lehetett nézni hány TP kell a különböző szintek eléréséhez. Lehet, hogy ez a táblázat most is megvan csak én nem találom, illetve nem tudom hol keressem.
    Hamarosan elérem a 100. szintet és kíváncsi vagyok rá, mire számíthatok a 100. szint felett.
    Köszönöm.

13. mamarygen

Szia!

Most is rendelkezésre áll a táblázat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

14. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

15. kalandfarm

kalandfarm Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kiforgattam az egérmuskétást, de sehol nem találom .Mit tegyek?

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A pajtádban a tenyészállatoknál keresd.

17. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! szeretném megkérdezni hogyha valakinek nincs 400 farm pengője hogy kiváltsa a zuhatagok szigeténél a 3 ik részt akkor az hogyan tudná megtenni hogy az is meglegyen?

18. LimLom

LimLom Junior szaki

Szervusz!
    Megvárja, míg olyan event jön, amiben FarmPengőt lehet nyerni. Pilanatnyilag más FP szerzést nem tudok. Esetlegesen a "Kerekkerék"-en nyerhető FP, de a 400 megnyeréséhez sok pörgetési lehetőségre és hatalmas szerencsére lesz szüksége.

újfarm53 kedveli ezt.
  19. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Segítséget szeretnék kérni!
    Már a 2. bahamás feladatot csinálom meg, amibe a csillió trillió növényt kell bedobálni az új bahamás területért, de nem történik semmi, nem adja meg a területet!!!
    Véleményem szerint ez csalás, ugyanis egy nádszálat sem dobtam volna be a feladatba, ha nem a szigetről van szó! Jó lenne közölni, hogy hiába dobálod be a fél pajtát, semmit sem kapsz cserébe! MErt 1 milliós pajtaértékért cserébe 3 pörgetést, vagy 25 trágyát ne nevezzünk már valaminek!
    Mit kell még tenni hogy a TERÜLETET kapjam meg?

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A gazdaköri feladat összes elemét meg kell csinálni ahhoz, hogy kitisztuljon egy terület az új szigetből!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.