Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Vettem egy varázskalap csomagot. A varázskalapot ki kell tenni, és ha igen, hol találom? Köszi!

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek a bal oldali menüben a kék váza ikon alatt a minden fülön keresd!

3. Angyalszárny

Szia!
    Azt kell írjam farmfüggő a dolog;)

4. Angyalszárny

Szia!
    Az említett terményesek eventnyeremények voltak , jelenleg nem megszerezhetőek!

5. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Érdeklődnék, hogy Páromnak küldtem "Ezüst jeggyűrű", majd "Arany jeggyűrű"-t, és nem kapja meg, aranyat sem vonja le tőlem : http://prntscr.com/g1rezx
    Gazda: Tank_VicaID: 10117832

Utoljára szerkesztett: 29.7.17
  6. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy a kék függöny mire jó, kitettem, de se több pénzt sem kevesebb időt nem adott. Előre is köszönöm Jucus

7. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Ki kell rakni az alapot,és arra kell rárakni ! Melyik fajta kék függöny? Az ágyukat kell majd kirakni,és arra fog rámenni...
    Nekünk az "Alap kincseskamra"-ra kellett rárakni a "Kincseskamra függöny"-t.

8. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Megmondanád, mi a neve annak a kitehetőnek, ami FA-t ad.
    Tegnap megvettem.

9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

A varázskalap

10. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszi

11. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi, kiraktam az ágyúra és az elefántosra - ezekre engedte, a pókeren nyertem - de nem látok változást. Akkor mi a haszna, ezt nem értem. köszi Jucus

nagy dobás a neve az elefántosnak nevezettnek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.17
  12. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hogyan tudom magam törölni végleg a játékból ? 7 éve játszom de szeretném úgy törölni magam, hogy véletlenül se tudjak újra játszani.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

14. mamarygen

15. mamarygen

Szia!

A kockázatos kihívás eventben kapott ágyúfüggöny az alap szerencsejáték ágyúra helyezhető ki. (az ágyúfüggöny egy fejlesztést takar, ha ezt az alap tárgyra rátesszük, más lesz az eredeti tárgy színe, tapasztalatpont adománya)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...obókocka-event-2017-július.15299/#post-730521

Nem értem, hogy rakhattad rá a nagy dobás dekorációs tárgyra a függöny fejlesztést!!!
    Arra nem lehet!!!

16. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok! Nagyon nem értem, hogy miért nem lehet FA-ért vagy sms-ben venni Varázskalapot, kosarakat?? Illetve kosárból lehet a legkisebbet.../tudom, vegyem meg többször! /. Szerintem nem korrekt így a játék! Ez szinte minden eventnél előfordul.... és ne is beszéljek a FA vásárlásról!!! Kissé bánatos vagyok emiatt már hét éve.....

17. mamarygen

Szia!

Az akciós elemek sms-ért nem vásárolhatók meg. Ennek pénztechnikai vonzatai vannak. A telefonos társaságok ilyen közvetítői plusz munkát nem vállalnak.
    A varázskalap most nem vásárolható meg FA-ért. A kiírásban is olvasható.

Van egyéb vásárlási forma is, ami sokkal egyszerűbb, könnyebben kivitelezhető. Anonim eljárással megoldatók.
    Készpénzért különböző bont (blokkokat) vásárolhatunk az adott boltokban, amivel bármikor és bármit megvehetünk a játékban az összeghatárokon belül.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Szia! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál! Megpróbálom a paysafecardot..... Meglátjuk... Szép napot kívánok és vidám hétvégét!!

19. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi a tájékoztatást, mivel minden máson piros volt, oda engedte. Mivel nem tudtam hova kell, hát ráraktam arra, amire engedte. Köszi Jucus

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Jucus!
    Munkatársam válasza korrekt és pontos volt. A Nagy dobás dekorációra NEM lehet rátenni a függönyt. Neked sem!

Te a szerencsejáték-ágyúra tetted a függönyt. Hogy másképp lehetne a farmodon arany-szerencsejáték ágyú?

Ismételten kérünk Téged és minden más játékost, hogy körültekintőbben járjon el, mielőtt kérdez, ha visszajelez a fórum moderátor, fogadja meg a tanácsait és nézzen körül még egyszer a tanácsai alapján! Hihetetlen sok idő megy el arra, hogy olyan dolgokat keresünk, ami szabad szemmel jól látható egy farmon a JÁTÉKOS SZÁMÁRA.

Köszönöm együttműködésedet!

jucus.png

kovacstne, mano607 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.