Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm a választ, ezek szerint figyelmetlen voltam és rosszul emlékszem. Ne haragudjatok.
    köszönöm Jucus

BackOffice kedveli ezt.
  2. robimobil

robimobil Utánpótlás-írogató

Szia! Érdeklódi szeretnék, varázskalapcsomagot szeretnék venni, de sajnos nincs hitelkártyám. Milyen lehetősg van hogy meg tudjam vásárolni. Segítségedet előre is köszönöm.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy könnyen használható fizetési módszer az alábbi linken olvasható.
    Készpénzre van szükség hozzá, hogy a lakóhelyedhez legközelebbi árusító helyen megvegyél egy bont. Ez egy blokk, értékes kódszám-sorral. Amit a játékban akkor használsz, amikor szükséges, az adott értékhatáron belül.
    Anonim ez a szolgáltatás. Bármikor újra vásárolható egy újabb bon.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tudom, hogy a varázskalap csak 40-szer ad farmaranyat. De ha kinn marad egy területen, a tp-t adja? Köszi a választ előre is.

5. mamarygen

Szia!

Az első információs összeállítást kiegészítette a Munkatársunk!

Kérlek arra, ismét olvasd át, több hasznos tipp szerepel benne, gyakorlati útmutatással.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/varázskalapcsomag-vásár.15309/#post-730999

Nem ad semmi tp-t a tárgy a 40 aratást követően, ha kint hagyjuk a területen.

Vissza kell helyezni a menübe, így történik meg az "átlényegülése". Ismét kihelyezve fogja adni a tp-t/Btp-t.

szemike50 kedveli ezt.
  6. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm, ez nagyon jó így.

7. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hogy a különböző ládákról hol tudok olvasni. Ad a felhősor, néha a nyeremény, s fogalmam sincs hol vannak, és hogyan tudom őket felhasználni :-( Segítséget előre is köszönöm. Botond 670 ID 15262905

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Itt olvashatsz az összes ládáról: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

9. mamarygen

Szia!

Ezt a linket megnyitva mindent megismerhetsz a ládákról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

10. pirospipacs1973

pirospipacs1973 Fórum-zöldfülű

Szia!Azt szeretném megtudni,hol lehetne megnézni milyen kirakókat adott addig Rackó juh.Közi

11. NegroZoo

NegroZoo Fórum-zöldfülű

Én szeretném megkérdezni, hogy az ajándékkagylós felhősort hol tudom megnyitni? Keresem, de nem találom. Előre is köszönöm a választ.

12. harmonia53

harmonia53 Junior szaki

Azt szeretnem kerdezni,ha minden kagylot kinyitottam,most az utolso 2 kagylot miert nem tudom kinyitni?

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves pirospipacs1973!

>>IDE KATTINTVA<< találod azt a helyet, ahol lefelé görgetve az eddigi összes Rackó dekor ajándékot megtalálod.
    Remélem, erre gondoltál! :)

14. BackOffice

Kedves harmonia53!

Felhívom a figyelmedet >>ERRE<< az írásra. Kérlek, tanulmányozd át!
    Csak abban az esetben nem tudod kinyitni a sor végi kagylókat, ha van olyan korábbi kagyló, amit a meghatározott napon nem nyitottál ki.

harmonia53 kedveli ezt.
  15. BackOffice

Kedves NegroZoo!

Az ajándékkagylókról és a felhősorról >>ITT<< találsz leírást. A kérdésedre itt megtalálod a választ is.
    Kérem alaposan és figyelmesen olvasd át!

Abban az esetben, ha az írásodban a "megnyit" szó arra vonatkozik, hogy kinyitottad a kagylókat, de magát a felhőt nem találod, akkor javaslom, hogy a paszulysor menüjében az utolsó előtti ikonra kattints. Neve: befejezetlen sorok.
    Itt megtalálod.

16. csibikertje

csibikertje Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

BackOffice kedveli ezt.
  17. era68

era68 Járnitanuló

Sziasztok ! Problémám a következő , ma reggel 7 óra elött vettem 5o db kockavető poharat 85 farmaranyért . Jelezte a gép meg is kaptam a poharakat aranyat is levonta. Mentem volna keverni a malomba de csak a 20 db poharam volt ott amit reggeli leszedésnél kaptam felröpibe . Azóta sem kaptam meg a 50 db poharakat . Kérlek segitsél nekem mert 85 farmaranyat elveszitettem és semmi t nem kaptam érte . Köszönöm előre is a segidséget . csipkebogyó2 ID:51470595

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A supporttól is kértél választ, így a továbbiakban ők az illetékesek a válaszadásban!

19. Katesz21

Katesz21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Ajándékkagylók legutolsó kagylója alatt "Ajándékkagylók felhősor" van ezt hol tudom felhasználni mert sehol sem találom. A fás válogatásnál is kaptam 2db fát és azt sem találom!! Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!!!

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A nyert fákat a menüben találod a bal oldali menüben a szigeten illetve a farmos menüben.
    A felhőt pedig a paszulyon találod, azt előzőleg ki kell váltanod a hozzáférés lehetőségét a gazdakörben!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.