Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Javaslom, takarítsd ki a gépet.

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletek végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését

2. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Szia:)
    Köszönöm szépen a választ, így már sokkal egyszerűbb a dolog:)
    off/Örülök, hogy tetszik a nevem. Nekem is tetszik a tiéd:)/
    üdv: Mayanéni

Swordfish és BackOffice kedveli ezt.
  3. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok nekem segíteni, hogy vajon miért nem tudom a paszulyomat használni?
    Folyamatosan visszadob az előző munkához! Reggel óta próbálkozom, már minden fórumot átnéztem, lehet, hogy én vagyok értelmi fogyatékos:D Köszönöm előre is a segítségeteket!
    Jezsámen

ID:1830090

4. Kékmadár1

Szia!
    A paszuly akkor dob vissza ha az adott felhősort még nem szerezted meg. Látod ugyan, de valamilyen feladatot még el kell végezned hogy használni tudd.

mebajah kedveli ezt.
  5. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

Szia!
    DE!! Mi van akkor , ha egyáltalán nem jutok a területre? Egy csomó tp-és és csp-és felhősorom van, és ma nem tudtam megszerezni?

6. Kékmadár1

7. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

8. Jezsámen

Jezsámen Fórum-zöldfülű

9. pajtagyongye

pajtagyongye Utánpótlás-írogató

sziasztok..
    ma egész délutántól nem tudtam belépni... most is csak 30 perc alatt sikerült ide elérni... hát nem ezért fizetek,hogy ne tudjak játszani.... ez nem az első a héten.. >:(>:(>:(
    lehetne valamit kezdeni???
    igen tisztítom a gépem ez a munkám... programozó vagyok....

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A géped illetve az internetkapcsolatod körül keresendő a probléma forrása, ugyanis a játék mindenki számára gond nélkül elérhető szerver oldalról nézve.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. szeretet1

szeretet1 Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni.
    Mire jó a Maja maszk?
    Köszönöm a választ, kívánok kellemes hétvégét!

12. Kékmadár1

Szia!
    20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    Nem piacképes. Szomszédoktól kérhetsz napi ajándékként.

Körhinta Játékóra

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és Tiki bónusz: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
      • Ez a játékelem is a Gazdaboltban megvásárolható 100 Faramarany ellenében.
    A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad:

A Maja maszk jelképezi a 6 órás Tiki bónuszt.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

A Maszk az Éléskamrában található:

Miután elfogyasztottuk, a bónusz megjelenik a szokásos helyen, a rekeszeink feletti sávban.

miniowl kedveli ezt.
  13. ayala66

ayala66 Junior szaki

Sziasztok! Ma kibontogattam a különböző ládáimat és kaptam 108 db normál pörgetést többek közt. Felhasználni csak 20-at tudtam. Kérdésem: hol találom a többi pörgetést? Több száz ládát nyitottam ki. Esetleg nem kell összevárni ilyen sokat? Kószi előre is a választ!

14. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos a 20db. feletti pörgetések elvesztek. Érdemes gyakran nyitogatni azokat a ládákat amik normál pörgetést adhatnak. Ezek felismerhetők a bal felső sarkukon lévő apró pörgetés ikonról ami jelzi azt is éppen hány db. van a keréken.
    Ha mégis sok ilyen láda gyűlik össze érdemes néhány darabonként nyitogatni és a pörgetéseket előbb elhasználva nyitni megint néhányat.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. ayala66

ayala66 Junior szaki

Köszönöm a választ. :)

16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok :)
    Az előbb vettem és bontottam ki a csillagleső ládát,de a madárles nincs benne.
    ID:10574841
    Köszönöm.:)

17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem minden csillagleső láda tartalmaz madárles dekort!

csopke1 kedveli ezt.
  18. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm a gyors választ :)

19. nati0205

nati0205 Fórum-zöldfülű

Üdv! A dinnyevarázslat, hogy működik? Betettem, de nem adott több terményt. Van már bent répás csatnim, azért nem? Gondoltam ez ad hozzá még egy terményt.

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Csak az egyéb kategóriába tartozó normál farmon ültetett szántóföldi növényeknél ad + 1 termést!

mebajah és nati0205 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.