Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, melyik fa adja a maringagyümölcsöt???? Van ilyen gyümölcsöm, de nem tudom melyik fáról. Maringafám az nincs. Köszi Jucus

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Fa neve Moringa, a piacról is lehet ilyen termésed!

3. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia nagyon szépen köszönöm Jucus

Még egyszer köszi és meg is találtam, van ilyen fám, de mindig ma-val kezdtem a keresést. Köszi Jucus

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.8.17
  4. papika517070

papika517070 Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek,valaki segítsen hogy tudok a bagollyal üzenetet küldeni.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

6. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a széfkészítő-műhely nevű ólat mikor és hogyan kaphattuk meg??? Most láttam a csereeventben hogy van ilyen!
    Válaszokat előre is köszönöm!

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Farmexpressz - 2017. május event során volt nyerhető.

8. picibea

picibea Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem találom a "Tehetség kerestetik" nevű gazdaköri feladatot. Tud valaki segíteni? A receptet szeretném megszerezni.
    Előre is köszönöm a segítséget!

9. 19770308

19770308 Fórum ismerője

sziasztok merre találom a csere bere topikpt??

10. Csocsoovb

11. Csocsoovb

12. picibea

picibea Fórum-zöldfülű

13. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Köszönöm szépen az infót.

14. tarnoczi99

tarnoczi99 Fórum-zöldfülű

lehet nemjó helyen kérdezem de a repülő szönyeget mere tudom kiváltani a szentélybe?

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  16. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Egy kis továbbképzésre van szükségem: az új teliholdas felhőt az égig érő paszuly az ültetési bónusz kategóriába sorolja, holott az összes láda a tárgyak soraiban van. Kérdés, ezt meg tudom változtatni, mert szeretném ha ez is a tárgyak soraiban nyugodna?

17. |Tamás|

Szia!

Erre Neked/nekünk nincs lehetőségünk, fejlesztők tudják besorolni a felhősorokat.

18. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Köszön szépen, akkor nem erőlködöm. Viszont tudnád informálni őket, hogy maradjanak konzekvensek?

19. |Tamás|

Igen, természetesen felül vizsgáljuk, és jelenteni fogjuk.

20. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Egy kis segítséget szeretnék kérni már többször próbáltam csere napon cserélni vagy venni de hiába rakom be a felajánlott dolgot és kérek valamit nem tudom hogy kell aktiválni a csere jel szürke marad a sor végén igy biztos nem aktiválódik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.