Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Jul 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

Szia!
    Amint kapunk bővebb információt,azt megosztjuk Veletek.

2. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

Szia!
    Igen,majd megtudod vásárolni a tápot.
    Jelenleg még nem piacképes a farkas táp.Valószínű a jövő héten már megvehető lesz.

Henrik8511 likes this.
  3. Henrik8511

Henrik8511 Járnitanuló

köszönöm :)

4. KatikaB

KatikaB Fórum-zöldfülű

sziasztok! az a kérdésem lenne,hogy a sárgabarackfát hol találom meg...mert nem lehet vásárolni....

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

6. KatikaB

KatikaB Fórum-zöldfülű

7. aranyos8

aranyos8 Utánpótlás-írogató

Érdeklődöm, hogy party malomlapátot hol tudok előállítani? Köszi a választ :)

8. Laboviti

9. mimi

mimi Fórum elő legendája

A produceri levélben olvasom a "nap fénypontja" témakört. Az ugye a fejlesztőknek van, nem a felhasználók fórumán? Még egy valamit nem tudok - bennem lehet a hiba -, mi az a Csilis event?

10. Laboviti

Szia!
    Más országban angolul olvasható a hírlevélben szereplő témakör.
    Az említett event ismertetője az alábbi linket megnyitva olvasható: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csípős-csoda.11263/

11. gergabi

gergabi Fórum-zöldfülű

Valaki magyarázza már el,hogy pl. a Shavi hogyan tudd naponta háromszor áron alúl több százezer növényt fel tenni!
    Vagy direkte letörik az árakat?
    És ez nem csak egy példa!
    Kérdetném még továbbá,hogy lehet az ,hogy a vörös káposzta a boltban 200 felett van és a shavi 95-ért tudja adniŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ??????????

Last edited: Nov 29, 2014
  12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A piaci eladások mögött két dolog állhat:
    - tetemes árukészlet a pajtában
    - korábban bevásárolt, és most jobb áron értékesíti

Az esetek többségében a termékek nem adhatok el magtári áron, csak jóval alatta. Úgy árulja ennyiért, hogy nem a gazdaboltban vásárolja, hanem termeli!!!
    Az pedig ingyen van:)

13. bondlány

bondlány Utánpótlás-írogató

szép délutánt mindenkinek.

lehet nem jo helyre irtam, és akkor nagy bocsi.

a mostani top 1000 be, sajna nem kerültem be,.....nem tudtam követni a gazdák beadott pontjait, csuszka nem müködött, megoldani a ti segitségetekkel sem tudtam.
    no nem is lenne baj, hiszen ez egy játék tudtuk a beadott értékeket nem kapjuk vissza..
    De....
    azt azért, tisztelettel javasolnám, ha valaki ilyen bátor mint én, és még sokan, akik több millát beadtak, de nem kerültek be a top-ba.....1 kirakot szerintem megérdemelnénk, azért csak tettünk valamit a közösbe....nem?

ha tudjátok továbbitsátok.
    köszönöm.

14. Csocsoovb

Szia!

A jutalmak éppen attól értékesek, és hajtanak érte sokan, mert ritkaságok.
    Ha mindenki megkapná, aki bedobott érte valamennyit, elvesztené igazi értékét: ritkaságát.

15. Zulugrabby

Zulugrabby Fórum-zöldfülű

A moziban van egy autós feladat, amivel nem tudom mit kell csinálni. Nem az, amikor be kell jelölni egy kerettel az autót.
    Ezt írja: "Click 3 times on the right to set a point. Clock "?" if you cannot find the point." Ugyan nem tudok angolul, de ábrával is mutatja, hogy valami pontra (inkább foltra) kéne klikkelni, majd az valahová lehúzni. De nincs a képen sehol pötty. És bárhová klikkelek nem is jelenik meg. Mit kell csinálni?

16. Csocsoovb

Szia!

Az ajánlatok a moziban farmonként különbözőek lehetnek - én még nem találkoztam ezzel.
    A legtöbb esetben található segítség (tutorial) hozzá kérdőjelre vagy egyéb feliratra kattintva.

17. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

a diszkórózsa zenél e --- ???? köszi a választ

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali,Üdv.csocsoo!!!
    Bocsi,hogy belekotyogok,de a kérdőjel megvolt most is,viszont a fő ablaknál nem lehetett csinálni semmit.Nekem tegnap behozta 4-szer,5.-re egy másikat,amit végig vittem,viszont pontot arra sem adott.Csak ennyit szerettem volna!!

üdv.:apja

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre nincs még hangja, az eredeti nem nyerte el a fejlesztők tetszését, de hamarosan "megszólal".

20. mimi

mimi Fórum elő legendája

Thread Status:
Not open for further replies.