Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ha továbbra is problémád van kérlek részeltessen írd le mikor melyik területem mit arattál.
    Az ellenőrzéshez farmnévre és ID számra van szükségünk.

2. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia szeretném megkérdezni miért nem engedi a játékba betenni a kész bióüzemanyagkannákat !

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi a problémád? Kifejtenéd bővebben Kérlek.

4. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Többször is elolvastam az eventismertetőt. Van keverve üzemanyagom, de nem tudok sávot váltani, hogy alul vagy felül repüljön a repülő. Ugyanis a sávváltó nyilak szürkék. Mit nem jól csinálok?

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Kattints előbb a sárga repülőre.

6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A repülési útvonalon kattints a saját repülőre !

7. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Rákattintok, sőt ki be lépek, és akkor is csak az XXL bioüzemanyag gomb világít zölden. a sávot váltó gomb továbbra is szürke. A másik farmon is.

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A szintváltáshoz normál üzemanyag szükséges

9. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Köszönöm. akkor megvan a hiba.

10. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Én sose látom hogy a ládák ládájába mit kaptam olyan gyorsan elvillanik az aktiválás után köszönöm a választ

11. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek próbáld ki egy másik böngészővel is a ládanyitást.

12. erzsimama60

erzsimama60 Utánpótlás-írogató

Trutyiszörnytápot nem tudok venni a piacon?????

Utoljára szerkesztett: 7.9.17
    Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, sosem lehetett, és most sem . Ha nincs ott, nem is lehet venni, keverd a malomban !

14. Kékmadár1

Szia!
    Nem tudsz. A teliholdas területen lévő növények, fák, állatok, sem piacképesek.
    Csak a szentjánosbogár táp vásárolható a sötétlő szentjánosbogár rejtekéhez.

15. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Az elefánt táp mikortól változik, mert nekem még mindig a régi összetevőket kéri?
    Köszi, üdv. J.

16. Kékmadár1

Szia!
    Még nem tudjuk pontosan megmondani. Kérlek kísérd figyelemmel a hivatalos kiírást.

Fontos információ lehet:
    Félő, hogy a játék "Hírek felületén" megjelenő plakát szövege ismét félreértésre adhat okot.
    Ezért is kérjük, hogy a hivatalos közleményekben tájékozódjatok, ne a felugró plakát alapján keressétek a változásokat.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ok-az-elefántok-háza-táján.15467/#post-748507

17. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek ellenőrizd hogy a farmos malomban a minden vagy az események fül legyen kijelölve.

18. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia!

Kérdezném, hogy a kezdő játékosnak hány szomszédja van? Én kiváltottam Bölcs fánál a plusz 6 szomszédot, de azóta is 7 szomszéddal rendelkezem. Kérlek segíts, ha valamit nem jól tudok, köszönettel: ID50761094

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Kerestél újabb szomszédokat?Teát hívtál meg gazdákat?

20. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Nagyon szívesen megtenném, de sajnos nem tudom/elfelejtettem, hogy alapból hány szomszédot kaptunk. Ha megtudom, máris indulok szomszédolni! :) Mikor jelenik meg az új ajándékozhatók száma, most 7 van

Mit gondolsz, miért nem jelenik meg a + 6 az ajándékdobozok számában? Csak most tűnt fel, hogy 7 szomszédot tudok ajándékozni. Kérlek ne küldj a Supporthoz!!!!Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.9.17
    Ninett79 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.