Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Ma tenyésztő robot van szerintem nem ferr -- tenyésztés meg nincs majd csak később én nem most akarok tenyészteni

mebajah, Okkkay és Gio kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Létező farmok.
    Ahhoz, hogy ajándékot kapj valakitől, nem kell szomszédodnak lennie. Barátlista pedig egyedi. Az Ő barátlistáján rajta vagy, az nem jelenti azt, hogy nálad a barátlistádon van.

mebajah, Okkkay, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. |Tamás|

Szia!

Fejlesztői csoport döntése az, hogy mikor milyen ajándékot ad a Rackó.

4. peterr78

peterr78 Fórum-zöldfülű

szia,szeretném kérdezni hogy miért van az hogy egy föld leszedése után csak 1 db felröppenőt kapok.így egyik eventet sem tudom befejezni.hiába van növényem ha nincs felröppenőm.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Többféle földterülettel lehet előkészülni a vetésre.

kis terület: 1*1 területegység
    közepes:1*2 területegység
    nagy(normál) 2*2 területegység
    majd a komfort talaj: különleges feltételekkel

A piacról a 40. szint elérése után vásárolni is lehet hozamnövelő termékeket, amelyek segítik a növények minél korábbi letermelését. (A 40. szint alatti játékosok a mentoruktól vagy magas szintű szomszédaiktól is kaphatnak ilyen terméket)

A felröppenők számát olyan ültetéssel lehet gyarapítani, amelyek a szinthez kötött leghosszabb érésű növények.

A felröppenők esélyét a tenyésztő és a kiállítási kupák (gazdaköri feladatok teljesítésével) fokozatainak megszerzésével is segítheti a gazda.

Ajánlom számodra, tekintsd át az alábbi linket, kattints a zöld színű feliratra, és már olvashatod is, milyen lehetőségek vannak a bónuszok között a segítségre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

Egy régebbi összefoglaló is olvasható az eventek teljesítéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Az aktuális eventekhez külön csevegő topic is nyitva áll, a tapasztalt gazdák segítenek, ha kérdéssel fordulsz hozzájuk:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sis-event-csevegője.15466/page-25#post-750657

Érdemes sokat olvasni, tájékozódni a fórum topicjaiban.

6. zolle72

zolle72 Utánpótlás-írogató

Szia.Szeretném kérdezni,hogy a gyüjtőalbumot lehet bőviteni?

7. mamarygen

Szia!

A képes elrendező oldalakra gondolsz?

Azt a központ fejlesztői tudják csak megtenni, hogy több alapképet illesztenének be.

Megoldás lehet az is, hogy a meglévő képekre egyénileg állítasz össze egy montázst, majd lefotózod képernyőmentéssel, és a gépeden tárolod ... majd törlöd a lefényképezett matricákat, és újabb összeállítást raksz egy más szempont alapján.

Kis "házi" gyűjteményed lehet így a megszerzett képecskékről. Amikor újra lesz több kép, akkor ismét lehet variálni a matricákat.

8. zolle72

zolle72 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ

9. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hogy a csere-bere topikot merre találom?

10. mamarygen

11. rum-kokos

rum-kokos Utánpótlás-írogató

Szép estét,lehet megint leszeditek a fejem, de én aratógéet nyertem a pörgetésnél,de az nem aktív.Most hogy is van ez? Köszönöm a választ! :)

12. mamarygen

Szia!
    Kérlek nézz bele a megszerzett nyeremények listájába.

Ez a téglalap alakú gomb a kerekkerék bal oldali részén, az ablak alsó sávjában található.

Ott ellenőrizd, mi a nyereményed, kérlek!

Ha még ezek után is lenne kérésed, akkor a farmnevedet és a hozzá tartozó ID-számot is írd le. Mit keressünk, miben várod a segítségünket?

13. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nemrég kérdeztem itt, hogy répás-almás csatni van-e a barlangban. Igen, van, 20% kedvezménnyel 159 arany.

14. rum-kokos

Újfent mea-culpa!! Nem pörgetés volt!! Sorry!! A napi belépési bónusznál volt. rum-kokos ID 54911440. Elnézést kérek! Az aratógép képe ott volt,de nem tudom mire jó. Én játszottam már,több farmom is volt, de kihagytam minimum 5-6 évet kb. Most teljesen vakon téblábolok a kertben és hülye kérdéseket teszek fel. Sokat felejtettem és sok az újdonság.Tegnap egy órán át böngésztem a fórumon,mert nem jöttem rá hol találom meg azt a részt, hogy pl: tehéntejem legyen. :)

15. mamarygen

Rackó (fekete bárány) mai ajándéka egy 2 óra terjedelmű tenyésztő robot. Ez a tenyészházban használható munkagép speciális eleme.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tenyésztelep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

Nem baj, ha kérdezel, de fontos, hogy egy nyelven beszéljünk, a szakszavakat lehetőség szerint használjuk egységesen.

Javaslom, böngészd, olvasgasd az Enciklopédia tartalmát. Ez egy link-gyűjtemény ... minden megtalálható benne.

A segítségkérő alfórumban pedig kérdezz. Ha a farmoddal kapcsolatos kérdésed van, akkor a nevet és az ID-számot meg kell adnod!

16. rum-kokos

Köszönöm! :)

17. peterr78

peterr78 Fórum-zöldfülű

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!

18. Fezzan

Fezzan Utánpótlás-írogató

Helló!
    Kész vagyok az eventel,de a felhőm nincs készen, mert nincs meg a Mosó Masa repülője.Nem tettem ki sehová.
    Mi lehet az oka. Kösz a segítséget.

19. |Tamás|

Szia!

Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod összes területén, más, nem tematikus felhősorokon illetve a menüdben is. Szükség esetén mozgass meg mindent, Saját érdeked, Te ismered a farmodat, Mi egy teljesen ismeret farmon ugyan ezt tudnánk csak csinálni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Szeretném kérgezni mennyi láda lehet bontatlanul a pajtába -- vagy egyénileg a saját helyén ahol tartozik-- köszi a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.