Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. keszegné

keszegné Utánpótlás-írogató

Szia! Több farmot csinálok , mindegyikre kaptam "Tökéletes kikapcsolódás" nevű kitehetőt.Ezen a farmomon nem találom. Elképzelhető, hogy erre a farmomra nem kaptam valamiért vagy csak nem találom?

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A tökéletes kikapcsolódás kitehetőt a hírek felületen kellet átvenni. Ha ezen a farmon ezt elmulasztottad, sajnos lemaradtál róla.

Tökéletes kikapcsolódás

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meglepetés-ajándék-minden-gazdának.15516/

Leho69 kedveli ezt.
  3. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

hali!
    a téli koszorút miért nem lehet látni a piacon , a pajtában ott van de se az eladásnál se a vételnél nem látszik

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy hiba sajnos, melyet jeleztük már a központ irányába.

5. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

köszi

6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy hány telitalálet kell 315 és 360 között, mert 4 telitalálatom volt és még mindig nem értem 360-hoz? Köszi

7. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia !
    nem emlékszem a segítő munkások akciós árára, ez 2490 ft most,
    van amikor kicsivel olcsóbb?

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha a 315 haladási szakaszt befejezted, akkor:

385 haladási ponthoz 11 db minijáték;
    525 haladási ponthoz 15 db minijáték;
    490 haladási ponthoz 14 minijáték szükséges;
    majd a 60 pontos 6 db minijátékkal teljesíthető a 360 haladási pont.

9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Üdv!
    Nos, tudni valamit az ügyben kapcsolatban?

10. mamarygen

Szia!

A fórum felülete egy szolgáltatási felület.

Az avatarok cseréjét alkalmanként lehet csak megtenni. A rendszeres, akár heti cserék nem biztos, hogy azonnal megjeleníthetők.
    Sok a várakozás, sok az állásidő.

A fórummotor működését nincs módunk sürgetni.

Tegyél egy próbát, és ha nincs változás, akkor még várakozni kell.

11. mamarygen

12. pajtagyongye

pajtagyongye Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen ! :D

13. 1948

1948 Járnitanuló

Sziasztok szép napot. Kérdésem a dinnyevarázslat felhasználására vonatkozik. Mikor kell használatba venni, már 2 x is rácsíptem,
    mert az egyéb terménynél nem adja +1-t. Ananásznál próbáltam használni. Választ előre is köszönöm.

14. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

a Bahán nem hat,csak a rendes farmokon

15. -swan

-swan Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A múltkorában hallottam egy ismerősömtől, hogy van olyan feladat, ami farmmunkást ad. Búzát, zabot vagy ilyesmiket kell termelni hozzá. Hol található ez a feladatsor? Én nem látok ilyet.
    Válaszokat köszönöm!

16. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok 1 kérdésem lenne,a felhősorban van olyanom ,hogy dinnyevarázs azt írja +1 növény mégis csak a dinnyére ad +1 növényt miért?Lehet elírás.Előre is köszönöm a választ,segítséget. :) :)

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nem elírás! Ha figyelmesen elolvasod, hogy mire hat, akkor kiderül, hogy "Egyéb termény"-re. Ezek közé tartozik sok mással együtt a dinnye, a mogyoró, az egres, az eper. Tekints el attól, hogy az összeset felsoroljam. De ha a vetőtáblán lévő vetőmagokra ráviszed a kurzort, akkor kiírja, hogy az a növény melyik kategóriába tartozik.

18. |Tamás|

Szia!

Az alábbiakban találod az összes gazdaköri feladat részletes leírását.

19. |Tamás|

Szia!

Dinnyevarázslat

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes

Növények kategória besorolását pedig itt találod

pisti243 kedveli ezt.
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Egyes gazdaköri feladatok (általában) az utolsó feladat teljesítéséért munkásokat adnak. A felsorolás a teljesség ígénye nélkül:
    Munkás kupont adnak : Kertészeti kiállítás, Társasutazás, Menni vagy maradni, Ormány orkán stb...
    Azonnal induló munkásokat : Hullámfürdő, Gyia, Tejivó, Tojáslámpás, Gyapjú stb.....
    Ezek közül melyik az, amelyiket a szintednek megfelelően elérsz, azt csak te tudod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.