Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy van esetleg olyan lehetőség, hogy hivatalos fórumjátékot szervezni.
    Ha a supportnak írok?

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ilyen kéréssel, kérlek a supportal vedd fel a kapcsolatot!

3. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Rendben, köszönöm szépen a segítséget!

4. zselike

zselike Járnitanuló

Sziasztok!
    Kérdezném hogy nincs már szezonmunkások akciós áron? A hivatalosban November 3.-ig van kiírva.

5. Angyalszárny

Szia!
    Kis türelmed kérem amíg hivatalos választ kapunk a kérdésedre!
    Update: A banki felületen akciós áron tudod megvenni, bár az eventórát valóban a saját farmomon sem látom azonnal mert lapozni kell hozzá!

6. zselike

zselike Járnitanuló

Köszi de megnéztem a banknál is ,és ott is rendes ár van kiírva nem akciós.

7. Angyalszárny

Szia!
    Én 1590Ft-os árat látok! Nálad mi jelenik meg?

8. zselike

zselike Járnitanuló

Az én zászlóm Német az ár 14,99

9. Angyalszárny

Szia!
    Ha Magyarországról, játszol. kérlek vedd fel a kapcsolatot a supportal!

10. szrx

szrx Járnitanuló

Szia !
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a herbáriumot hogyan lehet frissíteni? Olvastam, hogy heti 2 - 3 alkalommal is teljesítik. Köszönöm a választ!

11. Angyalszárny

Szia!
    Az elvégzett gazdaköri feladatok között megkeresed a Herbárium nevezetűt és megnyitod, majd az újraindít gombra kattintasz!

12. zselike

zselike Járnitanuló

Köszi most beadta . Az a baj hogy én mindkét helyről játszom

13. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, vagy nem vettem észre, vagy elfelejtettem, kérdezném, hogy - mivel mindent befejeztem - mikor kapom meg a mitikus kerberoszt vagy mi a neve. Köszi Jucus

14. Angyalszárny

15. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi akkor türelem igaz??? Jucus

16. Angyalszárny

Szia!
    Így van türelem ebben az esetben Kerbeloszt terem!

l.jucus49 kedveli ezt.
  17. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok !
    Meg tudná azt nekem vki mondani, hogy a "Tp-növelő eventnövényekhez" nevű cucchoz hogyan lehet hozzájutni ?
    köszi a választ

18. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Szeretném ha valaki a Modik közül segitene.Málnát ültettem.Van rajta 30%turmix,szerelem aromája,Mandragóra por,viz, trágya és 11.26 az érés idő. Valakit olvastam tegnap, aki olyant is irt, nő mint a bolondgomba runa és a málna 8.58 -ra jött ki.Rengetegszer megnéztem a tölgy runáit, de nől mint a bolondgomba nemtalálom, pedig minden ki van váltva, régi játékos vagyok.Szeretném tudni mi az amit nem jól csinálok, mit kell még tennem hogy az idő csökkennyen, hol van ez e runa.Köszi előre is.-kata1939-voltam

19. Angyalszárny

Szia!
    A bölcs tölgy törzsén felfelé haladva a tenyész állatos rúna felett jobb oldalon van az általad keresett rúna!
    Az érés gyorsítók mindegyikét ültetés előtt aktiváltad?

20. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Igen, kedves Angyalszárny az érés gyorsitókat ültetés előtt tettem be.Megtaláltam, a hatékonyabb trágyázást olvastam csak.Köszönöm a segitséget.-kata1939-voltam.

Angyalszárny kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.