Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Néhány hete vettem észre ezt a változást. Már nem először járok pórul a piacon azzal, hogy annyiért teszi ki az árút amennyiért akarja... (átlagáron) beírom az általam kiválasztott árat, majd a mennyiségbe lépve van hogy átírja az átlagárra gondolom. Nem lehetne hogy a beírt számok egyből elmentődjenek, ha kilépek az árból? Régebben sosem volt gond ezzel. Nem hinném hogy az utóbbi pár hétbe sokkal gyorsabban írnám az árat és lépnék át a mennyiségbe mint eddig sok éven át :)

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Javaslom először a kitenn tervezett árú csomag és darabszámát írd be, majd utána az árát! s a jóváhagyás előtt ellenőrizd az árat!

k.a.t.i kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Kis segítséget szeretnék kérni. Fél 11 körül nyitogattam a ládáimat, elég sokfélét és szinte mindbl több (2-4) darabot nyitottam. Feltűnt, hogy hiába nyitja ki a rendszer az összes, esetenkén 2-3-4 ládát, nem minden esetben jelez ki a ládák mennyiségéhez passzoló ajándékot a felugró értesítés. Amire konkrétan emlékszem, 1x jött 2 valamilyen ládából összesen 2000 csp, utána 3-ból 1 db farmpengő. Nem szoktam annyira figyelgetni, mit adnak és mennyit, de azért az feltünő, hogy a tápos ládák kiadták a helyes darabszámot, dw pl. a rémes dolgok ládája nem. Ilyesminek utána tudtok nézni esetleg? Nagyon megköszönném.
    Farm: nyuszika215, ID:33417040

osztrak12 kedveli ezt.
  4. -Bambi38-

-Bambi38- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Újra indult a hét közepén a napi ajándék-om az előző heti kulcsom is eltünt. Mit tegyek?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi az ellenőrző panelen látjuk, hogy XY nevű ládából kinyitottál X mennyiséget és ZHN dolgok lettek belőle.
    Azt viszont nem tudjuk ellenőrizni a Te farmodon, hogy a felugró ablak mit mutatott, maximum azt, hogy mi a saját farmunkon nekiállunk nyitogatni a ládákat.

Amennyiben ilyet veszel észre, akkor Készíts róla képet, hogy mit láttál, és állj meg a nyitogatással, hogy könnyen ellenőrizhető legyen az ellenőrző panelen.

Előfordulhat ugyan, hogy csak megjelenítési hiba a géped irányából, érdemes lenne egyet takarítani rajta, esetleg másik böngészőben megtekinteni.

nyuszika215 kedveli ezt.
  6. |Tamás|

Szia!

Hónap váltás történt, ezért tűnt el a szeptemberi kulcsod a Rackónál. Mint mindig, csak adott hónapban kell beszerezni a 3 kulcsot ahhoz, hogy megkapjuk a plusz kitehetőt.

osztrak12 kedveli ezt.
  7. nyuszika215

Köszönöm és értem, de akkor honnan tudom meg, hogy volt-e hiba, vagy nem volt és hogy miket kaptam valójában? Egy kisebb farmon talán feltünne, hogy mi minden érkezett be a pajtába, de egy ekkorán már nem olyan egyszerű...Ha rákukkantanál az ellenőrző panelra, ott akkor látnád, hogy ahol több ládát nyitottam, több ajit kaptam-e vagy sem...? Megtennéd? Köszi még 1x. Nem kell felsorolni, ha azt írod, rendben az ajik száma, el fogom Neked hinni, de azért kicsit bosszant a dolog. Takarítottam belépés előtt, és nincs több kinyitandó láda...

osztrak12 kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Első (utolsó) nyitásokra ránéztem, ahol 1 ládát nyitottál 1 nyereményt kaptál, ahol 3-at, ott 3-at látok a panelen. Vannak dolgok, amik nem ellenőrizhetőek (TP mozgás) de pl a szupertrágya mennyiség ellenőrizhető, ott rendben meg is kaptad.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. nyuszika215

Nagyon köszönöm :):oops:

osztrak12 kedveli ezt.
  10. sarahpappfarm

sarahpappfarm Utánpótlás-írogató

A Rackónál nálam megmaradt a hiba :Jelenlegi belépési sorozat 4,pedig minden nap beléptem.
    a hiba 1.-én kb 00.15 óta fennáll, 1.-én nálam is Szeptember 31 volt.
    Sarahpappfarm ID:6360526

osztrak12 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Valóban, jogos. Továbbítottam a központ irányába.

osztrak12 kedveli ezt.
  12. kumlifarm

kumlifarm Utánpótlás-írogató

a Rackónál nálam is fennáll a hiba,:a jelenlegi belépési sorozat 4, pedig minden nap beléptem,
    A hiba 1.-én kb 00.15 óta fennáll,1.-én nálam is szeptember 31.-e volt.
    kumlifarm ID:1959261

13. |Tamás|

Szia!

(Amennyiben van még farmod, hozhatod egy fórumnévről nyugodtan, felhasználói név és User ID szám kell csak hozzá)

14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Rackónál a belépési sorozat száma nálam sem stimmel. Gazda név : franyo121 User ID : 36281016

15. kumlifarm

kumlifarm Utánpótlás-írogató

Köszönöm a család másik három farmja rendben.És külön köszönöm a gyors intézkedést.

16. |Tamás|

Szia!

17. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Szia! Rackónál a belépési sorozatom nem stimmel valamint nem tudom, hogy az ajándékot megkaptam-e. Szeretném ha utánanéznél.
    Farmnév: pacsimacsi ID:3302270 Köszönöm

18. |Tamás|

Szia!

Az ajándékokat megkaptad, a belépési sorozat nullázódott le tévesen. Ezt továbbítottam a központ irányába.

19. Böbe1961

Böbe1961 Járnitanuló

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy most lesz esetleg hosszabbítás az evetben mivel, hogy volt karbantartás és az az idő kiesett?

20. |Tamás|

Szia!

Semmi nincs kizárva, de úgy gondolom, nem volt számottevő hosszúságú a karbantartás (~5 perc), ezért nem hiszem, hogy lesz hosszabbítás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.