Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Hogyan tudok felröpit küldeni? A spam sarokban olvastam többek kérését, szivesen segitenék, de nem tudom hogyan. Köszönöm a választ előre is

2. _Samysamy_

_Samysamy_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Mitikus Kerberosz kitehetőhöz hol tudok hozzájutni... a kerekkeréken még nem láttam, az 'excel tábla' leírásában sincs felsorolva! :( :( Köszönöm a választ előre is, szép napot Nektek!: Sándor

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Barátlistára kell felvenni az érintett játékost.

Ezt egy neki írt levél segítségével teheted meg.

Ha megírtad neki a levelet, akkor a kimenő csoportban a neve előtti műveleti négyzetbe tegyél egy pipát. (katt rá)
    Ezt követően a barátlistára kerülő gomb kizöldül. Kattintani kell erre a zöld téglalap alakú gombra. Ajándékozható lesz az új gazda is, a neve szerepel a barátaid között innentől.

Az is megoldás, ha ő ír neked levelet. akkor is a levelező rendszerben a neve előtti kis négyzetet be kell kattintani, ezzel kizöldül a barátlistára felvétel. Ajándék küldhetővé válik a barátlistában a nevére kattintva ... ajándék küldése opciót használva.

4. mamarygen

5. Judit613

Judit613 Törekvő

Szia!
    A Mitikus allatok felhosorhoz hol es hogyan lehet az alltokat megszerezni?
    Koszi a valaszt!

6. -Bambi38-

-Bambi38- Fórum-zöldfülű

Köszönöm !

mebajah kedveli ezt.
  7. mamarygen

Szia!

Party pörgetési akciókban érkeztek/érkeznek ezek a tárgyak a játékba.

Alkalmanként a normál pörgetéseknél is szerepelhetnek a keréken.
    2017. februárjától lehet gyűjteni, lehet pörgetni mitikus elemeket:
    Leírás a tárgyakról az alábbi link utolsó 4 hozzászólásában tekinthető meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megújult-kerekkerék.10075/

Az utolsó tárgy még nincs játékban... csak a híre érkezett meg néhány napja:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mitikus-állatok-felhősor-megjelenése.15563/

8. alx528

alx528 Fórum mestere

akkor ez valami olyasmi mint a terhesség:) : tudja .hogy már vagyok csak az nem ,hogy tag vagy vendég xDxD

9. bekerencsi

bekerencsi Fórum-zöldfülű

sziasztok! Én csak az szeretném megkérdezni hogy a mitikus állatok party pörgetésnél nyerhetők? Mert én láttam ma olyat a sima keréken ami mitikus állat volt (pontosan a mitikus sárkányt).

10. fűnyírbáló

fűnyírbáló Utánpótlás-írogató

Kérdésedre kettő hsz-el fentebb van a válasz.

strawberry49 kedveli ezt.
  11. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

67-es szinten vagyok. Vehettem kaméleonlak-ot. Gondoltam gyártok hozzá tápot, de licsifát csak a bahán találtam. Persze én még nem
    tartok ott, a piacon meg licsifát nem találtam, csak kaméleontápot. Nem értem. Az állat a farmon van és a fa a bahán?

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A táp összetevői akárhonnan származhatnak, nem fontos ugyan ott termelnünk, ahol az állatot tartjuk. Időnként ez még jól is tud jönni :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Köszönöm a választ. Tehát össze-vissza vannak a dolgok, sajnos.

14. deby76

deby76 Járnitanuló

Sziasztok.
    Vettem farmmunkás előfizetést de a paszulypatrónuson nem aktiválódott.Az egy hónapos előfizetésbe az nem tartozik bele,?

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Havi munkás előfizetésbe beletartozik a paszulypatrónus is.

16. deby76

deby76 Járnitanuló

Akkor most mi legyen mert farmaranyért kellet vennem.A farmaranyat meg nem fogom vissza kapni ugye?

17. |Tamás|

Miért vettél addig bármit is, míg nem néztünk utána, ha egyszer "hibás" ?
    User ID szám? Felhasználói név?

18. deby76

deby76 Járnitanuló

User ID:31343217 Felhasználói név:deby76

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.17
  19. |Tamás|

Okt 04.-e van.
    Vásároltál 100 FA-ért paszulypatrónust, ugye ez 600 óra = 25 nap tehát ez okt 29.
    Vásároltál előfizetést 1db-ot azaz 1 hónapot. (ugye ez minden munkást tartalmaz) így a paszulypatrónusod 2017-11-30 17:39:29-ig érvényes.
    Minden más munkásod november elején lejár, tehát ott van a plusz 25 nap amit FA-ért vásároltál.
    Szerintem ez így helyes, és megkaptad a paszulypatrónust is a munkás előfizetésből.
    Van még valami probléma esetleg?

-ágianyu33- és deby76 kedveli ezt.
  20. deby76

deby76 Járnitanuló

Talán a modoroddal.Nekem nem mutatta a patrónuson mivel 0-óra volt rajta ezért vettem farmaranyért és nem szórakozásból írtam nektek.De azért köszönöm a választ remélem legközelebb valaki kicsit kedvesebb lesz.Szép napot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.