Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

deby.png

Játékban nem érvényességi dátumot ír, hanem a fennmaradó időt írja ki órában. Amennyiben nem ezt látod a farmodon (percek múlnak) akkor Kérlek, takarítsd ki a gépedet.

Nagyon sajnálom, hogy rossz hangvételűnek vetted az írásomat, pedig hidd el, segítőszándékként írtam Neked.

2. deby76

deby76 Járnitanuló

Semmi baj köszönöm szépen lehet kicsit érzékeny vagyok.

3. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.1 kérdésem lenne csibém 15 -ös szinten van gazdaköribe nem jelent meg neki a pipi kft feladatkör,nem tudtam neki értelmes választ adni miért nincs neki.Esetleg azt lehet tudni hanyas szintől elérhető?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pipi kft = tenyészett tyúkok kellene a feladatba. Tenyésztés 21-es szinttől elérhető, úgy gondolom, ez lesz a probléma.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm szépen

6. 05Josh

05Josh Járnitanuló

Napi belépési bónuszhoz hol találok leírást? Csak archivumosat találtam

7. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

05Josh kedveli ezt.
  8. _mamika57_

_mamika57_ Utánpótlás-írogató

Jó reggelt ! Szeretném megkérdezni, hogy a boxkesztyű melyik gazdaköri feladathoz kell ? A választ előre is köszönöm !

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs minden terméshez/terményhez feladat a gazdakörben.

A gazdaköri feladatok követelményeit itt megtalálod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

A fórumon nem található olyan táblázat ami felsorolna minden állatot, termést és terményt, mi melyik gazdakörben szerepel beszállítandó tételként. Nem is tervezzük ennek a táblázatnak az elkészítését, mivel az ember általában a kabáthoz vásárol gombot, és nem fordítva.
    Azonban ha valaki szeretne egy ilyen táblázatot létrehozni, annak természetesen tudunk helyet biztosítani a fórumon.

_mamika57_ kedveli ezt.
  10. _mamika57_

_mamika57_ Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ. További problémamentes szép napot !

11. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sziasztok! Mi az "egyéb termény", amire a dinnyevarázslat hat? Köszönöm a választ.
    Már látom, a vetéstáblában meg lehet nézni:)

12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Valóban jól látod;) A vetőtáblán minden növény ültetési kategóriája is fel van tüntetve!

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a holnap megvehető varázskalapot ki lehet tenni arra a területre, ahová a korábban vásároltat tettem? Mert ugye ennek nem ugyanaz a tulajdonsága, mint a másiknak (40x ad farmaranyat, a korábbi már nem).

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen lehet mindkettő egy területen. Nem háziállat. Egy dekortárgy némi extrával.
    Ha a másik is adná még az aranyat akkor is megférnének egymás mellet. :)

-ágianyu33- és miniowl kedveli ezt.
  15. miniowl

miniowl Fórum hercege

Bárcsak úgy lenne, hogy adná :D Köszönöm válaszod :)

16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt! 1 kérdés.
    A múltkori akció alkalmával megvettem a varázskalap kitehetőt, elhasználtam a FA belőle, most már csak dekorként funkcionál.
    Ugyanúgy megtehetem, hogy kitörlöm, és ez is "átalakul"? Vagy ez csak a mostani vásárlásra érvényes?

17. Angyalszárny

Szia!
    Az előzőnél is működik a törlésnél átalakul módszer;)

-Anyu- kedveli ezt.
  18. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm a válaszod! :) Akkor megyek, és végzek vele...:wuerg:xD

Angyalszárny kedveli ezt.
  19. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Jelenleg 864 db csillagom van... nincs valami terv az elköltésére??xD

20. Angyalszárny

Szia!
    Ha új rúna érkezik a bölcs tölgyre akkor a hivatalos ismertetőkben közzé tesszük!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.