Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Köszi. :) Hátha lemaradtam róla.

2. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Hogy tudom megszerezni a SÁRKÁNYFAGYÜMÖLCSÉT ????????? köszi a választ

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A szokotrai sárkányfa termése a "sárkányfagyümölcs". Ez fás válogatásból érkezhetett először hozzánk.

Van egy másik fa a szigeten, a sárkánygyümölcsfa. Ennek a termése:sárkánygyümölcs. Ennek a fának a szobra a maja majmok szentélyéből váltható ki.

4. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy a gazdaköriben a csapatépítésnél meg szereztem a felhősort mikor látom a paszulynál?Ha az összes feladattal készen vagyok?Köszönöm a választ.

5. mamarygen

Szia!

Ha megszerezted a 9. feladat gyémánt szintjén a felhősort, akkor az már elérhető számodra a paszulynál.

Ha most adtad be ezt a szintet, akkor lépj ki a játékból és térj vissza.

A befejezetlen felhősorok között (szürke paszulysoros ikon) találod meg leghamarabb.
    Ha ott feltöltöd a pamacsokat, akkor már a saját kategóriájában is látni fogod, vagy az összes felhősor listájában is.
    A kereső funkciót kellene igénybe venned az ellenőrzéshez legvégül az összes felhősor csoportban.

fakír1020 kedveli ezt.
  6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

sziasztok

a pörinél mi a különbség a terménybónusz és a több hozam a termesztett növények között??
    van most 3db 6 órás több hozam és 5db 24órás 100%terménybónusz
    a varjúhájra most 1 földre 17-et ír-ez most akkor csak a 6 órás időtartamra vonatkozik??

köszi a választ

7. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm a segítséget.Sikerült.:p

8. mamarygen

Szia!

A nevük is segíthet.

Több hozam a termesztett növényekre: csak ültetett növényekre vonatkozik.

A terménybónusz: növényekre, állatokre, fák gyümölcseire, műhelyes ólakból érkező terményekre érvényes!

Az időpontok egybeesésére van a nagyon sok kedvezményed ...

Figyeld meg a bónuszrekeszek feletti ikonokat, és azt használd az ellenőrzésre.

petya2007 kedveli ezt.
  9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

köszi,a terménybónusz fogalmával nem voltam tisztában,de már látom a fákon a 24-et :)

10. Marcsella65

Marcsella65 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek ! Szeretnék segítséget kérni. Vettem egy varázskalapcsomagot , de nem tudom hol keressem, hogy kitehessem a farmomra.

11. mamarygen

Szia!

Erről a csomagról írtál?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekorok-vására-2017-október.15585/

A dekorációs tárgy a váza ikon alól helyezhető ki. Ahová gondolod...ne feledd, hogy tartósan legyen ott a helye, maradhasson addig, amíg a különleges adománya megérkezik, leszüretelhető lesz számodra.

Varázskalapcsomag tartalma:
    • 15 aranybanán
    • 15 csillag
    • 1 dekor, ami aratáskor farmaranyat ad, de maximum csak negyvenszer aratható
    A csomag ára: 795,-Ft
    Csak egy darabot lehet most is megvásárolni belőle.
    Az is megveheti, aki a legutóbbi akcióban megvette.

A varázskalap

Érési idő: 23:00 óra

12. Marcsella65

Szia ! Köszönöm, hogy próbáltál segíteni, de sajnos nem találom a váza ikonok között :( Ez a neve a dekorációs tárgynak: a varázskalap ?

13. mamarygen

Igen ez a neve. A kép felett is olvashattad.

Megnéznéd a vásárlást visszaigazoló e-mailedet?
    Abban pontosan szerepel, mi volt a vásárlás tárgya ...

14. Marcsella65

:) Valamit nagyon elnéztem. Köszönöm a segítséget ! Megtaláltam :)

15. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Egy kis segitséget kérnék. A mostani eventeben meg vehető a rózsaszin farmdesing.Érdeklódöm, hogy mit ad?.
    Köszönöm előre is a segitéget.

16. nyárfás

nyárfás Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Sajnos nem működik a piac!Vajon miért?:(

17. 12345bella6789

12345bella6789 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy látom lesz nemsokára cserenap, és azt szeretném tudni, hogy melyek azok az ólak, műhelyek, és ezek fejlesztései, fák amiket nem lehet küldeni?
    A válaszokat előre is köszönöm.
    Szép napot mindenkinek!

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megvásárolva a főfarmod rózsaszínben pompázik.
    Íme egy kép róla:

Leho69 kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Szia!
    A cserélhető ill. nem cserélhető tárgyakról sosincs hivatalos információnk. Mindig az event indulása után derül ki mi cserélhető és mi nem.
    Általánosságban elmondható hogy a 4 hónapnál frissebb fák ólak és fejlesztéseik nem cserélhetők. De ez mindig a fejlesztők döntése, biztosat nem lehet mondani.

újfarm53 kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

nyárfás kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.