Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

A Páncél Panni FA-vásárlás utáni jutalom ajándékozása (300 FA felett; szerencsés esetben) már elég régen megszűnt. Azt az ígéretet tették a fejlesztők, hogy más formában később elérhetővé válik. Mikor várható valami fejlemény a dologban? Jelen helyzetben ugyanis egy átlagos játékosnak (aki nem költ nagyobb összeget, így nem áll rendelkezésére számottevő cseretárgy) még cserenapokon is lehetetlen hozzájutni, mert "egekben" az ára. Most láttam pl. hogy valaki 15 db (!) Fel az Égbe! kitehetőt kér egyért és általánosságban is nagyjából ez a cserearány jellemző rá.
    Annyi lenne a kérdésem, hogy a fejlesztők felé továbbítani tudnátok-e az óriási igényt a Páncél Pannikra, ugyanis pl. a felröppenők számán múló versenyszerű eventeken a Páncél Pannival nem rendelkezők gyakorlatilag esélytelenek a dobogós helyezésre...

Köszönöm választ! :)

Utoljára szerkesztett: 23.10.17
    osztrak12 kedveli ezt.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Jelen pillanatban csak cserenapok alkalmával cserélhet gazdát Páncél Panni!
    Ha változás áll be a hozzájutás módjában akkor a hivatalos hírek között közzé tesszük!

osztrak12 és Stock-broker kedveli ezt.
  3. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Angyalszárny !
    Azt szeretném megkérdezni/megtudni, hogy a gazdakörben lévő feladatot hogyan lehet tovább csinálni, mivel a Fojtófüvet csak az új területen lehet termelni.
    A segítségedet előre is köszönöm.
    Üdv:dalmata10

osztrak12 kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A következő Teliholdas event alkalmával folytathatod a rémséges gazdakör töltögetését!

osztrak12 és mebajah kedveli ezt.
  5. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Kedves Angyalszárny :)
    Köszönöm szépen a segítségedet. Tudom nem rajtatok múlik, hogy mikor nyitják vagy zárják kapuit előttünk, viszont hiába sikerült három macsekos ólat megszerezni az event ideje alatt így nem tudom őket etetni, de gondolom nem én vagyok ezzel így egyedül.
    Csak reménykedem a megoldásban. Legyenek szépek a napjaid. :)
    Üdv:dalmata10

mebajah és Angyalszárny kedveli ezt.
  6. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Kedves Játékosok!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket arról, hogy a Farmerama játékban a közeljövőben árkiigazítás várható.

2017. november 1-től kezdődően módosítjuk a megrendelési oldalon szereplő árakat, hogy minden játékosunk számára tisztességesebb és áttekinthetőbb árképzési struktúrát alakítsunk ki. Általában az a célunk, hogy az árak nagy részét azonos szinten tartsuk, sőt némelyiket még csökkentenünk is sikerült. Mivel azonban konzisztens és egységesített ártartományokat próbálunk kialakítani, az árak egyes országokban – így nálatok is – emelkedni fognak.

Az árkiigazítás legfontosabb oka az, hogy valamennyi játékosunknak tisztességesebb árképzési struktúrát és játékkörnyezetet szeretnénk biztosítani. Jelenleg azonban különböző országokból érkező játékosainkra különböző árak vonatkoznak, ami egyes esetekben súlyos visszaélésekre adott alkalmat. Ez sem nekünk, sem játékosainknak nem áll érdekében, ezért most kénytelenek vagyunk megtenni ezt a lépést.

Úgy döntöttünk, hogy a várható változásról előre tájékoztatunk benneteket, hogy lehetőségetek legyen még a jelenlegi árakon beszerezni mindent, amit csak szeretnétek.

Bízunk benne, hogy ez a változás nem lesz kihatással a játék minőségére, valamint hogy az új árakat ti is ésszerűnek találjátok majd, és a jövőben is örömötöket lelitek a játékban.

A következő években további új funkciókkal tervezzük bővíteni a játékot, hogy ezentúl is megfeleljünk játékosaink elvárásainak, és gondoskodjunk a kellő mennyiségű izgalomról.

Reméljük, megértéssel fogadjátok ezt a döntésünket. Biztosítunk benneteket arról, hogy az árváltozással párhuzamosan még nagyobb odaadással fogunk dolgozni a játék minőségének fejlesztésén és a játékélmény további javításán.

Végül, de nem utolsósorban szeretnénk megköszönni minden magyar játékosunknak a játék iránti hűségét és a sok-sok visszajelzést, ötletet és javaslatot. A ti hozzájárulásotok nagyon fontos szerepet játszik játékaink folyamatos sikerében, ezért nagyra értékeljük az összes konstruktív véleményt, amely tőletek érkezik.

Üdvözlettel,
    A Bigpoint csapata
    Üdv, Kazimir

Tissztelt Kazimir!

Olasva eszt ez szerintem nem korekt igy is magasak már a farmarany árak,ahoz képes hogy ingyenes játék!
    arol nem is beszélve hogy az idén emelték az arató-vetö elöfizetését 1480foritrol-2590forintra ha ez még emelkedik az nagyon nem tiszteséges velünk magyarokal szembe!

kérdés hova emelik már az árakat??a németek béréhez emelik itt a faramarany árakat??? a magyarok jövedelme nincs annyi mint a németeké nekük még fele sincs jövedelmünk!
    Eböl az árámelésböl az lesz ez csak az én véleményem!

vélemény ez a nagyfoku pénz éség a bp részéröl ahoz vezet hogy én is és sokan aba hadjuk a játékot,mert ez nem korekt velünk szembe hogy lépten nyomon emelnek,egy ingyenes játékban!
    meglehet magyarázni hogy mért emelnek,de ez akor sem elfogadhato!
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Ehez még szeretnék hozáfüzni pár szót:
    Mi közünk ahoz hogy hol mikén élnek visza dolgokal,nekünk magyaroknak???
    Ez nem indok az emelésre!

Az árkiigazítás legfontosabb oka az, hogy valamennyi játékosunknak tisztességesebb árképzési struktúrát és játékkörnyezetet szeretnénk biztosítani. Jelenleg azonban különböző országokból érkező játékosainkra különböző árak vonatkoznak, ami egyes esetekben súlyos visszaélésekre adott alkalmat. Ez sem nekünk, sem játékosainknak nem áll érdekében, ezért most kénytelenek vagyunk megtenni ezt a lépést.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Ehez még szeretnék hozáfüzni pár szót:
    Vásároljunk mos hogy ne a drágáb árakon vásároljunk korekt nagyon most volt beby boom most volt fa vásárlás, most volt cserenap,honap elején arato-vetö vásár,csak nekem ebben a honapban 25000-30000 forintom ment el a farmra!miböl gondolod hogy marad még pénzem vásárolni???mikor már nincs!jó sok idöt hagytatok emelés elöt vásárolni!ez korekt!

Úgy döntöttünk, hogy a várható változásról előre tájékoztatunk benneteket, hogy lehetőségetek legyen még a jelenlegi árakon beszerezni mindent, amit csak szeretnétek.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Azért ezeken el kéne gondolkodni a bp-nek!

bobba és dalmata10 kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A kepfeltolto oldal megszűnésével van-e ajánlott képfeltöltő oldal a fórumhoz, mert a Thumbnail-ek nem jelenik meg ezen a fórumon több feltöltőoldal esetén viszont a képek eredeti méretben teljesen fölöslegesen terhelik a fórumot - nehezen töltődnek be a képek, stb.

8. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

"módosítjuk a megrendelési oldalon szereplő árakat, hogy minden játékosunk számára tisztességesebb és áttekinthetőbb árképzési struktúrát alakítsunk ki."
    Módosítjuk=Emeljük! (Ez évben már másodszor!!!)
    Áttekinthetőnek lehet, hogy áttekinthetőbb, de hogy nem tisztességes az biztos, tekintve, hogy sem a fizetések, sem a nyugdíjak nem emelkedtek számottevően.Ez egyszerűen profitéhség, ami nem tudom elképzelni,hogy jó irányba vezessen!:(>:(

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azok a képfeltöltő oldalak használhatók a fórumon, amelyek direktlinket is "generálnak" a feltöltött képekről.
    Minden esetben célszerű a link beillesztése a hozzászólásba, ha nem a szabályoknak megfelelő a kép mérete!

Ajánlatok:

10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igen, de pl. pont most próbáltam a http://kepkezelo.com/ -ot és a fórum nem rakja be az ottani direktlinket csak egy ]IMG oszt' ennyi. Pont ezért kérdeztem, hogy van-e olyan amit a farm fórum is megeszik mint amilyen a kepfeltoltes.hu volt.
    http://imageshack.us/ - alap regisztrációt kér

11. mamarygen

Tudom ajánlani a kepHost.com oldal linkjét.

A feltöltést követőn a Beillesztő kódok szöveg kattintandó!

A láthatóvá váló direkt linkek közül az elsőt kell a sorok közül másolni (copy) bal egér megnyomásával.

Direkt linkek

Kép URL sorban szereplő link a használatos a fórumhoz.

Ezután már a link vagy a bélyegkép ikonba illeszthető is a feltöltött kép!

Nagyon fontos, hogy kiegészítő, kéretlen reklám szövegekkel, képpel tarkított link vagy kép ne kerüljön a fórumra!

12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez a probléma, hogy a legtöbb helyen a bélyegkép nem jelenik meg - meg ennyi "munkával" inkább csak bemásolom a direktlinket xD
    Régen elég volt csak a view részt kitörölni és akkor már nem jelentek meg körbe a reklámbannerek.

Mindegy, köszi.

13. mamarygen

Saját képet tudod szabni, méretezni a programjaid segítségével.

A leírt módszer is megtanulható, nem olyan nehéz ... Itt a lényeg a kép megjelenítéséhez a direkt link használata.
    Az, hogy képként vagy linkként hozzuk, az már másodlagos.
    Akit érdekel a téma, az az a linket is fogja kattintani.

Marika312 kedveli ezt.
  14. kissjutka54

kissjutka54 Utánpótlás-írogató

Szia! Ajándékot szerettem volna küldeni csibémnek, 3. szinten van.Úgy tudom, a 2. szint elérése után már lehet.Szürke az ajándékok alatti sáv :(( Farmnevem: kissjutka54. Csibém: Bolhairtó11 Várjak míg megzöldül?

15. filandus

filandus Utánpótlás-írogató

Szisztok!
    Tetőcserepet és téglát nagy mennyiségben tudok szerezni anélkül, hogy barkácscucc csomagot kellene vennem farmaranyért?

16. mamarygen

Szia!

Egy régebbi állapotra emlékszel.

Azért nem tudsz küldeni napi ajándékozás keretében, mert a mai napi küldhető limitedet már elérted!

Ez nem érinti a Csibeszobából kezdeményezett ajándékozási rendszert.

Kiegészítettem, pontosítottam a választ!/mamarygen

17. mamarygen

Szia!

Igen, van rá lehetőséged, hogy ilyen tárgyakat, barkács-kellékeket vásárlás nélkül is birtokolhass.

Rendszeres aratás-vetés-betakarítás, gyümölcs-szüret a fákról, állatok gondozása is adhat "felröppenőként" barkács-eszközöket.

A gazdaköri feladatokban is vannak barkács nyeremények.

Barátoktól is érkezhet napi ajándékban ez a kellék csoport.

Eventek nyereményeiben is kaphatjuk.
    Házi kedvenc állat is adományozhatja, sőt az Égig érő paszuly egyes felhői is gyarapíthatják a készleteket.

18. kozmaerzsi37

kozmaerzsi37 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bocsi a zavarásért a csere napon felajánlottam 2 darab xxl fát 1 széf készítő műhelyért . A fám eltünt a mühelyt nem találom sehol.Ilyenkor mit lehet tenni? Köszi a választ.

19. mamarygen

Szia!

Azok a tételek, melyek nem keltek el a hirdetési felületen, néhány nap múlva visszaérkeznek a pajtába.

Türelem, mindenki visszakapja a meg nem valósult cserére kihelyezett tárgyat.

Legközelebb érdemes a mini-akció befejezése előtt visszavonni az ajánlatot. Így nem kell várakozni, a termelés sem szenved hiányt. Folyamatosan dolgozhat a tárgy az illető gazdánál.

20. kozmaerzsi37

kozmaerzsi37 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.