Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a véleményed lejegyzésére használd a Panaszkönyv topicot: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-56

2. 74avvv

74avvv Utánpótlás-írogató

Nem jelenik meg náluk a kuka!!!

3. Laboviti

Kérlek, ezt a problémát jelezd a supporton.

4. pqssike

pqssike Fórum-zöldfülű

UNICEF-est néztem tegnap, ma pedig valami autós bejelölőst, amiért szintén nem adott pontot.

5. Laboviti

Szia!
    Köszönjük a jelzést.

6. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Üdv!
    Érdeklődnék, hogy a top1000 nyereményének jóváírása mikorra várható?

7. Laboviti

Szia!
    Pontos időponttal nem szolgálhatunk. Várhatóan a mai nap folyamán.

8. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Ez egy jó kérdés, de ha jól emlékszem YuoTube Unicef reklámot néztem végig, amiért nem adott mozipontot.

9. Laboviti

Szia!
    Köszönjük az észrevételt.

10. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok!
    Pestmegyében élek, tegnap 5 órán keresztül próbáltam hazaérni. mindhiába. ma hajnalra sikerült. áram még nem volt, kb 2 órája kapcsolták vissza a falunkba. nagyon-nagyon rosszul esett, hogy a tegnapi adventi meglepetésemet csak 2 aranyért válthattam ki. nem várok jóváírást, csek tényként közlöm. Szerintem ez nem fer, és nem csak az országos áram szünetek miatt. Én mindennap feljövök a farmomra, csak akkor hagytam ki egy hetet, amikor a gépem szervízben volt. az nyilván az én gondom, miért van csak egy **** gépre pénzem? De áram kimaradás?

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnálatos ami veled is történt, megértem a helyzetet, de a központi döntés (egy-egy szabályra vagy event lebonyolításra vonatkozólag) minden országra érvényes, így azt el kell fogadnunk.

12. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Az lenne a kérdésem,hogy a gazdaboltban megvehető bájital ugyanaz mint a piacon beszerezhető?
    A választ előre is köszönöm.

Üdvözlettel: pormacska gazda:p

13. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a két termék pontosan ugyanaz.

14. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Már megint én vagyok. o_OMég egy kérdésem volna,hogy a mamutfák cserélhetőek vagy sem?
    Válaszod ismételten köszönöm.

Üdvözlettel: pormacs

15. Laboviti

Szia!
    Az eddigi Ajándékozási és kerekedési napok során a mamutfák nem voltak cserélhetők, sem ajándékozhatók.

16. 74avvv

74avvv Utánpótlás-írogató

Érdekes,mert a nem piros szomszédoknál,teljes a sor az ikonoknál,és ott van a kuka is.Így is support?/oda én még nem írtam soha/

17. Laboviti

A csibék esetében a szomszédlistában ez a két ikon található:

A mentornak lehetősége van a kiscsirkéit törölni. Minden alkalommal, amikor egy mentorált szintet lép, a mentora mentorpontokat zsebelhet be, amelyeket később hasznos dolgokra válthat be.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

18. sedit2816

sedit2816 Fórum-zöldfülű

Tudom nem illik ilyet kérni, de nem lehetne hogy többször legyen farmmunkás féláron ?
    Én csak akkor tudok venni, mikor nyugdíjat kapok és lehet hogy többen vagyunk így.
    Nem kötelező játszanom, de nagyon jó, szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas játék.

19. csibike40

csibike40 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy a Tiszta boszorkányság eventes felhősor milyen ajándékot ad és mit kell rá kitenni?
    Vagy hol találom meg, mert a gazdaköri küldetéseknél nem találtam meg az enciklopédiában.
    Előre is köszönöm!
    csibike40

20. Laboviti

Szia!
    Általában a nagyobb eventek indulása idején az említett akció bekerül a játékba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.