Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    A nemesítésről szeretnék kérdezni. Eddig nagyon elhanyagoltam,szóval az lenne a kérdésem,ha rózsát akarok nemesíteni,hogy tud lemenni az érési ideje?? Na már most én ott tartok,hogy a 3-ból az első végig felkiáltójellel van jelőlve. "okos gazda,korán érő termés és a Vízimádat" (valamit bizti csináltam vele) a 2. részből a "felröppenő,szupertrágya meg ki van pipálva. A többihez még nincs semmi. Sokan írták,hogy a rózsát ha kinemesítették olyan szintre lecsökkent az ideje,hogy én csak ámulok meg bámulok. Mi a teendőm,hogy ezt én is elérjem? Ha valaki segítene hálásan megköszönném! :)

2. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    Első és legfontosabb teendőd, hogy elolvasod a nemesítésről készült leírást, amiből mindent megtudhatsz a témával kapcsolatban:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

suba_klara kedveli ezt.
  3. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Értem, nagyon szépen köszönöm a választ.

4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

5. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok! Nálam tegnap is ma is a zokniból az ajándék a csipeszen maradt. Nem tudom, hogy ennek így kell-e lenni vagy esetleg hiba?
    Előre is köszönöm ha valaki tud ebben segíteni.

6. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Szia
    Teljesen jó, így kell lennie.

7. drixon

drixon Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Üdvözlettel: drixon

8. gilisztakukac

gilisztakukac Junior szaki

Sziasztok.Nem tudom,hogy lehet hozzájutni ezekhez a kis pockokhoz,amik a gazdakör feladataiban vannak.tudnátok segíteni?

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az új gazdaköri feladatban a Titokzatos ólakból kifejlődő különleges ólak adta állatok szerepelnek. Az ólakhoz így juthatsz hozzá, vagy Ajándékozási és kereskedelmi napokon tehetsz szert rá, sőt némelyik Event idején is szerepelhetnek ilyen ajándékok. A mostani event egyik megnyerhető ajándéka a sajtgazdaság. Ha nincs ilyen ólad, akkor az állatokhoz, a piacon juthatsz hozzá.
    Titokzatos ólakról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

10. gilisztakukac

gilisztakukac Junior szaki

köszönöm :)

11. ezazt

ezazt Járnitanuló

Köszönöm szépen !

12. aquapark

aquapark Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretném megkérdezni,hogy a mozillán miért nem tudom a játékomat játzani? Belépek, de a két falatozó rágcsáló képe látszik csak, a betöltő zöld csik nem jön.Köszi a választ. aquapark ID 36144027

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

14. sponzor

sponzor Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megcsináltam a matróztea feladatot de nem találom sehol a matróztea receptet.Köszönöm a segitséget.

15. Laboviti

16. Tomocsek09

Tomocsek09 Fórum-zöldfülű

Tomocsek09 ID51244248 kérdésem: miért nem lehet bevetni a területeimet?

17. Laboviti

18. lalika67

lalika67 Járnitanuló

sziasztok rendeltem sms.en 50 farmaranyat és 2 kis mikulás csomagot,egyenként 1.99 euroért. nem kaptam semmit.miért???? frissitettem,kiléptem és vissza,de semmi. ID:45074245

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia lalika67!

Fölösleges ugyanazt a kérdést több helyen is feltenned, a másik topikban már válaszoltam Neked!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-57

20. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Sziasztok Mindenkinek!
    Bocsánat a kérdésért: Nem lehetne ismét bővíteni a címeralakokat?
    Megjelent néhány kedves állat a játékban, mint pl. a sün és a farkas...
    Szívesen látnám őket a táblázatba... Talán nem vagyok a kéréssel egyedül..
    Volna mód arra, hogy ők is a címeralakok között legyenek?
    Köszönöm!
    Böbebaba60ID: 4507014

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.