Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy hol tudom megnézni megkapom-e az ajándékaimat,mert a lenti kis fül,ami eddig mutatta,most nem!

2. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Időnként szokták frissíteni, valószínűleg ezek is be fognak majd kerülni, de mint ötletet leírhatod ide:

3. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ha megnyitod a híreket és lapozol lefele, akkor ott is meg tudod nézni kitől kaptál.

4. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

Szia!Köszönöm szépen!Megtaláltam:)

5. rózsacsokor48

rózsacsokor48 Fórum-zöldfülű

Érdeklődnék, hogy ezen a felhasználó néven nincs mozi, a többi néven ahol játszom mindenhol van. Kérdésem, vajon mi lehet az oka? Köszönöm.

6. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Nincs állandó ajánlat sehol. A lényeg, hogy az ajánlatok gyakorisága a szponzoroktól függ. Ha az ajánlatok "elfogynak", akkor már másik farmodon nem fog megjelenni.

7. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok.! Szeretném megkérdezni hogy a support kb mennyi idő mulva válaszol. Tegnap fordultam hozzájuk kérdéssel nem erröl a farmról mert ez a lányom farmja. Sajnos feltörték az e-mail cimemet igy a két farmomra nem tudok belépni mert azt irja ilyen felhasználónév és jelszó kombináció nincs.Ezért arról a farmról irtam a supportnak de ID számot nem tudtam megadni és egy másik e-mail cimet adtam meg hogy a választ oda kérem.Sajnálnám ha elvesznének mert már 90-es szinten voltam mindennap játszottam.A legnagyobb probléma hogy többször vettem farmaranyat és ott tárolják az adatokat igy most félek Ennek a farmnak az ID 4750645

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a megadott e-mail fiók spam és promóciós mappáit is ellenőrizd, hátha odakerült a várt levél.
    Érdemes lenne a linket megnyitva az ott leírtaknak is utánajárni: https://board-hu.farmerama.com/inde...üzenetek-fogadása-pl-adatváltoztatáshoz.2096/

9. yxcvb

yxcvb Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

mostanában (másfél napja kb.) nem kapok mozipontot ha megnézem a filmeket. Tudnátok segíteni kérlek? Már ki- és beléptem azóta többször és film is van, amit meg tudok nézni, csak pont nem adódik hozzá... :(
    Előre is köszönöm.

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia yxcvb!

A jóvá nem írt mozipontokat utólag nincs lehetőség jóváírni.
    A moziban tapasztalható hibát, hogy nem adja meg a pontot esetenként, már továbbítottuk a központ felé.

11. yxcvb

yxcvb Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

12. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Sziasztok! Kérdésem a felhőn miért nem tudom kitenni a strandklub elemet?Most váltottam ki az albinó denevért adó felhősort és ez az elem pont megfelelő lenne.A segítséget köszi.

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

14. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

15. gizus1946

gizus1946 Utánpótlás-írogató

:music:Szép napot mindenkinek.
    Nekem az lenne a kérdésem hogy hol lehet pocokra szert tenni?

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! A mai adventi naptárban található 2 db mézeskalácsom nincs sehol. Párszor újraindítottam, de nem érkezik meg. Köszönöm a segítséget, előre is. ID: 21909199 Farmnév: Fenyvesi1010

18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hibáról tudunk, értesítettük a fejlesztőket, várjuk a javítást:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/117898/

19. Rozso

Rozso Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A szigeten tovább szerettem volna haladni a szentélyben. Rámentem a 6, kör utáni + jelre, kiírta, hogy a továbbhaladás 30 aranybanán, pont annyi volt ezért kipipáltam. Az aranybanánjaim eltűntek, de semmivel sem haladtam előre, mivel ha a következő 7 kamrában rákattintok valamira, piros nyíl mutat a + jelre, hogy előbb szerezzem meg a belépési jogot a szentélybe 35 arany banánért. Már egyszer korábban járta így, de akkor azt hittem, hogy valamit elrontottam. A szigeten a 4.. területet szeretném megszerezni, de nem sikerül. Mit csinálok rosszul, mi lett a beadott banánokkal immár másodjára. Válaszotokat előre is köszönöm!

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak pontos ID szám birtokában tudjuk ellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.