Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rózsa0904

rózsa0904 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Már 67 karabínerem van, de mindig csak azt kapok, Csákány,bomba nem jön, miért?

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csákányt és bombát az eventben megszerezhető dekorok adnak. a 4. és 24. ponton szerezhetők meg. Azokat kell elérned és a kapott dekorokat kitenni területre és 8 óránként adnak egy-egy csákányt ill. bombát.
    Tanulmányozd a térképet.
    >>A hegy képe<<
    >>A barlang képe<<

Az ismertető is segít.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csúcskérkedés-tenyésztős-event.15821/#post-791647
    Valamint a csevegőben is sok hasznos tanácsot olvashatsz, kérdezhetsz.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rkedés-eventcsevegő.15826/page-37#post-793216

3. incimami

incimami Fórum bárója

Szép estét!
    Segitséget kérek nem tudom bekapcsolni a havas tájat. Csak kivülről havas a a 3rom terület nem . Hol kell bekapcsolni.

4. anyabanya83

anyabanya83 Fórum-zöldfülű

sziasztok
    a jelenlegi eventnél nem kaptam meg a termeszthető event növényt mi a teendő

5. Kékmadár1

Szia!
    Csak a főfarmon ültethető máshol nem láthatod a vetőtáblán. Kérlek a főfarmon keresd.

6. Kékmadár1

Szia!
    Játékbeállításoknál a téma opcióban az alapértelmezett témát válaszd. Ne felejts el a mentés gombra kattintani. Egy ki és belépés után lesz havas a táj.

2.

incimami kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Megtaláltam köszönöm szépen a gyors segítségedet. Köszönöm még még egyszer Incimami.

8. Katona_Jázmin

Katona_Jázmin Utánpótlás-írogató

Szia... Lehet én nagyon buta vagyok de nem találom ,hogy jutok az Órához ? meg a Csákányhoz ami a feladathoz kel??,Köszönöm a választ...

9. Kékmadár1

Szia!
    Csákányt és bombát (órát) az eventben megszerezhető dekorok adnak. a 4. és 24. ponton szerezhetők meg. Azokat kell elérned és a kapott dekorokat kitenni területre és 8 óránként adnak egy-egy csákányt ill. bombát.
    Tanulmányozd a térképet.
    >>A hegy képe<<
    >>A barlang képe<<

Az ismertető is segít.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...skérkedés-tenyésztős-event.15821/#post-791647
    Valamint a csevegőben is sok hasznos tanácsot olvashatsz, kérdezhetsz.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rkedés-eventcsevegő.15826/page-37#post-793216

10. nyuszoka5

nyuszoka5 Járnitanuló

Üdvözletem. Nagy gondom van ismét. A zászlóm ismét külföldire váltott pár hónap után. Nem tudom, hogy mit tegyek. Kaptam egy címet ahova írhatok ha gondom van. Na erre a címre nem tudok levelet küldeni. http://www.bigpoint.net. Kaptam egy ticket számot amire hivatkoznom kell: 2017101637004893. Kérlek Titeket segítsetek. Gondolom már kiderült, hogy nem igazán értek a számítógépes dolgokhoz. Üdv.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék supportjára kellene írnod, az általános kérdések témakört, kérdést választva.
    Jelezd a problémádat, és írd meg ezeket az infókat is, amit a fórumra is leírtál... ticket szám, és a segítségnyújtáshoz kapott címet.
    Kérjed a segítséget, mert a zászló átváltása nagy probléma.

A supporter válaszát a regisztrációs e-mailedre kapod, illetve arra címre, amit jelölsz.

A továbbiakban itt a fórumra ne jelezz semmit a dolgokról. Ez ugyanis a levéltitok megsértése lenne.
    Mi a fórumon nem tudjuk a problémádat rendezni, csak a lehetséges utat ajánlhatjuk a megoldásban. Elirányítunk arra a felületre, ahová a probléma megoldása tartozik.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

12. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Köszönöm szépen, nagyon elkerülte a figyelmem.

*bálint* kedveli ezt.
  13. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, biztos én nem emlékszem valamire, de nem értem. A barlangban mindent kinyitottam, de a középső szinten van egy rész (kör alaku, rózsaszin belépés 1.500 csp. ad) - amit nem tudom, hogy lehet elkezdeni, minden tétel lakat alatt van. Sajnos képet nem tudok küldeni, de remélem tudjátok, hogy miről írok. Kérlek Benneteket segítsetek. köszi Jucus ID 52502380

14. mamarygen

Szia!

Össze kell vetned a farmos képet a leírás(eventismertető) barlangos képével, beazonosítva a számokat.

Az a jelzés egy le- illetve feljáró rész a hegyből a barlangba, vagy a barlangból a hegyre.

Ha a barlangban minden ikon lakattal zárt, akkor menj át hegy oldalára.(kapcsolót használj a felületen balra lent)

Ott is azt a jelet keresd meg.

13. számú a táblázatban.

El kell jutnod oda a kipontozott utakon, ott leadod a kért dolgot(dinamit), és azonnal kapod a csp-t...mehetsz a barlang felületére, ha ott szeretnél kiváltani dolgokat. De mindig csak a kijelölt utakat használva lehet továbblépni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csúcskérkedés-tenyésztős-event.15821/#post-791644

15. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm a választ nem gondoltam, hogy a hegyi út fog a barlangba vezetni. Köszi Jucus

Kérlek, ne írj az idézett részbe! Azt a zárójeles quote alakzat jelöli!
    Nehéz értelmezni a választ, nem tűnik fel, hogy volt szöveg, mert az idézet olvasható csak./mamarygen

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Bocsánat, már rendben van, azonnal a narancsot kell kitenni, nem az alapra rátenni. Régen foglalkoztam a lúddal.

Utoljára szerkesztett: 7.12.17
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Síma területre tedd ki, lehet úgy nyerted. Ha visszaveszed, már alapólra is ki lehet tenni.

18. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

sziasztok
    megvettem a hógömbös csomagot és miért nem tudok ki helyezni rá semmit

19. mamarygen

Szia!

Ha most vásároltad meg, kérlek lépj ki a játékból.
    Majd térj vissza, akkor ellenőrizd, engedi-e a megvásárolt felhősort feltölteni.

A pamacsokra kattintva a váza ikonos menüdet ajánlja fel a rendszer, onnan is az 1*1 elemeket.
    Ha nincsen ilyen tárgyad, akkor vegyél pl. víztartályokat a gazdaboltból. Olcsó.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. léniland2014

léniland2014 Fórum-zöldfülű

Szia! Én nekem olyan kérdésem lenne hogy két kertem is van de szeretném őket egyesíteni lehetséges ez valahogy???Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.