Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! Nekem is az adventi kalendárium zoknijainak a kinyitásával van problémám. Ma reggel a 12. zoknit kinyitottam, de a következő két ajándékcsomagon a lakat zárva maradt. Idáig nem volt semmi gondom. ID: 7851011 A segítségeteket előre is köszönöm !

szöszi50 kedveli ezt.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek ellenőrizd melyik ajándék mellett van kék + jel, mert az bizony nem került kinyitásra így utólag farmaranyért nyitható!

3. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Igazad volt, figyelmetlen voltam. Köszönöm !

Angyalszárny kedveli ezt.
  4. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia :azt szeretném meg kérdezni hogy az adventi kalendáriumban a bónusz ajándékokat miért nem kapom meg, holott minden fényes zoknit kinyitottam és már az előző sorba se kaptam meg ?köszönöm -emmucika-

5. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek ellenőrizd melyik ajándékon van kék+ jel, azt bizony csak utólag tudod átvenni farmarany ellenében, mert elmaradt az átvétele!

6. wendylány

wendylány Utánpótlás-írogató

Szia!
    A felhősorokkal kapcsolatos kérdéseket hol lehet feltenni? A rémséges üzlet gazdakörivel kaptam egy felhősort, de nem tudom, hogy a rávalókat hol lehet vagy lehetett beszerezni. Köszi a segítséget!

7. Angyalszárny

Szia!
    A felhőre való kitehetőket Jack boltjában tudod beszerezni!

8. wendylány

wendylány Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.

Angyalszárny kedveli ezt.
  9. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Melyik állat adja a gereblyét? Hogyan lehet hozzájutni? Köszönöm a választ!

10. Angyalszárny

Szia!
    Jelenleg az ól nem megszerezhető!
    Gereblyegyár

Szükséges: 2 db sün és 1 db süntáp
    Tapasztalatpont: 240 TP
    Trágya mennyisége: 4 db

11. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni ezt a sok uj állatott csak talányos tenyésztésel lehet megszerezni?

12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Szia és köszönöm. Annyit legalább tudok, hogy a sün terményese.

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem csak talányos tenyésztésből lehet új állat ólakhoz jutni.
    Az ólválogatásnál is lehet szerezni. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Ólválogatás.14151/
    A farmexpressz is hozhat új ólat. Bár az is titokzatos tenyészetkén működik.

14. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Sziasztok!
    Rendezgettem a ki tehetős kütyüket, és találtam 1 db. ágyfüggönyt, meg 6 db. kincseskamrafüggönyt. A gondom csak az, hogy nem tudom mire rátenni, mert nem tudom az alapdekoráció nevét amire rátehetném. Megtudhatnám a hozzájuk tartózó dekorációk nevét?
    Előre is köszönöm szépen a segítséget. :D

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ágyfüggönyt nem ismerek a játékban.

Ilyen van:

https://board-hu.farmerama.com/inde...os-kihívás-dobókocka-event-2017-július.15299/

... ... ...

Alap kincseskamra ( alap dekor elem )

+ kincseskamra függönyök
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/alászállás-a-szentélybe.14825/

Laxiaa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. skorpiokirály86

skorpiokirály86 Fórum-zöldfülű

Az adventi naptár 1.heti utolsó ajándékát akkor nem aktiváltam, mert később szerettem volna. Most viszont nem tudom kinyitni. Mi a bibi? Elrontottam valamit?
    Előre is köszi a választ.

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vizsgáld meg kérlek az első heti ajándékok ikonjait.

Kell legyen ott egy kék+jeles ajándék. Ez azt jelenti, hogy az adott napon nem vetted át az ajándékot.
    A napfordulót követően a zokni eltűnt, és az ajándék +jellel látható azért, hogy eldönthesd, szánsz-e rá annyi farmaranyat, amennyit kér érte.

18. skorpiokirály86

skorpiokirály86 Fórum-zöldfülű

KÖSZI - Nem vettem észre. :-((

19. kostyalneili

kostyalneili Fórum-zöldfülű

Sziasztok! megmondaná valaki mit rejtenek a 2. heti ajándék dobozok? Előre is köszönöm a választ!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

naptár.png

Egyelőre így állunk, amit nem nyitottam ki első sorban dobozt az pedig egy 100% tp bónusz 48 órára.
    Második sor végén pedig matrica van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.