Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mucika1954

mucika1954 Fórum-zöldfülű

Sziasztok mucika1954 gazda vagyok ID 31443924 szeretném ha segítenétek hogy jutok a virágfüzérhez gazdaköri küldetéshez kellene event növény de nem tudom hol keressem válaszotokat előre is köszönöm VARÁZSLATOS TÉL

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!
    Nincs szükséged a virágfüzérre!
    Az első 2 feladatból több mint 1000 db eventnüövényt lehet kiszedni.

Egyébként pedig egyelőre nem lehet termelni vagy beszerezni.
    A karácsonyi eventen fogunk hozzájutni ami Dec. 21-én indul.
    Addig ez a támogató gazdaköri feladat velünk marad ami egyébként 2 eventhez készült.
    A mostanihoz és a karácsonyihoz.
    21-e után tudjuk folytatni ezt a gazdaköri feladatot.

A feladatsorban olvasható Virágfüzér és Gömbdísz. Ezek a következő, Karácsonyi eventhez tartoznak.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ácsonyi-event-közös-gazdaköri-feladata.15859/

3. Katesz21

Katesz21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet buta kérdés de a "varázslatos tél"-ben szereplő virágfűzér hol található? Azt írja a farmon termeszthetó meg de sehol nem találom.
    Előre is köszönöm!
    ID: 53170354

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A virágfüzér a következő, dec. 21.-én kezdődő karácsonyi event növénye lesz. Addig várni kell a gazdakör teljesítésével.
    Kérlek olvasd el az ismertetőt!

4. A feladatsorban olvasható Virágfüzér és Gömbdísz. Ezek a következő, Karácsonyi eventhez tartoznak.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...t-közös-gazdaköri-feladata.15859/#post-795319

5. juvika

juvika Junior szaki

Sziasztok hogy tudok virágfüzért termeszteni válaszod előre is köszönöm!

6. Kékmadár1

Szia!
    A virágfüzér a következő, dec. 21.-én kezdődő karácsonyi event növénye lesz. Addig várni kell a gazdakör teljesítésével.

4. A feladatsorban olvasható Virágfüzér és Gömbdísz. Ezek a következő, Karácsonyi eventhez tartoznak.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...t-közös-gazdaköri-feladata.15859/#post-795319

7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, számomra nem érthető ez a rengeteg virágfüzéres kérdés. Persze először én sem értettem, de mielőtt kérdeztem volna megnéztem a fórumot és megkaptam a választ. Nem értem a gazdákat nem olvasnak, csak vaktában kérdeznek????? Köszi modik, hogy ilyen türelmesen válaszolgattok:):):) Jucus

taga1, erzsike511 és Kékmadár1 kedveli ezt.
  8. GoodX

GoodX Junior szaki

Jó estét ! nekem már csak annyi lenne a kérdésem hogy miért ketyeg az event ideje ha most félbe kell hagyni eventnővény/kellék hiánya miatt ?

9. Kékmadár1

Szia!
    A fejlesztők ilyen event mechanikát alkottak. Bőven lesz idő a Karácsonyi event indulása után is teljesíteni a kiegészítő gazdaköri feladatott.
    Addig is tudsz készülni a többi szükséges beadandóval.

GoodX kedveli ezt.
  10. GoodX

GoodX Junior szaki

értem ,köszönöm csak engem is váratlanul ért hogy nem tudok tovább haladni és sajnos az idő nem áll meg ,de szokásomhoz híven ezt a kíhivást is teljesitem :)

11. Tikianya

Tikianya Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK VALAKI TUD ESETLEG ABBAN SEGÍTENI,HOGY A VIRÁGFÜZÉRT AMI A JÁTÉKHOZ KELL HOL TUDOM BESZEREZNI VAGY MEGTERMELNI? ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT.

12. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek ne írj csupa nagybetűvel! Kiabálásnak számít.

tünde282 kedveli ezt.
  13. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Lehet hogy nem itt kéne feltenni a kérdésem, de az ólakhoz ill., a barkácsolt ólakhoz melyik bónuszt szoktátok használni? Azt láttam hogy több bónusz is van de egyszerre nem aktiválható mind. Igazából csak kiváncsi vagyok ki, melyik bónuszt használja az említett ólakhoz és barkácsolt ólakhoz?

14. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Sziasztok! Tudtommal 20 szerencsekerék pörgetés a maximum, most mégis x/99-et látok. Erről hol olvashatok tájékoztatót? Érdekelne az is, hogy a karácsonyi közös gazdaköri feladatot hol találom? A választ előre is köszönöm.

15. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Van érési időre vonatkozó bónusz és van tp bónusz. Mindkettő az arany rekeszbe helyezhető el ezért csak 2db-ot tudsz egyszerre aktiválni. Sima ólakhoz az első arany rekeszbe javaslom a valentin-napi cserepet ami 10%-al csökkenti az érésidőt.
    A 2. rekeszbe pedig tojáspuncs vagy sajtgolyó kerüljön.
    Terményes ólaknál az elsőbe pünkösdi csokrot tegyél a másodikba pedig mézeskalács vagy guavalekvár mehet.
    Ezeken kívül vannak olyan felhősorok amik szintén adnak valamilyen bónuszt az ólakra.
    Az alábbi linken megnézheted, hogy milyen egyéb bónuszokra tudsz szert tenni ami az ólakra is hat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/#post-716767

A komplett bónusz lexikont pedig megtalálod az aláírásomban lévő linkre kattintva.

16. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Szerdán estefelé érkezett erről a hír.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/inde...örgetések-tárolhatóságában.15865/#post-795728

A közös gazdaköri feladat pedig itt: https://board-hu.farmerama.com/inde...ácsonyi-event-közös-gazdaköri-feladata.15859/

17. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sajnos a felhősorokból egyik sincs meg, de nagyon szépen köszönöm a segítséget.

18. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Elnézésed kérem, de a fórumon belül hol találhatók az ilyen tájékoztatók? Így, hogy rákattintok megtalálom, de ha keresnem kell, nem tudom hol keressem. Sokszor csak mások által jutottam az ilyen információkhoz, mert én nem tudom hol kell ezeket keresni.

19. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Amikor kapsz egy linket valakitől és megnyitod, akkor a bejövő ablak bal felső sorában megtalálod az útvonalat.
    Ezen a képen pirossal bekereteztem neked.

kozpont.jpg

Jelen példában ez a központi hírekben az eventek között olvasható.
    Ennek alapján ugye megtalálod a másikat?
    ;)

Egyébként nagy általánosságban 7 olyan topik van ahol érdemes a hivatalos infókat illetve event leírásokat, újdonságokat keresni.
    A képen látható 7 topik az!

forum.jpg

20. Steinmacher

Steinmacher Junior szaki

Nagyon köszönöm a tájékoztatót!

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.