Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzés alapján sajnos nincs meg neked a napsütéses rituálé.:( Racó napi belépési ajándéka volt idén júniusban.

A support minden esetben válaszol a neki írt levélre. Válasza a regisztrációkor megadott e-mail címedre érkezik.

-ágianyu92- kedveli ezt.
  2. monopoly04

monopoly04 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen megtaláltam.

3. mathef

mathef Fórum-zöldfülű

Hello !
    Kérnék kis segitséget ,a szentélyben kiváltottam a fóka medencét mégsem találom az oljaim közt! :(Miért ???? :(

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    A piros kosárból kell megvennünk a fókaólat. Csak a jogot vásároljuk meg a szentélyben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. mathef

mathef Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen ! :)

mebajah kedveli ezt.
  6. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok !! Segítséget szeretnék kérni most már mindent átnéztem 2 szer és nem találom a fejvesztett kutatást lehet nem kaptam meg megnézné nekem valaki köszönöm a segítséget ID 19954692

7. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ezt a dekort sajnos nem sikerült megszerezned.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. sylvery

sylvery Junior szaki

köszönöm a gyors segítséget

mebajah kedveli ezt.
  9. eduli

eduli Fórum-zöldfülű

Segítsetek!
    A JUEGOSUM.com reklámtól hogyan tudok megszabadulni?

10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos sehogy. :(
    Amikor elindul én azonnal F5-öt nyomok. Próbáld ki te is! :)

mebajah kedveli ezt.
  11. Köszönöm megpróbálom.

BackOffice kedveli ezt.
  12. eduli

eduli Fórum-zöldfülű

Anya is megköszönte Én is!

BackOffice kedveli ezt.
  13. cseppem88

cseppem88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

18.as szinten vagyok, van nyúl ólam tyúkom is, sárga szintre fejlesztve. Mindig 1 jószágot ad. A barátom 12.es szinten van, neki is ugyanez a 1.es sárga szint fejlesztése van, de neki minden alkalommal 3 jószágot ad. Miért van ez??

14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia cseppem88!
    A sárga (1. szintű) ól abban az esetben adhat egynél több állatot, ha valamilyen bónusz hat rá.
    A kerek keréken lehet úgynevezett pajtabónuszt pörgetni, ami mindenre hat, de csak meghatározott ideig (pl. 12 vagy 24 óra)
    Létezik 100%-os és 200%-os bónusz.
    100% esetén +1 termést (ez lehet állat, növény, fatermés egyaránt), 200% esetén +2 termést kapsz. Elképzelhető, hogy az ismerősödnek van ilyen aktív bónusza.
    A játék nálad rendben működik. A sárga ólnak alapesetben egy állatot kell adnia.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. natiba77

natiba77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,hogy a Tiki totemet hogy tudnám előállítani a piacon már megtudom vásárolni.Előre is köszönöm.

16. Kékmadár1

Szia!
    Jelenleg sehogy. Eventnyeremény volt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai.14312/#post-571546

A Tiki Totem a tukán terményes ólja.

Tikitotem-műhely

Használatba vételének feltétele a tukánodú szobor kiváltása a maja majmok szentélyének hatodik kamrájában!

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Bahamarama, Esőerdő
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 1
    • Kategória: madár
    • Érésidő: 22:00 óra
    • Amit ad: 180 BTP, 1x Tiki totem
    • Etetéséhez szükséges táp: 1x tukántáp, 3x tukán

17. natiba77

natiba77 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ...sajnos akkor erről lemaradtam :)

18. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gyors kérdés: havi vásárolható munkások akció mikor várható? Nem a farmaranyért kaphatóra gondoltam, azt tudom hogy holnaptól kezdődik..!
    Köszönöm az esetleges választ..!

19. Kékmadár1

Szia!
    Jellemzően a hónap végén, következő hónap elején szokott lenni havi munkások akció. Hivatalos információ még nincs de néhány napon belül várható.

20. farmisto

farmisto Aktív író

Kedves Moderátorok !

Lehet, hogy rossz helyen próbálok érdeklődni, de talán Ti tudtok segíteni, hogy az újra megszerezhető dekor az ADVENTI FA 2011 megvan -e nekem? Többször átnéztem a farmomat, de nem jöttem rá. Amúgy mikor volt megszerezhető? Köszönöm ha tudtok segíteni.

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves játékostársamnak !

Üdv.: farmisto [ID: 13865716]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.