Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Csak szeretném jelezni, hogy tegnap reggel óta folyamatosan küzdök a játékban való kidobálással. Géptakarításon már túl vagyok. Más is küzd hasonló problémával?

bokaerzsi kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Fifike170 kedveli ezt.
  4. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

Sziasztok.Ha a haladási soron a nyuszi hopp nincs meg az azt jelenti ,hogy abban a hónapban nem kaptam meg a belépési bónuszt.?Csak hogy értsem.

5. Kékmadár1

Szia!
    A nyuszi hopp kitehető Rackó belépési ajándéka volt márciusban. Ha rendszeresen látogatod Rackót te is megkaphattad.
    Kerested? körülnéztél minden területen? Hogy emlékszel? Márciusban is rendszeresen beléptél a játékba, Rackohoz?

6. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Megvettem a "Sokszínű tudomány" felhő sort - nem birom kitenni a felhőkre az aktiváláshoz szükség dolgokat - mit tegyek????

7. Kékmadár1

Szia!
    Mit jelent hogy nem tudod kitenni? Hol akad el a folyamat? Kapsz valami hibaüzenetet? Kérlek részletesen írd le mi a probléma.
    Ellenőrzéshez farmnévre és ID számra is szükség van.

8. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Kiléptem és visszaléptem, már kitudtam tenni a felhőket!! Köszönöm!

9. kacsa5826

kacsa5826 Utánpótlás-írogató

Szép estét...Vagy éjszakát:D
    Probálom megérteni és megfelyteni a széfkészitőmühely müködését
    Mit ad... hogyan---stb Mi a lényege. Kerestem a Forumon de nem találtam>:(
    Segitene valaki hogyan érdemes használni...sajna nem tudom ezt megfejteni.
    :cry::cry::cry::cry::cry:

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Erről van szó:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-május.15079/#post-698494

Szükséges: 1 db pocok és 1 db pocoktáp
    Tapasztalatpont: 200 TP
    Trágya mennyisége: 5 db

Tudnivalók az új terményről

Neve: Széf

Pajtaértéke: 482

mebajah és Csibemama kedveli ezt.
  11. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    93. szinten vagyok. Van 2 db ujjas juharom. Szeretnék többet venni a kosárnál, de nem tudok. A legutolsó, amit megvehetnék, a cukor juhar.
    Szeretném megtudni, hogy miért nem tudok ujjas juhart venni.

12. Kékmadár1

Szia!
    Az ujjas juharfa régen titokfaként érkezett a játékba. A kosárból nem lehet megvásárolni. Cserenapon tudsz hozzájutni majd.
    A titokfákról >> ide <<kattintva olvashatsz bővebben.

13. Goldros

Goldros Fórumlakó

sziasztok! a gép takaritva. flash player szintén és állandoan kidob? Már azt igérték dolgoznak rajta, de mikor ,, ez idegesitö nagyon:)

14. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Goldros kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

16. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok,ID44223616 Több mint 10 szer válogattam az árustól és az utolsó mindig a szédületes szülinapi zsur egyszer az ingridet is kértem.Ingrid sehol, a szédületes szülinapi zsurból csak 1db lett, 1db volt direkt nem kattintottam le. Hol van a többi? Szerintem ez egy nagy****. Az olak megvannak eddig még. Borzasztó hogy egy árus igy ****. Nemszabad tőle venni semmit.Hol keressem a szülinapi zsurt? Kérekszépen erre választ.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.17
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kiválasztott 8 tárgy közül véletlen szerűen kapunk egyet!

18. hugineni

hugineni Aktív író

Szjiasztok.Van 11 -fa.Egy valogatas 5fa.De nem enged.Mingid elö jön,Hogy elöbb rendeljek fa-t.

19. Kékmadár1

Szia!
    Egy válogatás 5 farmaranyba kerül. A számlálón a rendelések mennyiségét lehet beállítani. A 11 farmaranyért csak 2 rendelést tudsz beállítani.

Általános tudnivalók:
    - Összesen 8 játékelemet kell "kipipálnunk", hogy a játékot el tudjuk indítani.
    - A kiválasztottak közül csak egyet kapunk meg, amely azonnal a menübe kerül.
    - Minden indítás 5 FA-ba kerül.
    - Ugyanazt a válogatást a mennyiség jelző gombbal megsokszorozhatjuk,
    értelemszerűen annyiszor 5 FA az ára, amennyit a mennyiségjelzőn beállítunk.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/#post-797975

-ágianyu92- kedveli ezt.
  20. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

Szia még mindig nem találom a fejvesztett kutatást . A farm nevem csillanéni67 id 14559720

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.