Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kisevus

kisevus Utánpótlás-írogató

Minden bizalmam oda lett, ez a malőr másodjára fordult elő a BP-nál! Nem ezt a választ vártam hanem segítséget! Köszönöm a semmit! kisevus.....

2. nyiriviola55

nyiriviola55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A karácsonyi ajándék felhősorra hogy tudom megszerezni a" fejvesztett kutatást"!

Köszönöm a segítséget.

3. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok.A pékműhely fejlesztésnél a cseresznyés túrótorta hány pontot ér?

4. mikkamaki79

mikkamaki79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom hol találom a karácsonyi ajándék felhősorra "a fejvesztett kutatást"

Köszönöm a segítséget.

5. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Szia!
    Érdekes, nekem is pont a 26-i zokni mellé tették a kék + jelet, pedig én naponta legalább 3x megnéztem az ajándékokat, nehogy pórul járjak. Azon a napon többször kidobott a játék, lehet, hogy akkor történt valami, amit sajnos megszívtunk:( ... ezek szerint nemcsak én, de nálam ez már nem az első eset volt sajnos.
    Nem igazán tudom összeszedni a 13 farmaranyat, amit kérnek a pótlólagos kinyitásért :( Sajnos engem nagyon megviselt, mert hiába játék, akkor is veszteség ért:)
    Ebből okulva, legközelebb fényképeket fogok készíteni, minden napról, hogy meg tudjam védeni az igazam.
    Minden jót!

harmonia53 kedveli ezt.
  6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A fejvesztett kutatást Rackó hozta nekünk 2017 októberében amennyiben legalább 21 napon keresztül átvetted Rackó ajándékait
    abban a hónapban. Sajnos jelenleg nem lehet beszerezni. Egy lehetőség maradt, cserenapon valakitől talán meg tudod szerezni, ha szerencséd van. A múltkori alkalommal cserélhető volt.
    Az alábbi képen láthatod, hogy is néz ki az a dekor, így már tudod mit is kell keresned pontosan.
    Ha nem vagy biztos benne, hogy Rackótól megszerezted akkor nézd át az összes területed, hátha már kitetted valahová csak nem emlékszel rá. Ne felejtsd el megnézni a kísértetjárta kúriát és a felhősorokat sem!

Tehát legkorábban 2017. október 21-én tudtuk átvenni.
    Fejvesztett kutatás

Érési idő:10:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 850 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

A tesztek alapján a Zuhatagok szigetére is ki tudjuk tenni.

7. renusi

renusi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem kapom meg az ajándékokat a 24-es zokni állítólag nincs kinyitva (de kinyitottam az ajándékot is látom amit kaptam érte). Ezt nem értem Id 17925854

8. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ha valamelyik ajándék mellett ott a kék plusz jel akkor az az ajándék nem lett kinyitva.
    Sokan azt hiszik, hogy azért mert látható az ajándék akkor biztos, hogy kinyitották, de ez nem így van.
    A korábbi napok ajándékai azért látszanak, hogy a játékos el tudja dönteni, hogy később FA-ért megéri-e neki kinyitni vagy sem.
    Ha nem lenne látható, akkor zsákbamacska lenne. Nem lehetne tudni, hogy milyen ajándékért fizetsz farmarannyal.

9. renusi

renusi Fórum-zöldfülű

Nem vitatkozom de 2 ablak is zárva! Minden farm belépést azzal kezdtem hogy megnéztem a kalendáriumot és kinyitottam. Ez átvágás :(

10. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Miért nem engedi kinyitni az ajándék dobozokat a kalendáriumba mikor minden zokni ki van nyitva???? Most szerettem volna felhasználni a +1 növényt!!! Kérem a Modi segítségét!!! Köszönöm!
    Érdekes minden zoknit kinyitottam és az egyik melett mégis a plusz kék jel volt.Hogyan lehetséges ez nem tudom de úgy érzem ez nem volt igazságos mert ha nincs ki nyitva akkor nem az ajándék jelenik meg hanem a zokni marad ott k inyitottlanul.Megoldottam 12 farmaranyért de ezt nagyon igazságtalannak tartom a BP-részéről!!!!! Biztos,hogy ki volt nyitva mert mikor a végére értem engedte volna a nyitást de írták, a játékostársak ,hogy várjuk meg vele az eventet.Így tettem és most meg 12 farmaranyam bánta.

Utoljára szerkesztett: 29.12.17
  11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ha valamelyik ajándék mellett ott a kék plusz jel akkor az az ajándék bizony nem lett kinyitva.
    Sokan azt hiszik, hogy azért mert látható az ajándék akkor biztos, hogy kinyitották, de ez nem így van.
    A korábbi napok ajándékai azért látszanak, hogy a játékos el tudja dönteni, hogy később FA-ért megéri-e neki kinyitni vagy sem.
    Ha nem lenne látható, akkor zsákbamacska lenne. Nem lehetne tudni, hogy milyen ajándékért fizetsz farmarannyal.
    Több vita is volt ebből, de hidd el, az ellenőrzési napló adatai minden egyes esetben azt bizonyították, hogy a kérdéses ajándék nem lett kinyitva. A számítógépes log adatai pedig sokkal megbízhatóbbak mint az emberi emlékezet.
    Sajnálom.

A későbbiekben is lesz még hasonló naptár nyitogatós esemény. A hasonló félreértések elkerülése végett mindenkinek azt javaslom, hogy az ajándék kinyitása után azonnal csináljon egy képernyőmentést a dologról. Ha ezzel foglalkozik az ember akkor egészen biztosan ki lesz nyitva minden és ráadásul bizonyítani is tudja majd később.

12. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ha az event indulása után váltottad ki a premiumot akkor sajnos már nem kapod meg a plusz 5 eventnövényt erre az eventre.
    Gondolom nem csak a plusz 5 eventnövény miatt vetted meg a premiumot úgyhogy ne bánkódj miatta.
    A következő event alkalmával már biztosan meg fogod kapni!

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mesterségpontként 180 meterségpont kerül alapból beszámításra.

Ha vannak %-os kiváltásaid a mesterségek pontértékének fejlesztésére, akkor ehhez még tudsz növekményt is igénybe venni.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pékség-avagy-a-pékszakma-rejtelmei.2109/#post-5723

A Bölcs tölgy 29. sz. rúnája a kulcs a %-os növekményhez:

29. Ez a rúna 3 különböző dolgot tartalmaz, amelyek fejleszthetőek is.(pékség, lekvárfőzés, virágkötészet)

Ezek nem konkrét receptek/kézikönyvek, nem lehet őket elkészíteni. Ha ezen a rúnákat fejleszted, akkor a megfelelő műhelyben egy termék legyártásáért, illetve a termék fejlesztésébe való visszafordításáért több pontot kapsz, ami az üzem fejlesztését gyorsítja meg.

Egy példa: a Lekvárfőző műhelyben egy 4. szinten gyártható répás-almás csatni 180 pontot ér. Ha valaki a Lekvárfőző mánia rúnát maximumra fejleszti, ugyan ezért a munkáért 225 pontot fog kapni - így gyorsabban lehet a következő szintre átlépni az üzemben.

Vilámkezű pék 1-5 szint

mebajah kedveli ezt.
  14. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Cupp cupp!

Lehet van fórumja,de azért megkérdezem:mi az a növény nemesítés? Az mitől jó nekem?

15. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

16. mamarygen

Szia!

Különböző növényekre ható bónuszokkal termelhetünk, ha ezt a játékelemet használjuk.
    Időigényes, esetenként sok növényt használó munkafolyamat, de hasznos hosszú távra.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

Csevegő felület a fórumon:
    Sok írás született pro és kontra a témában, de a hasznossága mindent felülír azoknak, akik kitartóak voltak a nemesítésben.
    Érdemes időt szánni az olvasásra, jegyzetelésre, mert tanulhatunk a leírásokból ...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Kovácsmama

Kovácsmama Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A fényes zoknikat mind kibontottam, de az utolsó 4 nagydoboz ajándék nem nyílik.Mit nem csináltam jól? Kovácsmama:ID 4947267

18. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszönöm szépen a segítséget.B.U.É.K.További jó játékot.Szia.

19. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Szia
    Ha valamelyik zokninál kék + jelet látsz akkor azt a zoknit sajna nem nyitottad ki és ezért nem tudod kinyitni a nagy dobozokat
    Utólag is kinyitható/kinyithatóak farmarany ellenében

20. mamarygen

Szia!

Munkatársam megtekintette a farmod ellenőrző paneljén, mely napokban nem vetted át időben az ajándékokat:

december 21-én, 23-án és 28-án.

Ezen napok ajándékai mellett ott a kék +jel.

Azt jelenti ez a kék+jel, hogy csak farmaranyért lehet már azt/azokat az ajándékokat átvenned.

Minden nap, csak addig látható a zokni, amíg a napforduló be nem következik. A rákövetkező napoktól már az ajándék látható a kék+jelek társaságában.
    Azért, hogy eldönthesd, eldönthessük, szánunk-e rá farmaranyat, hogy megszerezd/megszerezzük az ajándékot. (a sorvégi dobozok kattinthatósága érdekében is.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.