Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez csak abban az esetben fordulhat elő ha a másik farmodon aktív valamilyen ólakra, termékekre ható termésbónusz.

-ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  2. csavokanna60

csavokanna60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!! Azt szeretném tudni, hogy valamikor ezt a rengeteg csillagot fel lehet majd használni valamire? Felemelő érzés amikor a szerencse kereken egymást követő forgatáson csillagot kapok 3x és utána 2950 TP amikor nekem több mint 100 millió TP kell össze dolgoznom.

3. Kékmadár1

Szia!
    Régóta téma a csillagok kérdése. Többször lett már jelezve a központnak.
    De a gazdák egy része bizony folyamatosan küzd a csillagokért, mert kevés van neki. Nagyon pengeélen táncolás egy ezzel kapcsolatos döntés. Az amúgy is küzdő gazdákat elkeserítheti ha még több ezer csillagnyi rúnát beraknak a tölgyre. Vagy más módon teszik elkölthetővé.

A személyes véleményem az, hogy sokkal jobb érzés ha van és nem kell használni, mit ha nem volna és kéne.:)

mebajah és ördög0 kedveli ezt.
  4. juvika

juvika Junior szaki

Szia nem biztos h jó helyen kérdezem de boksz kesztyűt hol tudok késziteni?Köszi

gerendaimarika és Optex2 kedveli ezt.
  5. cat.maya

cat.maya Járnitanuló

HELLO,ezelőtt olyan 6-7 évvel a programozás szintjén meg volt oldva az, hogy ha a Farmon nekem mondjuk Pékmühelyem volt, akkor a szerencsekeréken csak sót kaptam, cukrot soha. Ha meg a másikon lekvárfőzőm volt, ott meg sose kaptam sót, csak cukort. Most meg már jó ideje mindenféle felesleges dolgot kapok, amit soha nem fogok tudni felhasználni, mert fent emlitetteken felül halálbiztos nem lesz más, és több mühelyem., Sokszor kérdeztem már, a számitőgépek évről évre való rohamos fejlödése sokszorosan is lehetővé tenné, hpgy mindenkinek azt a nyereményt adjon mühelyek tekintetében a szerencsekerék, amire szüksége van, és amit valahol 1általán fel tud használni, akkor miért nem képesek már hosszu évek óta változtatni a programozáson pozitiv és értelmes irányban???????Biztos nem a gép az oka, és biztos képes erre egy viszonylag kevésbé okos programozó is, nem kell hozzá büvésznek lennie. Ht miért nem történik végre már meg??? Nagyon sokszor és nagyon sokan kérdezték már ezt. Igazaán ideje lenne valami praktikus változtatásnak, értelmes irányban, miért nem lehetséges, mi az akadálya????????? Kiváncsiságom a régi, de uj válaszokat vár már mindenki, egyre türelmetlenebbül. Köszönöm a figyelmet.

ERDÖDYANETTE kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Szia!
    A bokszkesztyű gyár eventneremény volt. Nem tudsz ilyen ólat építeni. Cserenapon van lehetőséged beszerezni.

Bokszkesztyűgyár
    Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Fő farm, szédült szántó, erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 29
    • Kategória: emlős
    • Érésidő: 20:00 óra
    • Amit ad: 250 TP, 1 db bokszkesztyű
    • Etetéséhez szükséges táp: 1 db kengurutáp, 2 db kenguru
    • Trágya mennyiség: 5 db
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-csodás-állatai.15091/

Optex2 kedveli ezt.
  7. Kékmadár1

Szia!
    Miért vagy biztos benne hogy nem lesz más mesterséged?

Az alkimista és a természetgyógyász mesterséget a bölcs tölgyön lehet kiváltani csillagokért.
    A pék, lekvárfőző, virágkötő mesterség közül egyet ki lehet váltani bármikor. A második mesterség hozzáférését Valdemár vándor vidámparkjában lehet megszerezni. A harmadik is kiváltható ha az előző kettőben elérted a 3. szintet.

Tehát egyik mesterség sem kerül valós pénzbe mint az elején. Egy kis munkával bármelyik megszerezhető. Így induláskor már van készleted a különleges összetevőkből. Nem kell várni a felröppenőkre hogy elkezdhesd a termelést.

8. M.Erika

M.Erika Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérnék, hogy az írótollat hol lehet előállítani?

9. Kékmadár1

10. M.Erika

M.Erika Járnitanuló

11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Sziasztok :)
    Lehet nem ide kellene írnom,de csak megkérdezném:megfigyeltétek már,hogy az állatok miket csinálnak az akóljukban? Én szétröhögtem magam,pl az írószertáron,amikor az alvó sas faroktollát húzgálja ki a másik xD:pHát nagyon cuki az egész :inlove:

12. Kékmadár1

Szia!
    Valóban nem ide kellet volna írnod!
    Már kértelek rá hogy a segítségkérő topikba ne csevegjél! Van megfelelő hely az ilyen beszélgetésekre a törzsasztalon.

Kattints a zöld színű sorra és ott keres egy topikot ahol cseveghetsz a gazdatársaiddal.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/törzsasztal.292/

-ágianyu33- és Bohémélet kedveli ezt.
  13. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Egy kis segítség kéne a cukigyárba nem tudok etetni 2 tápot kevertem de nem engedi beadni a szupertápot se engedi , kérlek nézzetek be hozzám mi lehet a probléma, köszi ID: 13085312

14. Kékmadár1

szinttől
    Szia!
    A cukorkagyár indításához 1db. hiúz is kell. Nem elég a táp hozzá.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Marica56

Marica56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Percekkel ezelott learattam egy hiuzt leadtam es eltunt!!!!Segitseg!!!!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy frissíted a játékot a böngésző címsorában található környílra kattintva.

Ezt követően ellenőrizheted a beadási ablakot, mit látsz ott.

Nézz utána, a cukorkagyár terményes ólad működik-e. Azt is arathattad, és az új terményhez az etetésnél a táp mellett hiúz is szükséges.

Ha a magad ellenőrzése lezárult, és még mindig van gondod, azt jelezd újra konkrétan, részletezve.
    Szükséges ehhez a farmneved és az ID-szám is, mert csak ezek segítségével lehet az ellenőrzést elvégezni.

17. Marica56

Marica56 Utánpótlás-írogató

Szia Marica56 ID1202454Cukorgyaram nem mukodik meg!, teljessen egyszeruen egy hiuzt akartam leadni es a leadas gomb megnyomasa utan eltunt!
    Elore is koszonom a segitseget !

18. mano1210

mano1210 Járnitanuló

Sziasztok azt szeretnem tudni csipkebogyot melyik szintol lehet ultetni?

19. mamarygen

20. mamarygen

Melyik feladatnál jártál?

Ez alapján nevezd meg, kérlek. Hányadik + jeles ablakban volt a leadásod?

Íme a beadandók és a jutalmak listája

A számozás balról jobbra értendő

Az ellenőrzésre várnod kellene. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.