Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. martinaipolyi

martinaipolyi Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Keresgéltem egy keveset de semmi információt nem találtam arról, hogy a gombaerdőt hogyan tudom aktiválni. Esetleg csak akkor aktív ha teli holdas event van?

2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!

Igen, a Gombaerdőt, csak a telihold event ideje alatt lehet használatba venni, eventen kívül zárva van.
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-764632

Swordfish kedveli ezt.
  3. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hogyan jutok cukorgyárhoz? Nyalókát hogyan termeszek?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg az event nyereményei között találhatóak meg ezek az ólak, majd az event végével kerül be a gazdaboltba és a műhelybe.

Kérlek, olvasd el az event részletes ismertetőjét.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-hiúz-rejteke.15912/

mebajah kedveli ezt.
  5. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Érdeklődnék, az utóbbi napokban észrevettem, hogy nem kapok csillagos ládát. A paszulyon limitált talán a csillagos ládák száma? Nem jön jól ez, mikor a rúnához várhatóan nagyon sok csillag fog majd kelleni a tenyésztés javításához. Tudnátok segíteni?

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Paszuly felhősorai állandó jelleggel adják a nyereményeket, köztük a ládákat is.

7. Vályog

Vályog Járnitanuló

Sziasztok jártatok már úgy,hogy eltűnt rengeteg csengőpengőtök? Már harmadszor történik.ha egy millió fölé megy pár perc múlva eeltűnik,az marad,ami millió fölött van Két farmom van,mire átmentem újra,addig eltűnt

8. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Tudnál mutatni egy képet a problémáról?
    Nem lehet, hogy csak megjelenítési probléma, de attól a csp-d még megvan?
    ID szám és farmnév nélkül nem tudjuk ellenőrizni.

9. Vályog

Vályog Járnitanuló

Első alkalommal az összes eltűnt,azt válaszolták,hogy elvásároltam,pedig gép közelében sem voltam,egyedül élek senki nem fér a gépemhez két másik alkalommal pedig csak a millió fölötti tűnt el képet fogalmam sincs hogyan kellene küldeni vályog ID 1063944 köszi azt hiszem az lesz a megoldás,hogy elköltöm rögtön a pengőimet,bár van úgy hogy amit eladok aaaa pengők akkor érkeznek,amikor nem játtszom

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Javasolnék egy jelszó váltást! s figyelj arra mi kerül esetlegesen vissza a pajtádba eladás nélkül!

11. Vályog

Vályog Járnitanuló

Köszi A visszakerült eladatlan dolgok pár perc alatt pont egy milliót érnek vajon? Azt azért észrevettem volna

12. Repesz

Repesz Aktív író

Köszönöm. Közben rájöttem, hogy hogy rosszul sináltam :)

Swordfish és Angyalszárny kedveli ezt.
  13. Epipapa

Epipapa Fórum-zöldfülű

Nem tudom hogyan lehet cokorkagyárat üzemeltetni, vásárolni, építeni.
    ID: 13809942
    Epipapa

14. Angyalszárny

15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Azt írod, hogy egymillió fölé megy a csp-d és utána pár perc múlva eltűnik?
    Mai nap folyamán 2018-01-08 11:13:58 időpontban 1.450.975 csp-d volt. Ezek szerint ezt láttad, ugye? A szavaidból így vettem ki, hogy láttad a millió feletti egyenleget.
    2018-01-08 11:15:00-kor azaz, egy perc múlva vettél 32 db mézgagolyót ennyiért: 953.290 Ez közel egy millió.
    Ekkor pedig beadtad a Rackó a pácban gazdaköri feladatba: 2018-01-08 11:15:25, azaz FÉL percen belül.

Nem tudok ép eszű magyarázatot arra, hogy ki más lehetett, aki fogyasztotta a csp készletedet, mint te. Kizárt, hogy idegen ember csinálná a gazdaköröket nálad.

A későbbiekben pedig kb 300.000-ért vettél szarvasgombát, így tovább fogyott a csp-d.

Mi a probléma? Mi gyanús? Abban az időpontban nem voltál a farmodon?

Emlékszem a korábbi ügyedre is. Akkor is tételesen megmondtuk, hogy mit vásároltál. Akkor is jeleztük, hogy ha nem te voltál, sürgősen válts jelszót. Megtetted?
    A piaci mozgások között semmi gyanús dolog nem látszik. Nincs feltűnő egyezés vásárló és eladó között, hogy valaki a te farmodról játszana át magának valamit.

Kérlek, ha több farmmal játszol, jegyzeteld, hol mit csinálsz! Rémhíreket pedig ne terjessz kérlek! Csengőpengő nem veszik el senkinél sem.

Utoljára szerkesztett: 8.1.18
    -ágianyu33- és mebajah kedveli ezt.
  16. Epipapa

Epipapa Fórum-zöldfülű

17. Angyalszárny

Szia!
    Építeni nem tudsz jelenleg, csak az event részbeni teljesítésével juthatsz hozzá!
    A kép a linkről nyitható lett volna;)

Cukorkagyár
    Termény: 1 db mancsos nyalóka
    Indításhoz szükséges: 1 db hiúz, 1 db hiúzeleség
    Érési idő: 05:00 óra
    Szükséges szint: 50.
    Tárgy mérete: 2x2
    Tapasztalatpont: 70 TP
    Trágya mennyisége: 2 db

Event után a műhelyben megépíthető az alap cukorkagyár.
    Szükséges barkácscuccok:

6 db gépalkatrész
    5 db kalapács
    10 db fűrész
    650 db szög
    500 db fa

18. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Fel van függesztve termelés! Miért?

19. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek pontosítsd a kérdésed!

20. kokino5353

kokino5353 Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni hogy a répás-almás csatnit receptjét manapság hol lehet megszerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.