Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A gereblyegyárhoz egyelőre nem kaptunk színes fejlesztést, szóval nincs piros szintű.

mebajah kedveli ezt.
  2. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok. Nemtudom a bio ragasztó minek a terményese. Segitséget kérek. Köszi előre is.

3. Mystic-87

Mystic-87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 3 mesterségem van, ebből kettő 3.szinten áll. A bölcs tölgytől szerettem volna kiváltani a 4. mesterséget, vagy a lekvárfőzőt, vagy a virágkötőt, elmentek a pontjaim, a mesterség sehol... Hogyan lehetne megszerezni, pénzért vásárlás nélkül.. ??? Olvasgattam a fórumot, de nem igazán találtam rá semmit, csak valdemar vándornál..ha ott kiváltom, nem fog elmenni a semmibe az a pontom is???

4. zebraful

zebraful Fórumelemző

Köszönöm, akkor nem keresem a pajtában, azt hittem elveszett.

Swordfish és mebajah kedveli ezt.
  5. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Szia! A ragasztóműhelyben tudod előállítani, kaméleon kell hozzá.

6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    a tölgytől az alkimistát és a természetgyógyászt lehet kiváltani.
    A pék, lekvár, virágkötő külön csoport, közülük az elsőt (akármelyiket) lehet szabadon választani, a másodikat vagy pénzért kell venni vagy Valdemártól lehet kiváltani, és ha az első kettő eléri a harmadik szintet, akkor lehet a harmadikat kezdeni.
    Itt írnak róla:
    hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/mesters%C3%A9gek-v%C3%B6lgye-az-iparosod%C3%A1s-kezdeti-l%C3%A9p%C3%A9sei.1945/

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    itt olvashatsz a mesterségek völgyéről! https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

8. Angyalszárny

Szia!
    A bio ragasztó a kaméleon terményes óljának a végterméke, íme a ragaszóműhely

mebajah kedveli ezt.
  9. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, a ylang-ylang fát hol lehet megszerezni? A gazdaköri feladatnál a Mangroveliget rejtélyébe kellene. De nem találom sehol...

10. Angyalszárny

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/varázslatos-emlékek.14969/#post-687149

event nyeremény volt!

Ylang-ylang fa

Alap érési idő: 12 óra
    Amit ad: 100 Tp és 4 db Ylang-ylang virág
    Mérete: 1*1
    Kihelyezhető: Bahamarama és Esőerdő

mebajah kedveli ezt.
  11. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm szépen!

Swordfish, mebajah és Angyalszárny kedveli ezt.
  12. kata1939

kata1939 Aktív író

Hiányolom a felreppenő akkukat, mert az előző évben a Nublonok előtt egy nappal már röpködtek az akkuk ha arattunk.kata1939 voltam.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

-ágianyu33- és Imi* kedveli ezt.
  14. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Sziasztok!
    Már rég voltam kezdő, és most tudok csak játszatni, már kicsit "késő van", de szeretném, ha segítenétek, hogy hanyadik szinttől lehet ajándékot küldeni? Előre is köszönöm a választ!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

16. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

17. kapecska630204

kapecska630204 Utánpótlás-írogató

Sziasztok , szép reggelt mindenkinek!
    Szeretném megkérdezni gereblyét hol lehet készíteni? Már annyi mindent lehet de ezt valahogy nem találom.Köszönöm a segítséget. Tercsi

18. Angyalszárny

Szia!

Gereblyegyár

Szükséges: 2 db sün és 1 db süntáp
    Tapasztalatpont: 240 TP
    Trágya mennyisége: 4 db

Tudnivalók az új terményről

Neve: gereblye
    Pajtaértéke: 1.188
    Megszerezhetősége kezdetben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-november.15783/

19. gomboc58

gomboc58 Haladó

Sziasztok! Rég óta játszom, de most elakadtam ;) Szóval Manufaktúra telepet szeretnék vásárolni. Hol tehetem meg? Előre is köszönöm a választ.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Bölcs tölgynél lehet a farmos egyik Manufaktúrát megszerezni. További lehetőség, a gazdaboltban lelhető fel, ott farmaranyért tudunk vásárolni ilyen építményt.

Javaslom, ismét olvasd el az ismertetőjét, nem árt az információk felelevenítése:

gomboc58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.