Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gomboc58

gomboc58 Haladó

Köszönöm szépen! A fararanyas érdekel mert már van 2 de újabbakat szeretnék. Igy tudok spórolni a hellyel.

Szia! Bocsi de lehet én vagyon nagyon vak de nem találom :( A füvészkert és a vadaskert megvan de a manufaktúrát nem találom :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.1.18
  2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Hol nem találod? A menüben? Vagy az a kérdésed, hogy hol lehet megszerezni?
    Ha már megvetted, akkor az állatos menüben van a többi ól között.
    Ha most tervezed a megszerzését akkor az elsőt a bölcs tölgynél tudod megszerezni 500 csillagért illetve vehetsz egy másodikat
    299 FA-ért a gazdaboltból. Farmaranyért akkor is meg tudod venni, ha nem váltod ki a tölgynél az elsőt, ez nem feltétele a vásárlásnak.
    Manufaktúrát a Bahamára is tudsz szerezni, ha oda is szeretnél.
    A maja majmok szentélyében 45 aranybanánért kiválthatod a hetedik kamrából illetve itt is megveheted 299 FA-ért amennyiben elérted az 50. szintet a bahán.

Manufaktúrák ismertetője az alábbi linken:
    Kattints a vastag zöld szövegre.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/manufakt%C3%BAra-a-harmadik-rakt%C3%A1rh%C3%A1z.14069/

-ágianyu33-, mebajah és gomboc58 kedveli ezt.
  3. gomboc58

gomboc58 Haladó

Köszönöm a választ. Mindenre kitér és értem is. Most főfarmos manufaktúrát keresek. Nekem már van 2 db manufaktúra ólam, (főfarm) + 1 bahamás, viszont most az állatos menüben sem találom csak a vadaskertet. Lehet hogy most a gazdaköri akció miatt nem látom???? Bár úgy tudom erre nem vonatkozik az 50%os kedvezmény. Már vagy 5x átnéztem :D ;)
    És bocsi hogy zargatlak vele de lehet hogy egy pillanatnyi hiba keletkezett. Akkor viszont nem volt hiába az irogatásom ;)

4. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Ha már megszerezted őket akkor vagy a menüben vannak, ott ahol a vadaskert vagy kiraktad valamelyik területre. Nincs több variáció.
    Gazdabolti vásár nem befolyásolja azt, hogy látod-e a menüben a megszerzett dolgokat vagy sem.
    Az állatos menü tetején különböző füleket találsz. 5 félét. Legyen kijelölve a ""Barkácsolt ólak"" fül vagy a ""Minden"" fül és akkor meg kell találnod, ha a menüben van.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. gomboc58

gomboc58 Haladó

Értem! A gazdaboltban szeretnék vásárolni egy 3. manufakturát!!! Most csak 3 fül van!!! Barkácsolt ól és barkácsolt ólfejlesztés nincs!! (Az gondolom a barkács boltban tehetem meg.) Egyesével végignéztem a füleket, de mivel csak sima ólak vannak igy nem is láthatom :( illetve csak a vadaskertet.

6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Miért nem ezzel kezdted?
    Nem tudsz harmadikat venni! Ezért nem látod.
    Egyelőre maximum kettő szerezhető a farmra és kettő a bahára.
    Ha majd lesz változás ez ügyben akkor úgyis lesz róla info a hivatalos hírekben.

gomboc58 kedveli ezt.
  7. gomboc58

gomboc58 Haladó

ÓÓÓóóóó ;) szóval ezért nem... na jó .... remélem hamarosan lesz rá lehetőség.....és bocsi ha nem voltam mindig érthető ;):D

8. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Sziasztok! Régebben olvastam róla, de most nem találom, de amit ott írt róla, azt már megtettem, elemben nem jártam sikerrel, nem tudom megnyitni a játékot a telefonomon. Neve:Samsung Galaxy J5(6). Amit ott olvastam, a Photon Brovser-t levettem, de sajnos, amikor bejelentkezek, kidobja az ablakot, hogy Flass Playert kér. Mit tegyek? Üdvözlök Mindenkit! :cry:
    (Jaa, avval kellett volna kezdenem, hogy valamiért, erre a tel. kiírja, hogy a Flass Playert, nem lehet letölteni.):wuerg:

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt találsz meg mindent az okostelefonon való játékról.

Kattints a vastag zöld feliratra.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. erzsebet5757

erzsebet5757 Utánpótlás-írogató

Gazda erzsebet5757, ID43289578

Januar 14.-en megnyertem a szerencse kereken az Egermusketast ,es nem talalom , megtudna nekem valaki mondani hol keressem ? A dekoracios targyaknal nincsen .

11. Kékmadár1

Szia!
    Az egérmuskétás tenyészállat nem dekorációs tárgy. A pajtában a tenyészállatok fülön láthatod. Vagy a tenyésztelepen is megtalálod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. erzsebet5757

erzsebet5757 Utánpótlás-írogató

Koszi szepen

13. kissjutka54

kissjutka54 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudok a csibémnek ajándékot küldeni, Szürke az ajándék képe alatt a szöveg,Mi a teendő?

14. Kékmadár1

Szia!
    A csibéd ma már kapott ajándékot, azért szürke a gomb. Naponta csak 1 ajándék küldhető a csibeszobából. Holnapra ismét zöld lesz és tudsz küldeni ajándékot.
    A mentorrendszerről a zöld feliratra kattintva olvashatsz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. kissjutka54

kissjutka54 Utánpótlás-írogató

Megoldódott:)) Kiléptem, beléptem, ok.

16. iqon

iqon Utánpótlás-írogató

Szia ! A Nublion akkut hogyan tudom az újra hasznosítóba betenni. Hiába kattintok rá semmi eredmény. A játékismertetőben nem találom. 20 db van.Kérlek segítsetek.Köszönöm.

17. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!

Arra ügyelj hogy alapból 3 millió csp-ért kéri a dolgokat.
    Ami bent marad,az elveszik ha nincs meg hozzá a megfelelő nublion akku.

• S gomb: 10 Nublion akkut és 20.000 CSP értékű terményt használunk fel
    • M gomb: 25 Nublion akkut és 50.000 CSP értékű terményt használunk fel
    • L gomb: 35 Nublion akkut és 100.000 CSP értékű terményt használunk fel
    • XL gomb: 90 Nublion akkut és 300.000 CSP értékű terményt használunk fel

Részletes leírás hozzá:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/#post-684334

18. iqon

iqon Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.Szia.

19. zsoka1953

zsoka1953 Haladó

mangrove fa van nekem xl és xxl es de nem tudom kitenni mert hiányzik az alap honnan vehetnék?

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mangrove fa titokzatos csemetéből fejlődhetett ki. Amennyiben XL és XXl-ed van, akkor alapnak is lennie kell valahol. Kérlek nagyon alaposan nézz körbe a farmod bahamás területein, raktárházakban is és a menüben.

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.