Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! A mandarin hányadik szinttől elérhető?

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A mandarin a bahama sziget első szintjétől elérhető.
    Természetesen ezt is ki kell váltani a maja majmok szentélyében a 2. kamrából mielőtt a piros kosár alól meg tudnád venni.
    A mandarint 4 aranybanánért tudod kiváltani, de csak akkor, ha előtte kiváltod a banánfát 2 aranybanánért. Másképp nem megy.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. anonym

anonym Fórum-zöldfülű

Szia! megvásároltam a koalakuckót,nem kaptam meg! Kérlek segíts, hogy tudjam tenyészteni! Köszönöm!

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a maja szentélyben vásároltad aranybanánért. Nen a koalakuckót vásároltál hanem a hozzáférést.
    Koalakuckót bahán a piros kosár alatt tudsz vásárolni csengőpengőért.

A zöld feliratra kattintva olvashatsz a szentély működéséről. Maja majmok szentélye

A trópusi farmterületekről pedig itt: Bahamarama - Trópusi farm

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok.

Elértem a 130 szintet és hozzáférhetővé vált számomra a ribizli.
    A gazdakörben van a Reggeli ébresztő feladat melynek első lépéséből 2 szintet teljesítettem. A második lépésnél ahol ribizlit kér a Szállítás gomb nem aktív, pedig az 1125 kívánt darabból 2000 ár rendelkezésre, mindazok által sem a szállítás sem az Összes leadása gomb nem elérhető számomra. Játékos ID 20314631

Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat

6. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a ribizli 130as szinten termelhető, de beadni csak a 133as szinten lehet!

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

A 133. szinttől lesz beszállítható a ribizli a gazdakörbe!

mebajah kedveli ezt.
  8. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Köszi az infót

9. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszönöm meg is találtam már

10. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Bocsánat a zavarásért.
    Szeretnék érdeklődni, hogy a Virágkötő nagy csomag, mit rejt magában, miből mennyi van benne. Nem találtam megfelelő helyet ahol tudtam volna kérdezni.
    Elnézést kérek ha nem jó helyen jártam, tudatlan vagyok, a keresésben :(

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A gazdaboltban ahol látod a különböző kosarakat, mindegyik kosár mellett van egy kis sárga körben egy "i" betű.
    i - mint információ.
    Kattints rá erre az i betűre és máris kiírja neked, hogy mit tartalmaz a kosár.

Orfanik kedveli ezt.
  12. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Kedves Benefactor, nagyon-nagyon szépen köszönöm Neked a gyors választ, igazán kedves vagy :inlove: ezer köszönet érte :inlove:

Benefactor kedveli ezt.
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

szia
    a novemberi Racko kitevonek a neve mi?

14. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Rackó 2017 Novemberi ajándéka:

Tökre meglepő

Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 860 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

A tesztek alapján a Zuhatagok szigetére ki tudjuk tenni, de a Kísértetjárta kúriába nem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Az újra hasznosításba nagyon sok növényt adtam be,sajnos nem volt elég akkum ,arra lennék kiváncsi hogy a beadandóm elveszett vagy megmarad és legközelebb tovább folytathatom ott ahol most elvileg abbahagytam

16. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!

"Fontos! Amit beadtok a tartályba azt akkor sem kapjátok vissza, ha nem tudjátok felhasználni Nublion akku hiánya miatt!"
    Szóval az elveszett, azt sajnos legközelebbi nublon eventen nem tudod felhasználni.
    Mindig üresen indul az event.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Köszönöm

-Palika17- kedveli ezt.
  18. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Nálam megjelent az orrszarvú táp keverési lehetődége, esetleg tudtok róla valami információt, mert keresgettem de nem találtam semmit.
    Köszönöm előre is a választ!

19. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Erről még nincs hivatalos infó, de biztosan nem véletlenül jelent meg a malomban.
    A naptár szerint pénteken indul egy titokól akció.
    Elképzelhető, hogy ezen akció alkalmával kapunk egy új állatot. Talán pont az orrszarvút.
    Hamarosan kiderül.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. nyugger

nyugger Aktív író

Sziasztok, napok ota nem tudok normálisan vetni mert csak 1 sorba vannak a növények van amit nem is találok. Megköszönöm ha megnézitek. név iicaa ID12204091

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.