Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kszimona6

kszimona6 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!
    Átnéztem a gazdakört,de egyáltalán nem látok a nyereményeknél aranybanánt.
    Lehet még nem vagyok elég magas szinten a Bahamákon és ezért nem látok olyan feladatot a gazdakörben (4-es szinten vagyok) ?
    Jelenleg csak úgy tudok szintetlépni,ha termesztek , ez rendben van, de nincsen olyan gazdaköri feladat, ami a kezdő Bahamásoknak van? Nem találok ilyen feladatot.. így nagyon nehéz előre jutni :(

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Bizony, nagyon a kezdetek kezdeténél jársz még a szigeten.
    Megismerkedtél a szigetre vonatkozó ismertetőkkel? Ezek is linkek, idővel "rágd" át magad ezeken is, gyűjts információkat:

A termelés nagyon fontos tevékenység, ne hagyd ki.
    Pont a kezdő szintű növények termelése az, amivel akár a piacon is kereskedhetsz.
    A kapott csp összeget pedig forgasd vissza, a piacon, vagy annak egy részét. Vásárolj olyan termékeket, melyekkel a szigeti növények aratását gazdagíthatod btp növeléssel. Így hamarább léphetsz szintet, kapsz aranybanánt, amit a következő termeszthető növények szobraira költheted a Maja majmok szentélyében.

Van a Fórumon a Bahamarama sziget változásaival foglalkozó csevegő topic. Időd függvényében olvasgass ott, tervezd a haladásodat a megismert ötletekkel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-változásai-csevegő.2390/

3. stuky18

stuky18 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, annyit szeretnék kérdezni a mai farmpengős tenyésztéssel kapcsolatban , hogy a mini event ismertetőben ma 22 óráig tart. A farmpengős tenyésztés. / Farmpengő felpörgető napok. /
    Azonban az event óra nem ezt jelzi . Jelenleg a hátralévő idő 25 óra 50 perc. A kettő közül melyik a helyes? A választ előre is köszönöm. ID: 13625888 farm: stuky18

Gio kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Igazad van.

Sajnos elvétettem a kiírást! Elnézést kérek.
    Javítom! A helyes idő az eventórában látszik!

A Farmpengős tenyésztés befejezési ideje: 2018. január 23. (kedd) 22:00 óra

Gio kedveli ezt.
  5. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

köszönöm a választ

6. Tolvaj_Martalék

Tolvaj_Martalék Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ezt olvastam, új felhővásár, pár perce kitett:

Az akció kezdete várhatóan: 2018. január 24. (péntek) 14:00
    Az akció vége várhatóan: 2018. január 28. (kedd) 22:00

24 és péntek? 28 és kedd?

Üdv: T_M

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Köszönjük a jelzésed!

8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy kinél működik a mozi? Nálam nem már hónapok óta.

Bocsi lemaradt a "nem"

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.1.18
  9. Angyalszárny

Szia!
    A mozi szponzor függő, ha nincs szponzor, nincs vetítés!

10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm a választ.

Angyalszárny kedveli ezt.
  11. mdi1

mdi1 Törekvő

A nosztalgia eventnél ezüst, arany, gyémánt szintnél mi indítjuk az órát, vagy automatikusan megy tovább?
    (remélem, az előző)
    Előre is köszönöm a választ!

12. Angyalszárny

Szia!
    Az időkorlátos feladatoknál mi indítjuk az órát!

13. erzso51

erzso51 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném tudni,hogy gereblyét hogyan tudok előállítani? Sehol nem találok hozzá semmi infót. Köszi

14. mamarygen

Szia!

Gereblyegyár

Szükséges: 2 db sün és 1 db süntáp
    Tapasztalatpont: 240 TP

Tudnivalók az új terményről

Neve: gereblye
    Pajtaértéke: 1.188

Megszerezhetősége kezdetben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-2017-november.15783/

15. erzso51

erzso51 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, de a barkácsolt ólaknál nem találtam sünt, sünodúm az van.

16. mamarygen

Gereblyegyárat, műhelyes ólat kaphattunk, ha farmexpressz vonatra szálltunk, illetve szállíttattuk a megunt óljainkat.

Nem olvastad el a kapott linken az ismertetőt?

Nem írtam, hogy ezt a típusú műhelyes ólat (terményt ad, azért műhelyes ól a besorolása) meg is lehetne építeni.

Magát az ólat nyerhettük a titokzatos rakományból.

17. erzso51

erzso51 Fórum-zöldfülű

Elolvastam, köszi ez elkerülte a figyelmemet!

18. Júlianéni

Júlianéni Utánpótlás-írogató

sziasztok! most 1 kicsit meglepődtem és mérges is vagyok. a segítségeteket kérem manufaktúra ügyben. valami nem egészen világos nekem. már van 1 manufaktúrám ki tettem a farmra. fejlesztett 8 férőhelyes. gondoltam csinálok még 1-et, hogy még több cuccost tudjak termelni, és a gazdakörben megcsináltam az erre vonatkozó feladatot. és most meg kiderült, hogy csak FA-ért lehet kiváltani? megüt a guta mindjárt ! :-D ez most komoly? beadok több millió értéket és még FA-t is költsek? nem értem én ezt.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A manufaktúrák, és a többi raktárházak nem annyira friss dolgok. Amennyiben elolvasod a részletes leírásokat, rájöhetsz, hogy a gazdaköri feladat csak építési tervet ad, ami a fejlesztéshez kell.

Raktárházak

20. Júlianéni

Júlianéni Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ. :) ha jól értem, akkor csak 1 manufaktúra csillagos. de ha én többet szeretnék, akkor FA-ba kerül. azért ez nem szép dolog :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.