Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A levendulalekvár receptjét a 2011.10.07.-10.16. Francia eventben lehetett megszerezni.
    Leírást is itt találsz róla. A könnyebb elérés érdekében hoztam Neked a linket.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...event-tour-de-france-farmerama.431/#post-1267
    Levendulalekvár:

• A lekvárfőző üzemben az 3. szinten elérhető recept.
      • Amit ad ha elfogyasztjuk: 60% -kal több TP zsályára, 12 órán keresztül.
      • Ha beadjátok a termelésbe, azaz a lekvárfőző műhely fejlesztésébe 125 pontot ér.
      • A piacon az alapára: 5140 CSP

-ágianyu33- és Lenczy kedveli ezt.
  2. ulla014

ulla014 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megcsináltam a Farmnosztalgia gazdaköri feladatot és nem kaptam meg a hozzá tartozó TP-t az arany feladat után.
    Érdekelne, hogy miért nem kapom meg, ha mindent beadtam hozzá?

3. ulla014

ulla014 Fórum-zöldfülű

A kép aljában ott van, azt hittem az elég!

Gazda: ulla014 ID: 55290343

4. Wellwisher

Szia!
    Az ellenőrzéshez szükségünk van a farmnevedre és az ID számodra.
    Ezeket add meg légy szíves.

5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm!

6. Wellwisher

Figyelmetlen voltam és nem láttam meg a kért adatokat a képen. Valóban elég lett volna. :)
    Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Sajnos a TP változásokat nem tudjuk ellenőrizni, de 2018-01-27 18:29:49 időpontban a nyeremények a farmodra érkeztek.
    Megkaptad a turbótrágyát, csillagokat, CSP-t és értelemszerűen a TP-nak is jóváírásra kellett kerülnie, mivel ezeket a nyereményeket együtt írja jóvá a rendszer.

7. ulla014

ulla014 Fórum-zöldfülű

Mindent megkaptam csak a TP-t nem írta jóvá.

https://www.kephost.com/image/ERTZ
    Ezen a szinten adtam be, és nem veszem észre a 42 000 TP-t a szintemnél, tehát azt nem kaptam meg!
    Esetleg kaphatnék erre választ, hogy miért nem lett megadva a TP?

Utoljára szerkesztett: 27.1.18
  8. Wellwisher

Szia!

Ismét leellenőriztettem a farmodat.
    A kollégám tájékoztatása szerint a feladat elvégzésekor minden jóváírást megkaptál.
    A farmos szinted 27-ről 28-ra lépett át abban a pillanatban, amikor a gazdaköri feladatot teljesítetted.
    A csillagjaid száma is ez alapján változott és a feladat után 3, a szintlépés után pedig plusz 1 csillagot kaptál.

9. ulla014

ulla014 Fórum-zöldfülű

Valami nagyon nem világos számomra.
    Megcsináltam egy gazdaköri feladatot, melynek a jutalma 42 000 TP, ha a szerintetek a 27-s szinten voltam akkor a szinttáblázat szerint nem a 28-ra kellett volna lépnem.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépés-tapasztalati-pont.1886/

A szintenkénti pont különbség ebben az esetben nem érzékelhető és nem is ennyi pontot kell a táblázat szerint teljesíteni a két szint között.
    Még mindig nem értem hová lett a feladatért járó 42 000 TP.
    Erre szeretnék választ kapni!

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A mai napon több szintlépésed volt a farmodon....

2018-01-27 08:34:51 órakor a 23. szintet érted el.

2018-01-27 18:29:49 órakor a 28. szintre kerültél.

Ehhez a lépéssorozathoz tapasztalatpontok is szükségesek voltak, amiket a rendszer elkönyvelt a farmodon.

Ez utóbbi időpont az is, amikor teljesült a gazdaköri küldetésed, amivel a bejelentést kezdted itt a topicban.

Hiánytalanul mindent megkaptál a mai munkádért a farmon.

Hidd el, fogadd el hogy a kollégám által megadott információk pontosak!

11. ulla014

ulla014 Fórum-zöldfülű

Lehet, de a táblázat alapján a két szint között nem jön ki a a nyert TP mennyiség.
    Én úgy érzékelem, hogy a táblázatban szereplő szintek közötti pontszám sehogy sem jön ki még kivonással sem.
    Mindegy ez egy ilyen játék ezek szerint és ezt kell tudomásul venni, hogy még a rendszer sem tud számolni.
    Bár a szinttálábzat szerinti két szint közötti kért TP mennyisége sem annyi amennyit megszereztem.

12. mamarygen

A 23. szint pontértéke :77080 tp
    a 28.szint pontértéke: 127480 tp

A különbség: 50400 tapasztalatpont

A mostani szinteden ennyit mutat a kijelző: 136713 tp

A számok magukért beszélnek.

A témát lezártnak tekintem!

13. boldogfalva

boldogfalva Utánpótlás-írogató

Szia! Valamit elcsinálhattam??:( most vettem észre hogy lecsökkent 79-ről 25 -re a FA darabszáma:( Nem tudod megmondani mit csinálhattam el:( Válaszod köszönöm.. habár tudom a FA már nem lesz meg:(

ja.. és ha kellene a név.. Gazda: boldogfalvaID: 7228998

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.18
  14. mamarygen

Szia!

Igen, mindig szükséges a farmnév és a hozzá tartozó ID szám, ha ellenőrzést kér a játékos.

54 farmaranyért egy felhősort vásároltál.
    Bizonyára akkor, amikor leszedted az aratható soraidat. Véletlen dolog volt.

Ezt a felhősort, amit lekattintottál, a befejezetlen sorok ikonjában találod meg, üresen. A bejezetlen sorok ikonja a paszulynál a "szürke paszulyágas ikon".

Ilyen árú felhősor

Égig érő paszuly - felhősorbővítés 10
    • Ára: 54 FA
    • Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 1500 TP
    • A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek (2 db 1x1-es, 4 db 2x1-es tárgy).

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1930

15. boldogfalva

boldogfalva Utánpótlás-írogató

Igen.. meg van.( És még igy örülni se tudok neki:( Köszönöm azért a gyors választ! További szép estét! / Azért ha igy külön lehetne csak rámenni amit meg szeretnénk venni felhősort , akkor nem lehetne véletlen.., mint most nálam:( Erre szolgálhatna ez a szürke felhősor pl.. persze csak egy tipp /

16. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia ! A bahamarama terményeinek pajtai értékeiről tudnál adni egy tájékoztató táblázatot ? Egy "beadós" feladathoz kellene , és jóllene tudni melyiket éri meg legjobban..:)

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ilyen jellegű összesítő táblázattal nem találkoztam a fórumon.

18. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Megcsináltam a gazdakörben a manufaktúrát, de sehol nem találom!!!!
    Már egyet megcsináltam még akkor amikor bekerült a játékba fel is van fejlesztve, ez úgy gondoltam a második lesz ezért csináltam meg.
    Viszont a bevásárló kosárnál megtaláltam, de csak 300 FA-ért tudom megvenni.
    Nagyon szomorú vagyok ha ez csak úgy lehetséges, mert akkor a sok tenyészállatom nem raktam volna bele.
    Köszi előre is a választ!
    Üdv: Kata

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A gazdaköri feladatban nincs Manfaktúra nyeremény!

itt olvashatsz a manufaktúráról: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/manufaktúra-a-harmadik-raktárház.14069/

20. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni abban hogy a pinyata dobálás kitehető nekem 2x van az egyik a felhőn a másik a váza ikon alatt meg míg a pinyata tettest nem kaptam meg pedig elértem a 12 szintet a karakteremmel.
    Gazda: eszterlánc2001ID: 31181862
    köszönöm előre is

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.