Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Leszedtem a pinyáta házikot, kellett volna kapnom egy kerekes ládát, jól tudom? Kerestem a többi láda között de nem találom és a party pörim sem szaporodott. Világosítsatok fel, hogy mit is keressek!
    Előre is köszönöm a választ!

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek egy frissítés után ellenőrizd!
    Most arattad először? Tehát most lett a tojásból házikó? Ha így van akkor még nem jár láda, csak a következő aratásnál!

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Akkor nem keresem, mert most arattam először!
    Köszönöm a segítséged!

mebajah kedveli ezt.
  4. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy répás-almás csatnit és ananászos sütit lehet-e egyszerre felhasználni? Eddig kizárólag a csatnit használtam a játékban, ezért nem vagyok tisztában ezzel. Köszönöm a segítséget!:)

5. Angyalszárny

Szia!

Párhozamosan nem használhatóak, mert mindegyik gyémánt rekeszt igényel!

mebajah és edina242 kedveli ezt.
  6. edina242

edina242 Fórummogul

De kár! Köszönöm! :)

Angyalszárny kedveli ezt.
  7. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

sziasztok!
    Szerintetek két összecsúszott event között hogyan lehet még idöre termelni a gazdakörit is?

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Farmnosztalgia nevű gazdaköri feladatsor 2018.01.24-én került be a játékba.
    A mai napon 14 órakor lett volna vége az eseménynek, de 24 órával meghosszabbították.
    Tehát a gazdaköri feladatokat 01.24.-e óta lehetett csinálni.
    Szeretném a figyelmedbe ajánlani az eventekhez kapcsolódó aktuális csevegőket, mert azokban nagyon hasznos tanácsokat olvashatsz a játékostársaktól.
    A kérdéses gazdaköri feladatról is találsz hasznos, a haladást segítő taktikát.
    Olvasgass kérlek az alábbi linken keresztül elérhető csevegőben.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piñata-buli-eventcsevegő.16235/page-67#post-816450

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. piros53

piros53 Fórumlakó

szia segits légyszives
    vásároltam csöves-pinyáta kosarat most és minden rendben csak az 5db szülinapi meglepetés nem tudom mit takar
    elöre is köszönöm

10. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Születésnapi meglepetés a Piñata buli event kelléke.
    Hoztam Neked az event leírását, melyet az alábbi linkről érsz el, illetve alább magáról a "Születésnapi meglepetésről" olvashatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/piñata-buli.16234/

Születésnapi meglepetések (különleges kellék)

Az eventben vásárolható.
    Funkciója: Karakterek alapértelmezetten mikor beszállítunk, akkor 2 egységet haladunk. Amennyiben aktiváljuk valamelyik karakteren, akkor +1 tehát 3 lépésenként fog haladni a beadásunk.
    Figyelem!!! Csak az adott szinten, és egy karakterre vonatkozik!
    Az ára 8 Farmarany / db vagy szerencsével a Piñátás ládából kaphatunk. Egyéb más lehetőségünk nincs.

Amennyiben aktiváltuk, akkor az adott karakter csillogni fog
    Az eventet követő beváltási értéke: 230 TP, 310 CSP, 230 BTP / db

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Ajándék kód van?

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jó estét kívánok!
    Szia!

Nincsen érvényesíthető, beváltható ajándékkód a játékban most!

13. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm. Jó éjszakát!!

14. Csuporkabát

Csuporkabát Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Új vagyok,az érdekelne,hogy ebben a játékban mi a végcél? :) Van olyan egyáltalán,vagy csak gazdálkodunk ameddig kedvünk tartja?

Köszönöm!
    Csupi

mebajah kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg a farmon a 200-as szint, bahama szigeten pedig a 600-as szint az utolsó, de a játék végtelen, tehát lehet tovább játszani utána.

mebajah kedveli ezt.
  16. adri2983

adri2983 Junior szaki

Sziasztok.
    Kérlek segítsetek, nem találtam meg a pontos választ a fórumon. Biztos ügyetlenül kerestem.
    A répás-almás csatni használatát mikor a legideálisabb indítani? Arra gondolok, hogy a vetett növénynek még érésben kell lennie, hogy érvényesüljön a hatása? Vagy elég, ha akkor indítom, ha már beérett a növény, de még aratás előtt áll?
    Nagyon köszönöm a választ.
    Adri

17. Angyalszárny

Szia!
    Aratás előtt kell elindítani! Teljesen mindegy beérett e vagy sem... csak aratás előtt indítandó!

18. adri2983

adri2983 Junior szaki

Köszönöm a gyors választ.
    Ez nagyon jó hír!
    Szép napot!

19. erzsebet5757

erzsebet5757 Utánpótlás-írogató

Szia , Kifejlödött a Pinyáta házikom , át akartam vinni egy másik területre , de azota nem találom sehol , nem tudom hol lehet . Az ID számom 43289578 . Valaki tudna segiteni ?

Figyelj a kérdéses dekoráció megnevezésére a fórumos posztban! A hullámos jelű n betűt az ny helyettesítheti a kért szabályt alkalmazva!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.18
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne munkagéppel próbáld kihelyeztetni, kérlek.

Manuálisan keresd a váza ikon alatt!

Ha a szűrővel kerestetnéd, akkor a házikó szóra előadja a kitehető tárgyat.

újfarm53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.