Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kupák beadásával aktiválódik a legenda rúna, nincs vele egyéb teendő!

2. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Köszi Szépen!

3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Rákattantam a lekvárfőző mesterség nagyobb fokozatra jutására, el akarom érni, hogy sikerüljön végre a répás-almás csatnit előállítani (4. szint).
    Hogy, hogysem, az addig szinte korlátlannak hitt zselécukrom elfogyott. Sebaj, gondoltam, keresek egy olyan valamit, ami felgyorsítja a zselécukor felröppenését. (mert venni ugye, azt nem tervezem, mert akkor már nem éri meg!) Rá is találtam a gülüszem-zselére, vettem egyet belőle a piacon, aktiváltam. Az első aratásnál tényleg 11 db zselécukrot kaptam, de a többi farmterületen pedig 0!!! azóta is 0!!! :(>:(:mad:Most mi vaaaan??? (pedig a gülüszemzselé receptjét is megvettem :()

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
  4. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Nem tudom mit arattál, de ugye tudod, hogy minden felröppenő leginkább annak függvénye, hogy milyen hosszú érésű növényt ültettünk? Az 1-2 órás növényekre szinte alig kapunk felröppenőt, saláta, búza és társaira pedig valóban előfordul, hogy semmit nem kapunk. A gülüszemzselé 50%-al nagyobb esélyt biztosít a zselécukor felröppenésére 24 órán keresztül, ez tény.
    Viszont csak a farmos területeken fejti ki a hatását illetve a teliholdas területeken.
    Növényekből, fákból és ólakból is egyaránt jöhet a felröppenő.

Ditti58 kedveli ezt.
  5. minya54

minya54 Járnitanuló

jaj nagy baj van nálam :(most vettem csak észre,hogy nincs egy árva palántám sem sírkőből:oops: piacon nem árulnak rémséges növényt sajnos még eventkor sem,hogy lesz nekem megint belőle legalább 5 darab.nem emlékszem hova adtam be :cry:kaphatok még,vagy örökre mondjak le róla???köszönöm a segítséget,választ előre is!:oops:
    minya54 ID: 10671576

6. minya54

minya54 Járnitanuló

köszönöm...akkor még van időm:music:

7. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek légy türelmes a rendszer hamarosan 5 darabra emeli a készletedet!

8. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok én azt akarnám meg kérdezni hogy bahán érdemes e kiváltani a füvész kertet vagy inkáb valami hasznosabbat váltsak ki ? kinek mi a véleménye

9. Angyalszárny

Szia!
    Ezt minden játékosnak egyedül saját magának kell eldöntenie a saját játékstílusának terveinek figyelembe vételével!

10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Bölényólakat pl. meg hasonlókat a szédült szántón, a bahán is eleféntot, lajhárt meg ami állat ott van. Most arattam le a keserűgyömbért az esőerdőben, 8 só lett és 10 cukor... hát, annyira nem dobta meg.

11. tündi164

tündi164 Utánpótlás-írogató

Én a mozival kapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy tesztek e oda reklámokat?Már kb 2 hónapja nem kapok semmit.Volt egy éve hasonló problémám,de akkor megoldottátok.A reklámok nincsenek blokkolva az biztos,mert a gépem minden más területén jönnek rendületlenül.Frissítést is csináltam és karácsony táján a kezdő képernyős reklám is jött csak a moziba nem kapok semmit.
    Köszönöm,ha segítetek.Persze lehet,hogy nem kap más sem,mert nem megy a mozi.
    ID 28207393

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A moziban nézhető reklámok nem függenek össze a géped más területén megjelenő reklámokkal.
    Amennyiben van szponzor, akkor az ő reklámfilmje vetítésre kerül a Farmerama filmszínházban..
    Nézzél be néha, talán felbukkan egy-egy film.

13. tündi164

tündi164 Utánpótlás-írogató

köszönöm a választ

14. Ácika51

Ácika51 Járnitanuló

Szia..Segiséget szeretnék kérni teljesitettem a Teliholdas tegnapi játékot és nem találom hogy hova tegyem a paszujra a négy kitevőt...köszönöm a választ..

15. Angyalszárny

Szia!
    Az említett eventben nem volt felhő nyeremény a kitehetőket a farm bármely részére ki lehet tenni!

16. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Sziasztok!

A nyuszirománc event dekorjai cserélhetőek, ajándékozhatóak lesznek?

17. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Még nem tudjuk. Holnap kiderül. ;)

18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Prémium gazda vagyok, az újra átválthatok, vagy meg kell várnom 02.27-i lejáratot?Ha igen, akkor miként?

19. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Egyelőre még meg kell várnod amíg lejár.
    Már jeleztük a központnak, hogy ez így nem jó és elvileg hamarosan lesz rá megoldás, hogy előbb is meg lehessen venni az újat.
    Még egy kis türelmet kérünk ezzel kapcsolatban.

20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen, így lenne igazságos!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.