Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A bahamás raktáramban létezik 1-1 db XL és XXL-es kínai datolyafa, Sehova sem tudom kitenni. Mivel az XL és az XXL a fa neve előtt van én úgy értelmeztem, hogy különálló fák. Létezik valahol alapfa, amit nem sikerült megszereznem?

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
  2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A kínai datolyát 2017 December elején lehetett megszerezni Titokfa akció alkalmával.
    Ha van xl és xxl a raktáradban, akkor a 2db alap fának is meg kell lennie.
    A fejlesztéseket mindig az alap fával együtt kapjuk!
    Amikor kitörlöd a földről az xl vagy xxl fát akkor szétesik alapra és fejlesztésre és így 2db fa kerül be a menübe.
    A most véget ért cserenap egyik nagy slágere (többek között) a kínai datolya volt.
    Elképzelhető, hogy elcserélted a léghajón az alap fáidat.
    Azért jó alaposan nézz szét minden bahamás területen, hátha kiraktad valamelyikre.

https://board-hu.farmerama.com/indés íex.php?threads/titokfa-akci%C3%B3-farmra-bah%C3%A1ra-2017-december.15806/#post-789727

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a választ!
    Elnézést kérek, de az nagyon megzavart, hogy a fákat eddig mindig úgy jelezték, hogy "fa"XL vagy "fa"XXL. Ezt az újabb fajta jelölést én átverésnek nevezném, semiképpen sem újításnak. Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de javasolom a kínai datolya fák fejlesztéseinek a hagyományos elnevezést bevezetni!

4. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, olvasom, megszűnik a képregény, eddig sem volt sok értelme, így egyetértek ezzel. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet felhasználni - ezt is írják, hogy tegyük meg -. Kérem válaszotokat köszönettel Jucus

5. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Való igaz, ez most fordítva lett megjelenítve, ki tudja miért, de ettől még ugyanazt jelenti mintha a fa neve után lenne jelezve a fejlesztés szintje. Ne zavarjon össze. Ami a fák tulajdonságait illetve paramétereit illeti, nincs különbség.

újfarm53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ha el sem kezdted a képregények olvasását akkor nincs semmi tennivalód, nincs mit felhasználnod, nem veszítesz el semmit.
    Ha elkezdted valamelyiket akkor 19-én hétfő 14.00-ig fejezd is be. Ennyi az egész.

Sajnos visszaváltási érték nem tartozik az eltávolításhoz, így akinek van elkezdett feladata, legyártott malomterméke, és nem szeretné hogy elvesszen, az ne késlekedjen és fejezze be a feladatot minél előbb.

A képregény részletes ismertetője az alábbi linken olvasható.
    Kattints a zöld szövegre.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/

7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszi, Jucus

8. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok:)

Vettem a piacon Akébia gyümölcsöt. De a gazdaköriben nem mutatja,hogy van. Nem tudom ez mitől lehet?
    Szerinted mitől lehet?:)
    Köszönöm szépen a segítséget :)

9. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Biztos, hogy akébia gyümölcsöt vettél és nem achacha gyümölcsöt?
    Ha még nem léptél ki azóta, akkor a gazdanaplóban megnézheted, hogy pontosan mit is vettél.
    Gazdanaplót a farmneved feletti pici zöld nyíllal tudod előhozni. ( ha esetleg nem tudnád)
    Légyszi ellenőrizd.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

achacha gyümölcsöt vettem,elnéztem:( fáradt vagyok,azt hiszem kellene egy kis pihenő:( Bocsánat,a félreértésért.:(

11. tifani56

tifani56 Junior szaki

elnézést de segitséget kérnék mert most végrztea az evetel és nem tudom a kacsalakot és a pompáskacsalakot ki teni irja hogy nincs az eszközbe pedig ott van mert látom koszönöm a segitséget ID 13247161 üdv tifani56

12. őszanyócska

őszanyócska Járnitanuló

bocs de be fejeztem a mostani eventet és nem tudom ki rakni a felhő sora a másodikat mert ki írja hogy már nincs meg a POMPÁS KACSA LAKOM kérdem én hova tünt én nem raktam sehova nem is adtam oda senkinek légyszi néz utánna köszönöm

csobánka1 kedveli ezt.
  13. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A kőkemény éjszakát mikor és hol kapjuk?

Utoljára szerkesztett: 12.2.18
  14. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Inkább még nincs meg!
    Pompás kacsalakod akkor lesz, ha a sima kacsalakot kirakod egy üres területre és ráteszed a fejlesztéseket.
    Mind a 3-at. Utána lesz belőle pompás kacsalak és már mehet is a felhőre.

Kacsalak fejlesztése
    A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

mebajah kedveli ezt.
  15. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

16. őszanyócska

őszanyócska Járnitanuló

nagyon szépen köszönöm a segítséget már meg ijedtem hogy hiába való volt minden

17. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a bahán a szentélyben nagy átverés hogy 45 arany banánért tobb ablak lesz! Beadtam a 45 banánt amit most elpocsékoltam ugyanis ugyan azokat az lehet így is kiváltani!!!!!!!!

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A 45 aranybanánért megnyitottál egy újabb kamrát.
    Ez nem átverés, hiszen újabb fákat, növényeket és állatokat fogsz tudni kiváltani.
    Az alábbi linken a Maja majmok szentélyéről olvashatsz, a későbbiekben is hasznodra lehetnek a benne lévő információk:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem a menüdben vannak ezek a dekorációs tárgyak, hanem kihelyezve a kerge kertbe.

Sajnos elkövettél egy hibát, mindkét alap kacsalakot fejlesztetted már.

Így sajnos egyik felhősorod sem üzemképes!

Az eventleírásban kihangsúlyoztuk, hogy csak az egyik kacsalakot szabadna, kellene fejleszteni a 3 függönnyel.

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

20. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Kedves Wellwisher!
    A következő probléma ki bogozásához szeretnék segítséget kérni: Évek óta van egy kedves szomszédom (igazi, valódi szomszédom, nem barátlistás!) Ma kaptam tőle egy baglyot, hogy ő bejelölt engem szomszédnak, és én miért utasítottam vissza? Abszolút értetlenül állok a dolog előtt!!! Minden nap elküldtük egymásnak a napi ajándékokat, nekem ott az ikonja a jobb oldalon a szomszédok között. Ha ő nekem szomszédom, akkor hogy tud nekem szomszéd-felkérést küldeni (amit mellesleg én nem kaptam, nem is utasíthattam vissza)? Technikailag nem értem az egészet. Plusz most azt hiszem haragszik rám, pedig nem követtem el ellene semmit.
    Vagy olyan is lehet a felállás, hogy ő nekem szomszédom, de én neki nem? :cry: Hogy van ez? Ráadásul a legjobb szomszédom...:cry::cry:
    Köszönöm a választ előre is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.