Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szükséges lenne még további információ is.
    A farneved és az ID számod add meg kérlek.

Ki ez a szomszédod?

Ha a nevét nem szeretnéd megadni, akkor annyit írj kérlek, hogy a szomszédlistádban hányadik helyen áll.
    Vagy azt jelezd, milyen szintű ez a gazda farmja.

Igyekszünk megkeresni a gond gyökerét.

mebajah kedveli ezt.
  2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Természetgyógyász? Kérlek fejtsd ki bővebben mire gondolsz.

4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Ahhoz hogy megjelenjen a gazdakőriben nem kell a természetgyógyásznak kiváltva lennie :) csak a 83 as szintet kell elérni :)

5. Kékmadár1

Igen csak a szintet kell elérni hozzá.

6. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Köszönöm

7. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Én ugyan így jártam.Biztosan valami rosszul tettem fel.Sajnálom,hogy kész a felhősorom és mégsem lesz használható!!!!

8. Kékmadár1

9. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Kedves mamarygen!

Farmnevem: lederausstattung
    ID:29651703
    Azóta váltottunk baglyot az említett szomszéddal, de ő sem érti a dolgot.
    Annyit szeretnék elárulni róla, hogy 128-as szintű játékos és a szomszédlistám első helyén áll (nincs több 128-as szintű szomszédom).
    Egyébként mintaszomszéd!
    Nem szeretném, ha valami bug vihart kavarna közöttünk.
    Köszönöm!

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Az a helyzet, hogy Nálad szerepel csak szomszédként. Őnála Te nem vagy a szomszédlistában.
    Ezt feltétlenül írd meg számára! Jelezd azt is, milyen lépéseket teszel ezután, hogy helyreálljon a kölcsönösség.

Az a javaslatom, töröld ki magadnál őt a listádból. ( Ezt követően lépj ki a játékból, majd térj vissza a farmodra).

Te kezdeményezd magadnál az ő meghívását.
    Figyeld meg azt, hogy ez az új meghívásod halvány farmikont jelenít-e meg a szomszédlistában a nevével.
    Ha igen, akkor neki kell a kérelmedet elfogadnia, ami után a farm ikonja élesen fog látszani majd a jobb oldali listádban, a megfelelő farmszintnél.

11. lederausstattung

lederausstattung Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, így teszek!

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Köszi!!!!
    Jó éjt

13. juvika

juvika Junior szaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy tudok széfet,napelemet előállitani? köszi

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Széfkészítő műhellyel és napelemgyárral, mely mind a kettő eventnyeremény volt.

mebajah kedveli ezt.
  15. Valinéne

Valinéne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a bahafűvészkertet már rég kiváltottam ki is volt rakva de helyhiány miatt kitöröltem most szeretném vissza rakni de sehol sem találom..segítenétek nekem hogy merre keressem? Előre is köszönöm.

16. |Tamás|

Szia!

Füvészkert egy fa tárolására alkalmas épület, melyet a fás menüben találsz, amennyiben a "minden" kategóriát választod.

17. Valinéne

Valinéne Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ...végig böngésztem mindent de biztos elkerülte a figyelmemet de most meglett :)

18. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Milyen gazdaköri feladatokat érdemes csinálni? Gondolok itt a kőkemény éjszakára :) kik a társai?

19. |Tamás|

20. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia Tamás!

A 'mindenre' kitétel magába foglalja a felhősorok adta tapasztalatpontokat is?

Válaszodat köszönöm!

Bajor dalok felhősor

• Lezárási idő: 45:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 36.000 TP
      • 30.000 BTP
      • 10% TP bónusz MINDENRE. Hatóidő 10:00 óra
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Kőbe vésve, Kürtdugulás, Sziklakerülők)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.