Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Bankkártyás, kosárba teszem és fizetek vele. Ha esetleg kellene: ID 50761094

2. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet!!!!!

3. SamanthaCarter

SamanthaCarter Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
    Talányos tenyészetből lett sasfészkem, viszont a tápjához szükségem lenne berkenyebogyóra.
    Be tudnám szerezni valahonnan a berkenyefát?
    A piacon túl drága mind a berkenyebogyó, mind a sastáp. Szeretném megetetni a madárkáimat. :)
    Előre is köszönöm annak, aki válaszol.

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Rögzített bankkártyás adatokkal rendelkezel?
    Sajnos nekünk erre a felületre nincs rálátásunk, csak a supportnak, ezért kérdezem.
    Amennyiben rögzített bankkártyás adataid vannak, akkor az eljárás a következő:
    A rögzített bankkártyás adataidnál kell törölnöd a prémium tagságot annak megújulása előtt.
    Ennek menete:
    A banki oldalon jobb felső sarokban "Állapot és felmondás" fülre kattints.
    Ezt követően megjelenik az ablakban a "saját csomagok", illetve a "fizetési adataim".
    Itt a Saját csomagok alatt a "Prémium gazda" és a prémium lejárati dátuma látszik, illetve a felmondás lehetősége.
    Erre a bizonyos felmondásra kattintva tudod megszüntetni a prémium előfizetésed, mely ez esetben a lejáratot követően nem fog megújulni.
    A prémiummal járó szomszédszám viszont le fog csökkenni a megszüntetést követően.

5. erzsike1617

erzsike1617 Fórum-zöldfülű

Köszönöm

6. natiba77

natiba77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni a Valentin napi eventtel kapcsolatban..nem tudok a boltba belépni mert rögtön a játékot ajánlja fel.Két farmom is van de csak itt nem működik.Megtudnátok nézni hogy miért nem? Előre is köszönöm. ID: 24279276

7. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok

csak szeretnek szolni hogyPOCSEKUL megy a jatek minden teruleten ujra kell inditsam a jatekot a normal felen a bahaman minden jol mukodik ,kozben ugrik a bonusz 1 resze is,ajandekot nem tudok kuldeni mert nem dolgoza be,tehat a ma reggeli jatek elvezet 1 nagyon nagy NULLA

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

9. natiba77

natiba77 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ most már működik :)

10. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm!

11. potyautas

potyautas Utánpótlás-írogató

Valentin napi naptár hibás!!! Nyitva van minden ablak, s nem engedi kinyitni az utolsó és a jutalom ládát!! Olyan kocka felett jelent meg a kék plusz jel, ami nyitva van!! Kérlek segítsetek! Id.sz.:6353485 és a Katinka192 id:5302559

12. |Tamás|

Szia!

Tény, hogy látszik mi lenne a nyeremény, eltudd dönteni, hogy pótlólag ki nyitod-e vagy sem.
    Naptár rendben működik, visszazáródó lakat nincs!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. katinka192

katinka192 Utánpótlás-írogató

Mindegyik ablak nyitva van! Nincs visszazáródva! Csak megjelent fölötte a kék plusz jel! Ennyit a "rendben működő" naptárról, de azért köszönöm a választ!

14. |Tamás|

Igen, a lakat átlátszó, megmutatja mi lett volna benne, így el tudod dönteni, hogy utólag FA-ért kinyitod, amit elfelejtettél adott napon megtenni ingyenesen. Kék plusz jel jelzi azt, hogy nem történt meg a nyitás.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szia! Hasonló problémával kűzdök ráadásul a főfarmon törölte a málnát amit reggel arattam volna üres terület várt néhány 1x1-es földarabbal! Ezzel vesztettem 50-60 darab közötti kesztyű felröpit! Ugyan azt a válasz kaptam mint te de mivel nem értek semmit hozzá hívnom kell szakértőt!

16. pizzastorta

pizzastorta Fórum-zöldfülű

Nem nyílik ki a két utolsó doboz, pedig eddig mindegyiket kinyitottam. Takarítottam is, többször ki-be léptem, de mégsem sikerül.Megnéznétek, hogy mit bénáztam el?
    ID:55255627
    pizzastorta

Előre is köszönöm.

17. |Tamás|

Szia!

9. lakat, ami a répás-almás-csatnit adja, az nincs kinyitva. Amennyiben ellenőrzöd, akkor láthatod a lakat fölött a kék pluszjelet. Amennyiben ezt pótlólag FA-ért kinyitod, akkor a sorvégi doboz(ok) is kinyílnak.

18. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia! Segítséget szeretnék kérni, a takaros kacsaólból hogyan tudnék alap kacsalakot csinálni, mert a fejlesztést rossz helyre tettem fel. így egyik felhősort sem tudom aktiválni.

19. pavika83

pavika83 Fórum-zöldfülű

Szia! Gazdakörben a mostohafa 4 feladat középső részét teljesítettem, de a 2 db Madagaszkár talányos tiki-fát nem találom sehol. Hol lehet?

20. |Tamás|

Szia!

Te magad sehogy, Kérlek keresd fel a supportot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.