Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzsanna96-

zsuzsanna96- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! Sikerült! :D

2. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Nem tudom a kis "figurákat" megajándékozni mert nem jönnek elő!!!! Köszönöm a segítséget!

3. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok !:) Segítséget szeretnék kérni. Az "Ingrid tanítványa" nevű dekort hol lehetett megszerezni.?:sleepy::sleepy:Azt tudom, hogy most hol lehet megvásárolni.
    A segítséget előre is köszönöm.:)
    Üdv:dalmata10

Utoljára szerkesztett: 24.2.18
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az Ingrid tanítványa dekort a Speciális dekorok vására - 2017. október Mini eventben lehetett megszerezni.
    Itt a link róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekorok-vására-2017-október.15585/#post-759779

Az Ingrid tanítványa csomag tartalma:

• 10 aranybanán
    • 10 csillag
    • 1 dekor, ami aratáskor szupertápot ad, de maximum csak harmincszor aratható
    A csomag ára: 795,-Ft
    Csak egy alkalommal lehet megvásárolni.

Ingrid tanítványa
    (Sok dekort láttam már a játékban, de ennél bájosabbat nem találtam eddig.)
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 6 szupertáp
    Tárgy mérete:
    1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

Learatható: 30-szor

Utána csak dekorációs elemként funkcionál, azaz sem tp/btp-t sem szupertápot nem ad többet.

Azért, hogy a kitehető ne értéktelenedjen el a 30 aratás után, végre kell hajtani egy törlést.

csillaglili55 és dalmata10 kedveli ezt.
  5. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Wellwisher !:)
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.;)
    Üdvözlettel:dalmata10

Szia Ninett79 !
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.:)
    A 2017-esMini eventben megszereztem a "Varázskalap" nevű dekort de Ingrid kimaradt.:)
    Nem emlékeztem rá, hogy Ingridet is akkor lehetett volna megszerezni. Most viszont megszerzem.;)
    Üdvözlettel:dalmata10

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.18
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  7. szelid53

szelid53 Fórum-zöldfülű

Sziastok
    Az szeretném tudni, hogy mit jelent a kerge kertnél amikor aratás után megjelenik 2 db dobókocka? Mi a jelentése?
    szelid53

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Ki van téve a szerencsejáték ágyú, s annak az aratáskori animációját látod!

mebajah kedveli ezt.
  9. dkata75

dkata75 Aktív író

sziasztok!
    miért nem ad felröppenöst ?? 3 órás event növény a három földön 16Db-ot adott!
    Miért igy kell ezt csinálni hogy ne lehessen meg csinálni a feladatot?

csillaglili55 kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A feladat teljesíthető.
    A rövid 3 órás növény valóban kevés felröppenőt ad. De nem szükséges kizárólag azt vetni.
    Minél hosszabb az érés annál több a felröppenő is.

Javaslom olvasd az eventcsevegő topikját, a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-három-egérmuskétás-eventcsevegő.16353/

Érdemes átolvasni az eventsegédlet topikot is.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

mebajah kedveli ezt.
  11. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! A növénynemesítésnél mi a különbség , ha pl kis üvegházban illetve nagy üvegházban nemesítem az adott növényt ? Annyit láttam , hogy minél nagyobb az üvegház annál több növényt kell beadni a nemesítéshez , de a végeredmény eléréséhez melyikkel érdemesebb nemesíteni? Ha kis üvegházban kezdem vagy , ha nagyban?

12. Angyalszárny

Szia!
    3 fajta méretű üvegházunk van: kicsi, közepes és nagy. Ahogy említettem már, minden növénynél 9 féle bónuszt alkottak meg a játék fejlesztői, ezeket van lehetőségünk a kutatás során megszerezni. Ezt a 9 bónuszt 3 blokkra oszthatjuk fel. Minden esetben kaphatunk bónuszt bármelyik csoportból. A nagyobb méretű üvegházba több növényt kell beraknunk.

Utoljára szerkesztett: 25.2.18
    Lengyel95 kedveli ezt.
  13. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Köszi :) Még annyi kérdésem lenne , hogy nézegetem milyen bónuszok érhetők el a nemesített növényeknél és van pár amit így érdekesnek tartok. Pl: 12%.al kevesebb tp betakarításkor, 7,2%százalékkal csökken a vízhatékonysága , 15%.al nő az érési idő. Ezek mitől számítanak bónusznak , ha rosszabbul jövök ki ezektől?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.18
  14. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek olvasd el a pontosított válaszom! Fent;)
    Ezek negatív bónuszok!- de nem kötelező mindet használni;) De érdemes elfogadni, ha már sikerült kinemesíteni!

mebajah kedveli ezt.
  15. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Sziasztok!
    Vége lett ma az óraműs eventnek? nem találom az ikonját sem a feladatát

16. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) ha végeztél az eventel akkor autómatikusan eltűnik az órából az event ikonja! :)

-ágianyu33- és eszterlánc2001 kedveli ezt.
  17. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Hálásan köszönöm ! Levert a víz hogy nem tudom befejezni az utolsó feladatomat

18. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Ha eltűnt befejezted :D ne keresd :D :D

csillaglili55 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok Vadaskertet hogy tudok építeni? segítene valaki .köszönöm

20. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az előbb kidugtam az orrom a "nagy magyar éjszakába", olyan telihold van, ha kinyújtanám a karom, "pont" elérném. Telihold event nem lesz?? - Csak azért, mert láthatóan telihold van! :)

Sziasztok!
    Nekem miért nem mutat ilyesmit? - ilyen mesterséget a bazárban. Talán, mert minden mesterségem megvan?

Kérlek, hogy a fórum szabályzatát követve az egymást követő hozzászólásaidat legközelebb vond össze!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.