Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia mamarigen !
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Nem találtam az újra indítást és ezért kérdeztem hátha, netalán-tántalán-mégistalán xDesetleg elnéztem ezt is és a lajhártojást is.;););) Még egyszer köszönöm. Legyenek szépek a napjaid.
    Üdv:dalmata10

2. bjázmin

bjázmin Járnitanuló

Sziasztok!
    Az utolsó event alatt ültetésben marad nálam az ezoterikus pöfi. Az eventet követően beváltásra került a pajtában lévő mennyiség. Nemrég vettem észre, hogy elindult a havi 24 órás teliholdas éj. Aratás után a pajtámban megjelent 1355 ezoterikus pöfeteg. Ezekkel most mi lesz?
    Gazda: bjázmin ID: 30854806

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem a megszokott havi teliholdas event indult el.
    Egy hiba miatt, szerdán korábban ért véget a hátborzongató vacsoracsata event, a teliholdas területen. Sok játékos emiatt nem tudta befejezni.
    A fejlesztők úgy döntöttek hogy egy napra visszahozzák a játékba, hogy a gazdák befejezhessék.

A zöld feliratra kattintva olvashatsz róla.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-836352

4. Bogar45

Bogar45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Én tegnap este 11 körül jártam erre és látom, hogy az event meg nyitva. Mivel vége lett, nem foglalkoztam vele.Most meg megint hiányzik jó néhány felröpi. És csütörtökön v. pénteken volt visszaváltás is. Azok hogy lesznek kompenzálva?
    Válaszért előre is köszönet.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerdán túl korán, az event vége előtt váltották be a kellékeket. A problémát ez okozta.
    A fejlesztők úgy döntöttek hogy egy napra visszahozzák az eventet. Így azok a gazdák akik a korai beváltás miatt lemaradtak betudják fejezni az eventet.
    Pénteken a korábban beváltott kellékek visszakönyvelését láthattad a felugró ablakban. Te is visszakaptál mindent ami a pajtádban volt.

Részletesen, a zöld feliratra kattintva olvashatsz róla.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hátborzongató-vacsoracsata.16403/#post-836352

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ez nekem nem lesz kész. Hiányzik még 107 feröpi és 705 event növény a felhősorból. Lehetne egy kis hosszabbítás?

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ilyenre nincsen mód.
    Ez a Hátborzongató vacsoracsata már most másodszorra került meghosszabbításra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Szia! Kókusz kebelkosarat , hogyan tudok előállítani?

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bahama szigeten a maja majmok szentélyében kiváltod a majom hozzáférési jogát, és a műhelyben elő tudod állítani az ólat. Majom terményes ólja a kreatív kókuszkopasztó.

10. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Kiváltottam a szentélyben a makitombolót ,csináltam is egy ólat, de az csak majmot adott , nem kebelkosarat..

11. mamarygen

Szia!

A kreatív kókuszkoppasztó ólat kellene előállítanod a városi műhelyben ...
    Alap kreatív kókuszkopasztó:

a barkács-kellék mennyiségét a táblázatban is láthatod:

Ellenőrizd kérlek, van-e elegendő eszközöd a "gyártáshoz" !

12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kérem, segítsetek!
    Hogyan tudom megcsinálni a Szánkó bajnokság első feladatát?
    Az egész szürke.
    Minden megvan. Vízből 900-at kér, nekem 500 van.

13. mamarygen

Szia!

Engedélyeztetted a beállítások menüben (jobbra fenn a 3 gombos ikonoknál) a részletekben történő beszállítást a gazdaköri feladatokhoz?
    (mentési állapot rögzítése is szükséges)

Ha ez bejelölt, akkor a víz adagolása miatt két részletben beszállíthatod a szükséges dolgokat.

14. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A 3 gombos ikonnál, hova kell kattintani, hogy a részletekben való szállítást beállíthassam?

15. mamarygen

Beállítások gomb, ikon használatával jutsz ahhoz a menühöz.

3: További beállítások

16. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Köszönöm! :)

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Köszönöm! Sikerült ;)

18. Tamcsi1988

Tamcsi1988 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Egy összefoglaló kellene az összess állatrók és fákról amik 91 szintig megszerezhetők és titkosokból kifejlődhet?Nagyon rég nem játszótam a farmot és igy nem tudom mi nincs meg nekem.köszönöm a segitséget.

19. mamarygen

Szia!

Több lehetőség is rendelkezésedre áll:
    Van az Aktuális témák alfórumban egy kiváló gyűjtemény a titokzatos dolgokhoz, nem kell messzire menni az információért:
    Minden, ami titokzatos farmon innen, szigeten túl

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...i-titokzatos-farmon-innen-szigeten-túl.14389/

Enciklopédiában:

Ólakról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/
    itt a 4. hozzászólástól táblázatosan is láthatod az ólakról az összeállítást

Fákról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénytermesztés-trágya-szupertrágya-víz-földek-vetőtábla.487/
    ebben a linkben a 9. hozzászólástól a fás gyűjtemény táblázatos formában olvasható

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Menitala farmon nem tudok gazdálkodni! Lassú, hiába frissitem F5 Mi történhetett? segítség!!! ID 6253786 Köszönöm a segítséget!!! üdv.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.