Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Én is ezt kérdezném. A 6 kategória közül melyikben találom meg a felröppenőt

Köszönöm, gyönyörűen le is fogyott már a készlet.

2. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszi, rövidzárlat volt nálam. Bocsánat.

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt tapasztalom, hogy az újrahasznosító űrrobot elfogadná a "Csak most" fűl alatt az Óriásbambuszt is. Ez megjelenítési hiba vagy szándékosan tervezték így? Mellékelek róla egy képet is : http://www.kephost.com/image/JTiI

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük a jelzésed, úgy gondolom, ez így helyes. Figyelni kell, hogy mit szeretnénk beadni.

5. Gabynyanya

Gabynyanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget kérek, teljesítettem a kolibri ólhoz szükséges feladatot, és az ólat nem kaptam meg! Tegnap is írtam, és választ nem kaptam. Nézzetek utána légy szíves.
    Gabynyanya 2095702

6. |Tamás|

Szia!

Kolibri az nem egy gazdaköri feladatban érhető el, hanem eventnyeremények között található. Siess, ma 14:00-ig tart az event

7. Gabynyanya

Szia Tamás!

Az eventnyeremények között (vadon állatai) teljesítettem a tenyésztési feladatot, és az ajándék doboz felett zöld színű pipa jelzi, hogy a kolibri fészket és a 45 farmpengőt kellett volna megkapni, de nincs a menüben az ól, és a farmpengőt se látom, hogy megkapta, volna. Ennek a hibának nézzetek utána légyszives. Szeretném megkapni, mert a beadandókat teljesítettem. Segítséged köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.18
  8. |Tamás|

2018-03-17 23:21:28-kor megszerezted a kolibri fészket, amit ki is rakta a bahama szigetre középen lent van (Az User ID szám és a felhasználói név ahol van) és jelenleg nem adtál neki tápot.

45 Farmpengőt szintén rendben megkaptad, amit a Farmárudában tudsz elkölteni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Gabynyanya

Szia Tamás!
    Igazad van, megtaláltam. Vak voltam, elnézést kérek. Köszönöm

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Cukoralmához hogyan lehet hozzájutni? Köszi

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az annónafa termése a cukoralma. Ha még nincs ilyen fád akkor a Bahamán a maja majmok szentélyében tudod kiváltani
    a 10. kamrából és utána tudod megvenni csp-ért a piros kosár alól.
    A maja majmok szentélyéről az alábbi linken kaphatsz több információt.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szent%C3%A9lye.700/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi.

13. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok .. nem tudom más hogy van vele, de nekem az ujrahasznositásnál alig van felröppenöm?.( igy nem tudok megfelelö mennyiséget leadni..

14. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

volna kérdésem a tavaszi eventel kapcsolatban!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-kertészkedés-2018.16475/

van itt nyereményben csiga és oroszlán!
    az volna a kérdés hogy minek vetem meg 600mitom én menyi farmaranyért,3650ft körül a csomagot ha most event alatt ingyen is meglehet szerezni?????

észrevétel és megjegyéz!!
    ezell kapcsolatba :

ezzel csak arra sarkalnak hogy ne vegyem meg válós pénzért,hanem szerezem meg ingyen event allat,tényleg eszt akarják?????

és még egy kérdés nem telt el 4-honap mert még cserélni se lehetet,és már megszerezheti az aki nem vete meg ugy mint én,és még csak nem is lehetet vele jokat cserélni már értéktelen lesz!!

akor minek fizesek érte ha ingyen odaadják?????
    és még csak elöte nem lehetet cserélni sem hogy jokat üzleteljük tényleg még eszt is elveszik tölunk????

igy fojtatják az olyanok mint én nem veszik meg és nem lesz bevétel és a játék megszünik!eszt akarják???????
    mert evvel csak eszt érik el eszt mások is tapasztalják ezeket a dolgokat,és biztos vagyok bene hogy legközelebb ök sem veszik meg ugy mint én ha ingyen meglehet szerezni ilyen rövid idön belül!

Utoljára szerkesztett: 20.3.18
    Goldros kedveli ezt.
  15. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Sajnos ez bevett szokás a játékban, hogy az újdonságokat eleinte nem kapjuk meg ingyen. A régi játékosok már kitapasztalták, hogy amennyiben nem akarnak minden újdonságot azonnal megszerezni, akkor pár hónappal később ingyen is hozzájuthatnak sok mindenhez, vagy, ha nem is ingyen, de egy kis kapálással biztosan. Sajnos azonban nem mindenhez csak a legtöbb dologhoz.
    Képtelenség előre megmondani, hogy mi az amit azonnal meg kell venni, ha van rá lehetőség, mert lehet, hogy soha többet nem jutunk hozzá másképp vagy pedig mivel érdemes várni, mert úgyis meglesz majd később sokkal olcsóbban vagy akár event nyereményként.
    Te is elég régen farmozol, tudom, hogy Te is tisztában vagy ezzel.
    A legtöbben (én is) úgy vagyunk vele, hogy minden azonnal kell! Türelmetlenek vagyunk, minden újdonságra ugrunk.
    Ilyenkor persze bosszantó, hogy olcsóbban is megúszhattuk volna.
    Viszont azt se felejtsük el, hogy aki áldoz valós pénzt az újdonságokra, az fog igazán profitálni belőle a piacon!
    Pl. aki most szerez először oroszlánt, az már nem tudja annyiért eladni őket a piacon mint azok akik azonnal rávetették magukat, kerül amibe kerül alapon. Ezt a jövőben is meg kell majd fontolnod mert valószínűleg továbbra is ez lesz a tendencia.
    A valós életben is hasonlóan működnek a dolgok. Ha kijön egy gyártó egy új termékkel, eleinte aránytalanul magas lesz az ára.
    Pár évvel később a töredékéért is meg lehet venni ugyanazt. Most akkor kezdjen el dühöngeni az aki elsőnek megvette, mert sokkal többet fizetett érte mint az aki jóval később jutott hozzá? Ugye, hogy nem!
    :)

16. bonba73_Gazda

szia van bene igaság,de nem korekt azokal akik pénzért veszik meg példa ott volt a tanoda értéke volt neki majd 1-évig,uána berakák eventbe és már semi nem ért utána!és ugy látom eszt a szemléletet viszik tovább csak anyi külömbségel hogy már 4-honapon belül meglehet szerezni ingyen és még cserélés lehetösége elött hogy ne legyen értéke!és a paical kapcsolatban,haszon reménye akinek kel az 100.000csp is megveszi a piacon ugy min én az oroszlánt a gazakörhöz hiábba van oroszlánom az csak 1darabbot ad,és a gazdakörbe meg kell 100db is és én űáldoztam rá vagy 10miliot!enyi erövel kár vol megveni!

mi a tanulság ebböl számomra? az hogy nem veszek se fá se olat többet majd megszerzem ingyen eventbe,ha nem abba akor meg cserenap,de enek igy nincs értelme,ez nagyon kjihozot a sodrombol.hogy én ezér űáldpzok rá??bolod vagyok?ugy látszik ihen!de elég itt már betelt a pohár hogy én ezért dobjam ki a pénzt!
    nézd meg most is vettem 900farmaranyat 4450forintért itt a kép rola:
    http://prntscr.com/itti3k
    hogy majd megveszem a csomagot az uj titok olra !de nem fogom meghagyom szupertápra és partipörgewtés akciora másra nem!
    és figyeld majd meg sokan leszoknak igy a vásárlásrol,ha itt kitolnak velünk hogy még jokat nem is birtunk cserélni azok akik valos pénzért veszik meg!
    és nem kel azonal erröl sokan le fognak szokni majd nézd meg ugy is mint én!köszi

17. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sajnos nekünk moderátoroknak nincs semmiféle beleszólásunk a játék menetébe. Hidd el, mi is sok mindent másképp csinálnánk, ha a fejlesztők között lehetnénk! De szerintem ezzel még nagyon sokan vagyunk így ! :)
    Látom a tanulságot levontad a dologból, ahogy írtad is. Legközelebb ennek tudatában kell meghoznod a döntésedet.
    Remélem, ha jó döntéseket hozol talán kevesebb bosszúság ér majd a jövőben.

18. bonba73_Gazda

így van!

19. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. A zuhatagok szigetén nem láttam felröppenőt.Kérek választ, ad vagy nem mert úgy ültetem be.Köszi.

20. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ezen egy cseppet sem csodálkozom, mivel onnan nem szállhat fel felröppenő ezen az eventen.
    Sőt, eventnövény sem ültethető oda, ezt hamarosan észre is fogod venni.
    Nekem is lehet egy kérdésem????
    Miért nem olvasod el az event ismertetőjét?
    Pontosan le van írva benne, hogy melyik növény hová ültethető és melyik felröppenő melyik területről és mikből szállhat fel!
    Kérlek, hogy olvasd át az ismertetőt, tényleg minden infó benne van ami az eventhez szükséges.
    Az alábbi linken megtalálod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszi-kert%C3%A9szked%C3%A9s-2018.16475/#post-841457

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.