Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csutak007

csutak007 Haladó

Üdv. Mindenkinek! napok óta hiába aratom a rodeó ranchot a pajtában nem emelkedik a lovagló órák száma! miért is? csutak007 38344403 Köszönöm ha megnézné valaki a hiba okát.

Bocsi! de szerintem megbolondult a gépem! + napja csak 10 lovagló órát látok a pajtában, elküldtem nektek az üzit, vissza a gazdaköribe oszt má 60 lovagló óra lett! bocsi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.3.18
  2. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! Nem hosszabbodott meg a prémium tagságom de megvásárolni sem tudom, mert azt írja, hogy él a tagságom, de a vizet vennem kell...
    lili12467
    39009259

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha mentett banki adatokkal vásárolod meg a prémium tagságot, a lejárat és az újraindulás között eltelhet egy kis idő.
    Kérlek várj néhány órát, és jelezd ha mégsem érkezik meg.
    Ha nem mentett adataid vannak, lépj ki a játékból, és ismét belépve próbáld meg a vásárlást.

4. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Köszönöm. Már itt is van.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  5. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Nem tudom, hogy csak nálam,de napok óta a teliholdat nagyon lassan tudom leszedni, vagy nem is engedi leszedni.

6. szingisati

szingisati Utánpótlás-írogató

Szia!

Napok óta belassul a felhősorok leszedése, új belépés után ismét normálisan lehet leszedni. Több farmom van mindenhol ez a jelenség.

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Sziasztok

Mivel csak eseti jelzések vannak lassulásról tudunk, így azt javaslom hogy CClener programmal ha kell naponta többször takarítsátok ki a gépet!

8. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A gazdakörben kapott megrendelőpontok mire jók? Már elég régóta játszom, de ezzel kapcsolatban még nem találtam semmit. Köszönöm a segítséget.

9. Angyalszárny

Szia!
    A megrendelők elégedettségét jelző pontok mennyiségével nőhetnek a 24 óra alatt elérhető megrendelések száma értéke! Egyéb jelentősége nincs!

10. magika

magika Fórum nagymestere

Nagyon lassú a játék nálam is nem hiszem, hogy a gépemmel lenne a baj. Alig tudok learatni!

11. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek ellenőrizd a net sebességet is, ez nagyban befolyásolhatja a játékélményt!

12. Csapó_Antal_[Tóni]

Csapó_Antal_[Tóni] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam is belassult,területváltásnál csak forog a virág,frissítéssel talán működik az adott terület.

Takarítás megvolt,net sebességről is hoztam képet.

http://www.speedtest.net/result/7186937035

User: Csapó_Antal_[Tóni] ID: 14218712

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Megkérdeztem a a jelenlévő kollégámat, nem tapasztal lassulást.
    Megnéztem a saját gépemen: két böngészőben (chrome, firefox), négy farm van nyitva egyszerre és semmilyen lassulást nem tapasztaltam.
    A családban lévő két másik gépen sem tapasztaltunk lassulást. Az egyik gép brutál erős, de a másik kettő középkategóriás (vagy még az sem).
    A nemzetköziben semmilyen jelzés nincs játék lassulásról.

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a hiba a te oldaladon lehet.
    Nem tölt le valamit, vagy nem néz online filmet egyik családtagod sem? Nálunk ez szokott lenni a szűk keresztmetszet.

Cyra65 kedveli ezt.
  14. Csapó_Antal_[Tóni]

Csapó_Antal_[Tóni] Utánpótlás-írogató

Szia!

Jelenleg melóból vagyok, kollégám ugyan néz online filmet,de nem hiszem hogy ilyen netnél tudná befolyásolni a sebességet.
    Várok,hátha helyreáll magától a rend. :)

További Szép Napot!

BackOffice kedveli ezt.
  15. Therebita

Therebita Járnitanuló

Kérdezném,hogy az új recepteket hol lehet (hogy) kiváltani?

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A turmix helyére érkező receptekre gondolsz?
    A megfelelő szinteken automatikusan megjelennek a receptek, nem kell kiváltani, vagy megvásárolni sehol.

Az alábbi linken minden recept tudnivalóját megtalálod. (melyik mesterséghez, hányas szintre érkezik, milyen bónusszal rendelkezik, stb)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tudnivalók-a-turmix-funkció-eltávolításáról.16493/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Gizi28

Gizi28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én a húsvéti eventnél a 4 . beadott fészeknél nem matricát , hanem 5 szuper-tápot kaptam ! Ez rendben van így? id:2056346

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen rendben van, mert az 5, beadás jutalma a matrica.
    Nézzük, milyen jutalmak várnak ránk:

BeadandóJutalom
    1 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    2 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    3 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    5 db Húsvéti fészekeventmatrica
    6 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    8 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    10 db Húsvéti fészekCsokiszökőkút
    25 db Húsvéti fészekTojásfejek munkában
    35 db Húsvéti fészekCsokitojás-tolvaj
    40 db Húsvéti fészekHúsvét 2018 felhősor
    A felhősor és a rávaló dekorok megszerzéséhez 40 db malomtermék szükséges.
    Ez 2.600 db eventnövény és 400 db felröppenő.

19. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Szia! Megtudnád nézni a farmomat, mert vásároltam egy "S farmarany együttest", és a golyórágó automatát megkaptam, viszont az aranyat nem. név: pacsimacsi id:3302270

20. evicus33337674

evicus33337674 Fórum-zöldfülű

szia. Én is vasaroltam xl -es csomagot.megjottek a golyoautomatak ,de a 600 farmarany nem!!!név:evicus33337674.
    ID:28383520.Előre is köszönöm a segitseget!

Kukackukac és csian kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.